Galactische Federatie: Ascentie Update! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Galactische Federatie: Ascentie Update!

ZE HEBBEN ALLE MOGELIJKE MIDDELEN GEBRUIKT OM JULLIE VAN ASCENDING TE BEHOUDEN, ZOALS: HET ONDERDRUKKEN VAN DE WAARHEID OVER JE GALACTISCHE OORSPRONG; DE TOEGANG TOT TECHNOLOGIEËN ONDERDRUKKEN DIE JE EVOLUTIE ZOU HELPEN; JE HERINNERINGEN ONDERDRUKKEN; EN HET ONDERDRUKKEN VAN KENNIS OVER ASCENSIE.
De Galactische Federatie zegt: "wanneer je dit punt in je ascensie hebt bereikt, is het belangrijk om een ​​licht te dragen dat zo helder is dat geen enkele duisternis zal durven proberen het over te nemen."

Ik weet dat ieder van jullie hier is omdat jullie klaar zijn om verbinding te maken met je hogere zelf, obstakels te doorbreken en helder te schijnen terwijl je je nieuwe wereld binnenstapt.

Ik ben opgewonden om deze prachtige boodschap van de Galactische Federatie naar voren te brengen, die wil dat we zien hoe ver we zijn gekomen en hoe belangrijk het is dat we ons licht vasthouden:

"Wij, de Galactische Federatie, zijn hier om de mensheid te helpen bij haar Ascentie. We leveren belangrijke boodschappen die jullie moeten weten.

We zijn er ook om jullie te helpen je eigen persoonlijke ascentieproces en de unieke uitdagingen ervan te begrijpen. We zijn hier om je te helpen begrijpen hoe je de missie en het doel van je ziel als mens kunt vervullen. En we zijn hier om u te helpen begrijpen hoe u uw leven elk moment met liefde, vreugde en vrede kunt leven.

Er is veel angst, verwarring, woede en geweld op de planeet. De duistere krachten proberen jullie in angst en controle te houden, zoals ze al eeuwen doen. Je hebt geleerd om bang te zijn. Angst wordt enorm gebruikt door de heersende machten, of ze nu menselijk of niet-menselijk (buitenaards) zijn.

Wij helpen bij het verwijderen van de sluiers die jullie hebben verhinderd datgene te zien wat al die tijd al voor jullie bestond. Wij helpen bij het verwijderen van degenen die uw macht, uw welvaart en uw vreugde willen stelen. We sturen energieën om je te helpen ontwaken uit de droomstaat naar volledig bewustzijn van wie je bent.

Zoals we al eerder hebben gezegd, is het geen goed moment om te slapen en je niet bewust te zijn van wat er om je heen gebeurt - wakker worden betekent dat je moet observeren en opletten. Het betekent dat je onderscheidend moet zijn over wat er gebeurt. Het betekent dat je actie moet ondernemen en veranderingen moet aanbrengen waar veranderingen nodig zijn.

Het is een goed moment om op te letten, want Ascentie vindt nu plaats. Jullie bevinden je in een transitie naar de hoogste niveaus van bewustzijn, vrijheid en vreugde. Als je je hart, geest en ziel opent, kunnen we je helpen om deze volgende stap met gratie en gemak te zetten.

Ascentie is de evolutie van bewustzijn. Het is jullie overgang van een driedimensionale werkelijkheid naar een vijfdimensionale werkelijkheid. Ascentie is een proces dat alle mensen zullen ervaren, maar niet allemaal tegelijk. Het komt in fasen voor en weinig mensen ervaren het nu. Veel meer zullen het de komende maanden ervaren. Ascentie houdt in dat je je losmaakt van de illusie van de derde dimensie en terugkeert naar je natuurlijke staat van zijn.

Er zijn veel van wat jullie in deze tijd "lichtwerkers" zouden noemen die ervoor gekozen hebben om naar de Aarde te komen gedurende deze korte periode in de geschiedenis van de planeet, omdat ze zo'n verlangen hebben om hier te zijn en te helpen. Ze zijn verspreid over de hele aarde, sommige op geïsoleerde plaatsen. Terwijl we de planeet omringen met onze schepen, verbinden we ons telepathisch met deze lichtwerkers en helpen we hen bij hun werk. We verbinden ze met elkaar en met hun gidsen en leraren.

In deze plaats van neutraliteit zijn we in staat om te helpen bij het verhogen van de frequentie van de planeet en bij het verhogen van het bewustzijn. We doen dit al vele jaren, maar dit is een nieuwe fase in het proces.

We helpen ook bij het vrijkomen van gifstoffen en straling van de planeet. Dit wordt gedaan door een raster rond de planeet te creëren dat haar natuurlijke reiniging van gifstoffen en straling mogelijk maakt. Dit wordt bereikt door onze schepen die de planeet omringen in een rasterformatie. We werken ook aan het verwijderen van bepaalde apparaten die door de Beheersers op jullie planeet zijn geplaatst en die schadelijke frequenties, energieën en trillingen in de atmosfeer van de aarde uitzenden. Ons doel is om het voor de mensheid mogelijk te maken om als geheel te ascenderen en voor de Aarde om te ascenderen naar hogere frequenties van werkelijkheid.

Jullie zijn ervan weerhouden deze dingen te weten vanwege negatieve programmering die gedurende duizenden jaren in jullie bewustzijn is ingebed en die werd geïnitieerd door de Beheersers tijdens hun invasie en overname van jullie planeet.

Het belangrijkste doel van de controllers is altijd geweest om te voorkomen dat je ascendeert, want als je dat deed, zou hun controle over jou verloren zijn. Ze hebben alle mogelijke middelen gebruikt om te voorkomen dat jullie ascenderen, zoals: het onderdrukken van de waarheid over jullie galactische oorsprong; het onderdrukken van de toegang tot technologieën die jullie evolutie zouden ondersteunen; je herinneringen onderdrukken; het onderdrukken van kennis over Ascentie en hoe dit te bereiken; en eindeloze afleidingen creëren om je op lagere frequenties te houden waar ze je gemakkelijk kunnen beheersen.

We werken met de Raden van Licht en de Spirituele Hiërarchie van de Aarde. Het licht stroomt door ons heen naar jou. Wij helpen u bij dit proces. We helpen je bij het verhogen van je trillingsfrequenties, bij je spirituele groei en bij je ontwakingsproces.

We helpen jullie ook om je hogere lichtlichamen vast te houden. We helpen jullie om dieper in het nu te komen en jezelf daar te verankeren.

Dit wil zeggen dat de hele Galactische Federatie van Werelden zich inzet om de Aarde en de mensheid te helpen de 5e dimensie binnen te gaan. Wij helpen jullie bij het verhogen van jullie bewustzijn, de activering van hogere DNA 12-strengs codering en het hogere bereiken van de kosmische geest.

Dit is geen invasie van jullie planeet of inmenging in jullie vrije wil. We dalen niet onuitgenodigd neer op jullie wereld. Integendeel, we zijn uitgenodigd door jullie hogere zelven, door jullie sterrenfamilies die op jullie wachten in de 5e dimensie, en door vele duizenden mensen op aarde die al geascendeerd zijn.

Het verhogen van de trilling van de aarde naar de 5D-tijd-ruimte-realiteit vereist kritische massa, die alleen kan worden bereikt door het ontwaken van het massale bewustzijn. We zijn hier om je op dit moment zo goed mogelijk te helpen bij je ontwakingsproces.

Jullie zielen hebben deze keuze al gemaakt voordat ze naar jullie planeet kwamen, maar het menselijke ego kan zich tegen deze veranderingen verzetten omdat ze alles bedreigen waarvan je gelooft dat het waar is over jezelf, over het leven en over controle. Begrijp alsjeblieft dat je al je beslissingen op aarde neemt op basis van wat je gelooft over jezelf en over het leven zelf.

Je raakt er nu aan gewend om in je lichtlichaam te zijn. Je begint nu te beseffen dat je een dualiteit hebt tussen je fysieke zelf en je spirituele zelf – tussen je energie en je persoonlijkheid, tussen je geest en je emoties, tussen het ego en de ziel.

We werken al vele jaren met u samen. We hebben geprobeerd jullie voor te bereiden op dit moment in de tijd, zodat jullie deze kans ten volle kunnen benutten, zodat jullie naar een hogere bestaansdimensie kunnen gaan, zodat jullie kunnen voorzien in de behoeften van Moeder Aarde terwijl ze haar transformatie naar een nieuwe wereld.

Daarom hebben we informatie verstrekt over wat er op dit moment op aarde gebeurt en waarom het gebeurt. Het is ook de reden waarom we ieder van jullie hebben aangemoedigd om je meer bewust te worden van wie je bent en wat het betekent om in deze tijd op aarde in menselijke vorm te zijn.

Als onderdeel van onze missie zullen we berichten blijven bezorgen aan degenen die ervoor open staan ​​en klaar zijn om ze te ontvangen. We zullen doen wat nodig is om u te helpen de waarheid over uw afkomst en uw verbinding met het universum te begrijpen.

Wij zijn altijd bij jullie, maar totdat jullie ons erkennen en accepteren als jullie vrienden en helpers, kunnen we ons niet bemoeien met jullie keuzes uit vrije wil. Je hebt ervoor gekozen om hier te zijn in deze tijd van transformatie, dus wij zijn hier ook.

Dit is een tijd waarin oude ideeën en overtuigingen worden uitgedaagd door nieuwe. De planeet gaat naar hogere frequenties van licht, wat betekent dat er meer veranderingen zullen zijn in de manier waarop jullie de werkelijkheid waarnemen. Het zal ervoor zorgen dat veel mensen ontwaken uit de illusie dat het leven op aarde gescheiden is van andere werelden.

De tijd is gekomen. Nu is het moment. Jij bent de katalysator. Jij bent degene die deze realiteit gaat creëren door jouw frequentie, door jouw vibratie, door jouw gedachten en intenties.

Dit ascensie proces vindt tegelijkertijd in vele dimensies plaats en miljoenen entiteiten van andere plaatsen in de kosmos helpen ook bij het proces. We willen u eraan herinneren dat geen van deze wijzigingen kan plaatsvinden zonder uw toestemming, zonder uw toestemming en bereidheid om die stap te zetten, dus sta het toe.

We komen allemaal uit dezelfde plaats van liefde, licht en vreugde. We zijn gewoon op verschillende paden binnen deze ervaring. Dus als je je verward of angstig voelt over wat er op dit moment op aarde gebeurt, weet dan dat er een hoger perspectief is waarnaar je kunt reiken. Voel je vrij als vrije geest. Je bent geïncarneerd in deze fysieke vorm met een specifieke missie om in dit leven voort te brengen - het zal aan je worden geopenbaard terwijl je verder gaat en erop vertrouwt dat het leven zich voor je ontvouwt.

Je missies lijken soms uitdagend, maar ze zullen je altijd terugvoeren naar liefde en vreugde, dus verlies dat niet uit het oog. Je ziel weet wat het beste voor je is, dus laat haar je leiden op je pad.

Hoe meer je je bewust bent van je galactische buren, hoe meer je voorbereid kunt zijn op een toekomst waarin de hele mensheid in eenheid en vrede zal leven.

De tijd nadert snel dat alle stukjes in het grote kosmische spel samenkomen en de mensheid zal weten dat we niet alleen zijn.

We komen om de Aarde voor te bereiden op haar Ascentie naar de vijfde dimensie. In deze nieuwe realiteit zal er geen oorlog, ziekte of honger zijn. De planeet zal worden genezen. Al het leven op aarde zal ontwaken voor zijn goddelijke doel als het opgaat in zijn galactische familie.

Dit alles is mogelijk vanwege de kracht van liefde die ieder van ons in zijn hart heeft.

Dank u voor deze kans om u te helpen tijdens deze belangrijke tijd op planeet Aarde. Onze liefde, ons licht en onze zegeningen zijn met ieder van jullie."

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven