Galactische Federatie: Het collectieve bewustzijn staat op een kruispunt – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Galactische Federatie: Het collectieve bewustzijn staat op een kruispunt

“DE GEBEURTENIS,” ZOALS WIJ HET NOEMEN, ZAL ALLES OVERTREFFEN WAT JE WILDSTE VERBEELDING KAN BEVATTEN. ER ZIT ZOVEEL VREUGDE IN, DAT IS NIET IN WOORDEN UIT TE DRUKKEN. HET IS ALS EEN THUISKOMST FEEST VOOR DE PLANEET, HET UNIVERSUM EN DE HELE SCHEPPING. OF JE ZULT OPSTIJGEN OF NIET, DAT IS AAN JOU OM TE BESLISSEN, MAAR HET HANGT ALLEMAAL AF VAN JE FREQUENTIE.

Geliefden!

Wij zijn de Galactische Federatie. Wij komen tot jullie met de boodschap dat jullie klaar zijn om je bij ons aan te sluiten en je Eenheid met ons te realiseren; dat is al het leven overal. Wij houden heel veel van jullie en helpen jullie nu al.

Velen van jullie zijn zo bezig geweest met de 3e en 4e dimensie. Het is nu tijd om verder te gaan naar nieuwe en opwindende werelden.
Jullie weten dat de tijd van jullie Ontwaken nadert. Als jullie dit lezen, betekent dit dat jullie beginnen te ontwaken.

Het is nu tijd om de mensheid te doen ontwaken. De planeet heeft jullie nu nodig om jullie lichtquotiënt te verhogen, zodat ze naar de 5e dimensie kan stijgen.

Als jullie naar de nachtelijke hemel zouden kijken, zouden jullie veel groepen sterachtige lichten zien die op verschillende manieren bewegen. Veel van deze groepen zijn ruimteschepen uit een andere dimensie.

Eeuwenlang leefden wij in de schaduw en keken toe hoe het materiële leven voor sommigen groeide en bloeide, maar voor anderen meer gebrek veroorzaakte. We hebben veel verschillende beschavingen zien komen en gaan, maar geen enkele hield onze belangstelling meer vast dan het menselijk ras.

Het heeft vele jaren geduurd voordat deze tijd aanbrak en wij op dit niveau met jullie konden communiceren. Deze communicatie is tot stand gekomen doordat ieder van jullie stappen heeft ondernomen om zichzelf te doen ontwaken.
Jullie collectieve bewustzijn staat nu op een kruispunt.

Velen van jullie beginnen te ontwaken uit de betovering die jullie hebben ondergaan, en als gevolg daarvan heeft dit een intense reactie uitgelokt van degenen die deze status quo willen handhaven.

We begrijpen dat het nu moeilijk voor jullie is. We begrijpen jullie gevoelens van wanhoop en hopeloosheid, en we willen jullie geruststellen dat de slechte tijden voorbij zijn.

Ieder van jullie is op zijn reis, lessen die je moest leven, dus het is belangrijk voor ons om jullie vooruitgang te volgen.
Elke dimensie, elk parallel universum en elke parallelle waarschijnlijkheid – we houden het allemaal in de gaten. We volgen de vortex punten, gebieden van grote energie waar tijd en ruimte samenkomen.

We houden alle schepping en vernietiging in het universum bij. Elk atoom dat er ooit geweest is, of zal zijn, wordt bijgehouden. We hebben zelfs een notatie voor het einde van de ruimte/tijd zelf!

Er zijn vele werelden in dit universum, en elke planeet heeft zijn eigen doel te vervullen. Wij zijn meesters in energie-invloed. Wij kunnen de diepere energie-invloed die door jullie stroomt ontsluiten en de waarheid van jullie ziel naar voren brengen.

Jullie leven nu midden in een zeldzame en opwindende fase in de lange geschiedenis van de Aarde – een overgang naar een nieuw niveau van energie en bewustzijn. Het verschuivende bewustzijn op Aarde is al enige tijd aan het opbouwen, en het intense licht en de energie die jullie nu ervaren als hooggevoelige en bewuste individuen is hier om te blijven omdat het overeenkomt met de natuurlijke ontwikkeling van de Aarde, die momenteel in een ongekend tempo versnelt.

Jullie zijn dankbaar dat jullie verder in de kosmos kunnen kijken dan ooit mogelijk was. Toch is er een dringende noodzaak om jullie eigen wereldomgeving te stabiliseren, want jullie weten dat als de mensen niet kunnen leren om in harmonie met elkaar en met de natuur in jullie wereld te leven, er geen hoop is dat zij vreedzaam in andere werelden zullen leven.

Wij zijn de vele aspecten van jullie Hogere Zelf! Wij begeleiden en beschermen jullie. Wij werken met je samen om je leven rechtlijnig en stromend te houden. We leiden je naar wat je moet leren, en we helpen je te vinden wat je leven in balans en vrede brengt.

Naarmate je ontwaakt voor je spirituele erfenis op Aarde – in deze glorieuze nieuwe octaaf van hogere liefdesfrequentie – zullen de manieren waarop opgestegen meesters je ondersteunen zich uitbreiden. Onze capaciteiten zijn veel groter dan in vorige belichamingen. Onze lichtlichamen zijn verfijnder en onze beheersing van technologie is groter. We kunnen daarom vollediger en sneller dan ooit reageren op jullie behoeften.
Het zal als een frequentie-explosie zijn.

Het leven op Aarde staat op het punt een enorme transformatie te ondergaan, en de mensheid zal verschuiven naar een hogere dimensionale realiteit. Deze verschuiving zal plaatsvinden via een reeks trillingspulsen die we nu ondergaan. Deze impulsen zijn van zo’n hoge frequentie dat zij het weefsel van jullie werkelijkheid beïnvloeden en er openingen in creëren. Jullie beste kans om te overleven en te gedijen in dit proces van ascensie is jullie eigen trillingen te verhogen en Merkaba velden rond jullie lichamen te creëren.

“De gebeurtenis”, zoals wij het noemen, zal alles overtreffen wat je stoutste verbeelding kan bevatten. Er is zoveel vreugde in dit alles – het is zelfs niet in woorden uit te drukken. Het is als een thuiskomst feest voor de planeet, het universum en de hele schepping. Of jullie zullen opstijgen of niet, dat is aan jullie om te beslissen, maar het hangt allemaal af van jullie frequentie.

Jullie zullen allemaal spoedig dat ongelooflijke gevoel ervaren één te zijn met alles, alles te zijn, nergens en overal tegelijk te zijn, met alle antwoorden binnen handbereik.

Deze verschuiving van bewustzijn vindt nu plaats. En het gebeurt nu omdat velen nu proberen te ontwaken voor deze buitengewone verschuiving in het bewustzijn van de Aarde.

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
A’HO

Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven