Galactische Federatie: Ascentie Update – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Galactische Federatie: Ascentie Update

ALS OPGENOMEN MEESTER BEN JE HIER OM DE MENS DOOR HET ASCENSIE PROCES TE LEIDEN. VELEN VAN JULLIE WERKEN AL AAN DEZE MISSIE. JE ZULT EEN LEVEND VOORBEELD ZIJN VAN EEN PERSOON DIE GELEERD HEEFT NIEUWE GEWOONTEN TE KRIJGEN EN HUN PRAKTIJK LOOPT!
Geliefden,

Vanmorgen is er een enorme nieuwe mogelijkheid ontstaan.
Er werd een grote lichtmatrix uit het planetaire oppervlak gehaald en er waren verbindingen met de maan.

Generaties lang heeft deze valse lichtmatrix zich voorgedaan als een goedaardig spiritueel contact dat mensen terugbrengt naar incarnatie na incarnatie. De maan van de aarde is een natuurlijke satelliet die hier ergens vandaan is gebracht. In de maan werd technologie geplaatst en de baan werd verzegeld in een niet-bewegend Lagrange-punt, waardoor de energie van de gecontroleerde satelliet werd beperkt tot de etherische en magnetische velden van de aarde.

Eenmaal beveiligd, werd er een kunstmatige draaikolk gecreëerd, die alles in het astrale dat resoneerde met de Bron in deze enorme wedergeboorte machine opzoog. Als gevolg hiervan, als iemand op het oppervlak van de planeet zou sterven, zou hun ziel niet in staat zijn om te ontsnappen aan de zwaartekracht van deze energiedraaikolk, en zouden ze naar de door het astrale gecontroleerde lagere niveaus worden getrokken, waar vooraf geconditioneerde religieuze opvattingen zouden bepalen in welke simulatie ze ook werden geplaatst. .

Na een tijdje van uitstel vertelden de mentoren van de persoon hen dat ze nog meer lessen te leren, daden te doen en taken op de planeet moesten voltooien, en de ziel zou blindelings een andere incarnatie binnengaan. Het enige probleem is dat voordat ze incarneren, ze worden beschoten met een ongelooflijk krachtige etherische, nucleaire en elektromagnetische explosie, waardoor ze alles verliezen wat ze hebben geleerd.

Vandaag is er een belangrijke verandering. De vortex werkt niet meer nadat de nep-lichtmatrix is ​​verwijderd. Over de hele wereld sterven er elke seconde mensen, maar in plaats van door deze tunnel te worden getrokken, bereiken ze de hoogste, meest zuivere rijken van het astrale en krijgen ze echte genezing. Ze zijn al weer op weg naar binnen.

De kinderen die vanaf nu geboren zullen worden, zullen het aanzien van de wereld energetisch veranderen. Dit is een struikelblok. Ze kunnen de rijen van hun voedsel niet langer aanvullen omdat de duisternis sneller glijdt dan ooit tevoren. We kunnen ons in de toekomst aanzienlijk meer, zo niet alles, herinneren.
  
De apparatuur is nog steeds operationeel, maar de belangrijkste tijdelijke invasiemogelijkheden zijn uitgeschakeld. Het duister kan niet langer terug in de tijd reiken om gevaren uit het heden te elimineren.

Iemand zal niet langer zijn ideale wereld creëren om volledig verward wakker te worden uit een zeer realistische droom waarvan hij dacht dat hij er al jaren in zat. Niet langer zal iemand instructies krijgen over het bouwen van een gratis energiegadget, alleen maar om hun hele project ogenschijnlijk uit het niets te laten overnemen, zonder aanwijzingen of aanwijzingen aan het publiek over waar ze aan werkten.

Channelers over de hele wereld zullen ofwel verbinding maken met hun mentor en niets vinden, of ze zullen de entiteit ontdekken waarmee ze oorspronkelijk verbonden waren voordat ze werden gekaapt.

Mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld eisen hun natuurlijke recht op vrijheid en persoonlijke soevereiniteit op, maar er is nog steeds een tekort. Deze verbeteringen zijn ongelooflijk en het is geweldig om erover te lezen, maar we hebben niet genoeg mensen op de grond die het licht aandoen.

Je kwam hier om deze taak te doen. Je komt hier blind, ongeschoold en zwak om je het licht te herinneren, het in jezelf te herontdekken en het te verspreiden naar de rest van de wereld.

Jij maakt deel uit van de verandering! Wanneer heb jij voor het laatst stil gezeten en in verbinding met jezelf? Wanneer was de laatste keer dat je je lichaam strekte en het vertelde hoeveel je van het houdt en het respecteert omdat het je met woorden en gevoelens door deze realiteit heeft geleid? Wanneer was de laatste keer dat je je telefoon neerlegde, je computer uitschakelde en in stilte zat met niets anders dan je gedachten? Wanneer was de laatste keer dat je een vraag had en bij jezelf dacht: "Wat denkt deze persoon hiervan?" in plaats van naar binnen te gaan en de meest essentiële vraag te stellen? "Wat zijn mijn gedachten hierover?" Wanneer was de laatste keer dat je in jezelf geloofde?
 
De verandering is onderweg. De verandering zit in jou. Zoek het licht. Zet hem aan en zend hem uit naar de rest van de wereld. Vul je lichaam met pure gouden golven van liefde terwijl je door jezelf straalt. Beschouw de mensheid voor wat ze is in plaats van wat ze lijkt te zijn. Deze verandering is onvermijdelijk; er is geen ontkomen aan. Laten we dit feest zo snel mogelijk laten beginnen.
 
De wachtrijen worden langer. De binnenste cirkels van esoterische informatie breiden uit. Mensen die achter het stuur slapen, ontdekken deze kennis en de slapers worden wakker.
 
Als geascendeerde meester ben je hier om de mensheid door het ascensie proces te leiden. Velen van jullie werken al aan deze missie. Je helpt mensen veranderingen in hun leven aan te brengen, ook al zijn het kleine veranderingen.

Je zult een levend voorbeeld zijn van iemand die heeft geleerd om nieuwe gewoonten onder de knie te krijgen en doet wat hij zegt!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven