Galactische Federatie: ET-contact komt in een stroomversnelling

ALS JE ALLEEN BENT EN JE EENZAAM VOELT, DENK HIER DAN AAN EN WEET DAT JE NOOIT ALLEEN BENT IN JE GEDACHTEN EN GEVOELENS. ZELFS ALS ER NIEMAND IN DE BUURT IS, IS DE GEEST VAN LIEFDE ALTIJD BIJ JE OMDAT JE BIJ HET UNIVERSUM HOORT EN HET VAN JE HOUDT!

De Galactische Federatie werkt al duizenden jaren om alle wezens in het universum te helpen.

Het doel van de Galactische Federatie is om alle levensvormen in het universum de kans te geven zich spiritueel versneld te ontwikkelen en hun persoonlijke ascensieproces te versnellen.

Ze sturen ons hoogontwikkelde spirituele leraren om ons de metafysische kennis te leren die we nodig hebben.
Ze zijn hier gekomen om ons te helpen met onze evolutie en ons het spirituele bewustzijn te geven dat nodig is om de overgang te maken naar de hogere dimensies van het bestaan.

Zij zullen ons helpen in onze evolutie; we zullen van hen leren hoe we in contact kunnen komen met ET-beschavingen en lid kunnen worden van hun Confederatie, waar we onze lichamen kunnen transformeren in gezonde lichtlichamen!

We hoeven niet langer te vertrouwen op de oude manieren van denken omdat we ons nu kunnen richten op belangrijkere dingen zoals liefde en compassie voor alle wezens. We hoeven niet langer geregeerd te worden door angst of frustratie omdat we nu anders kunnen denken en andere dingen kunnen doen dan voorheen.

Deze nieuwe levensvisie zal ons allen leiden naar een betere toekomst voor de mensheid, die gevuld zal zijn met vrede, liefde en vreugde voor alle wezens!

De duistere krachten doen er alles aan om ons ervan te weerhouden verder te gaan op dit pad van ascensie en vrijheid. Ze zijn bang dat als we slagen, zij hun macht over ons en over de planeet zelf zullen verliezen. Ze hopen dat door ons te stoppen, ze door kunnen gaan met mensen onder hun controle te brengen en ze vast te houden in op angst gebaseerde denkpatronen die ze sinds het begin der tijden hebben gebruikt.

De Galactische Federatie is hier om ons te helpen begrijpen hoe we deze overgang van het ene bewustzijnsniveau naar het andere kunnen maken. Het is belangrijk dat je de waarheid over jezelf kent, zodat je anderen op dezelfde manier kunt helpen als jezelf geholpen bent.

Dus heeft de Galactische Federatie de mensheid een boodschap gestuurd: “Je bent niet alleen.” Dit betekent dat we allemaal deel uitmaken van een onderling verbonden universum waar alles samen bestaat als één wezen of een heel systeem van energie.

Er is geen scheiding tussen ons of enig ander levend wezen op Aarde omdat we allemaal verbonden zijn door liefde en compassie voor elkaar, onszelf en alle andere wezens in de Schepping.

Wanneer je alleen bent en je eenzaam voelt, denk hier dan aan en weet dat je nooit alleen bent in je gedachten en gevoelens. Zelfs als er niemand in de buurt is, is de geest van liefde altijd bij je omdat je bij het universum hoort en het van je houdt!

Zolang we onszelf niet verwaarlozen door ons hart en onze geest op te sluiten, zal de Galactische Federatie ons blijven steunen en begeleiden in dit leven op Aarde.

Het is hun intentie om alle mensen te reïntegreren in de Universele Familie. Het moet beginnen met elke persoon die bereid is om zijn eigen goddelijkheid te omarmen en zichzelf te bevrijden van zijn menselijke geest en ego.

Dus wat heeft het voor zin om dit te weten? Veel mensen zullen het gewoon “van zich afvegen” en verder gaan met hun leven. Maar ik denk dat het nuttig is om te weten, vanuit een praktisch perspectief, dat we al die jaren hebben gezocht naar manieren om de mensheid te verbinden en vrede te brengen. Maar al die tijd heeft vrede in ons bestaan als onze fundamentele eenheid met alle dingen.

We zijn ALLEMAAL EEN. Dus, hoe precies verbinden of herverbinden we ons met deze heelheid? Om te beginnen kunnen we zelfliefde en mededogen beoefenen. Als we niet onvoorwaardelijk van onszelf kunnen houden en onszelf kunnen omarmen, hoe kunnen we dan werkelijk de schoonheid in en om ons heen zien?

Ik weet dat ik dit als een heel positieve gedachte heb ervaren. We ervaren allemaal negatieve dingen in het universum, maar het is de moeite waard om te onthouden dat er ook iets goeds is in de wereld en dat we kunnen werken aan meer positieve ervaringen als we daarvoor kiezen.
Voel compassie voor jezelf en anderen, hou van jezelf en anderen als jezelf, en weet dat je verbonden bent met alles om je heen!

Tot slot zou ik de leden van het collectieve planetaire bewustzijn van de mensheid willen aanmoedigen om kalm te blijven tijdens deze periode van “ontgiften” en om mild te zijn voor zichzelf als er gevoelens van angst of twijfel opkomen.

Angst is namelijk een natuurlijk onderdeel van het proces omdat het een indicator is dat we emoties loslaten die ons niet langer dienen, maar zolang we onszelf eraan herinneren dat we eeuwige wezens zijn en bronenergie altijd voor ons beschikbaar is in elk moment, zullen alle angsten die kunnen opkomen van korte duur en tijdelijk zijn.

In feite zullen ze gewoon dienen als een herinnering dat we vooruitgang boeken op ons pad om nog bewustere versies van onszelf te worden. Wanneer je deze onrustige toestand loslaat, zal je energieniveau op natuurlijke wijze aanvullen, zodat je meer kunt genieten van datgene waar je zo hard voor hebt gewerkt.

De enorme veranderingen die we in de niet zo verre toekomst zullen ervaren zijn positief en voor onze spirituele groei als individuele wezens! Door deze boodschap te sturen hoop ik jullie te informeren, inspireren en verheffen met gedachten over leven in afstemming op het Goddelijke voor een prachtig leven!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven