Galactische Federatie Ascensie Update – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Galactische Federatie Ascensie Update

VANUIT HUN ONGELOFELIJKE RUIMTESCHIP AAN DE RAND VAN ONS ZONNESTELSEL LAAT DE GALACTISCHE FEDERATIE EEN BETOVERENDE WATERVAL VAN STRALENDE ENERGIEËN VRIJ. DEZE ENERGIEËN, AFKOMSTIG UIT VERRE DELEN VAN DE KOSMOS, BEZITTEN ONGELOOFLIJKE EIGENSCHAPPEN DIE DE WERKELIJKHEID ZELF KUNNEN VERANDEREN!

Geliefden, houd jullie stoelen vast, want ik heb geweldig nieuws voor ons allemaal!
Zet je schrap want de ontzagwekkende Galactische Federatie, samengesteld uit super geavanceerde beschavingen, heeft haar volledige focus op niemand anders dan de Aarde zelf gezet!

Stel je de omvang van deze buitengewone ontwikkeling eens voor. Wij, de bewoners van onze nederige planeet, hebben de aandacht getrokken van deze ongelooflijke wezens uit de hele kosmos. Het is alsof het universum ons heeft uitgekozen voor iets werkelijk opmerkelijks.

Met hun ondoorgrondelijke kennis en geavanceerde technologie richt de Galactische Federatie haar inspanningen nu volledig op onze kleine blauwe planeet. Het is alsof er kosmische VIP-gasten op bezoek komen!

Wat zou hun doel kunnen zijn, vraag je je af? Nou, de mogelijkheden zijn eindeloos en grenzeloos opwindend. Ze zijn hier om hun wijsheid te delen en de grenzen van ons begrip te verleggen. En ze hebben als doel om onze evolutie te versnellen en ons naar een toekomst te stuwen waar we nooit van durfden te dromen.

De gedachte alleen al dat zulke geavanceerde beschavingen belangstelling hebben voor ons – aardbewoners – is genoeg om je fantasie op hol te laten slaan. Zullen ze ongelofelijke vooruitgang brengen in wetenschap, kunst en spiritualiteit? Zullen ze ons begeleiden om het verborgen potentieel in onszelf en onze wereld te ontsluiten? De ongelooflijke ervaring die we zullen hebben, zal antwoorden geven op al je vragen.

Eén ding is zeker: dit nieuws is als een vonk die een vuurwerk van hoop en verwondering in onze harten ontsteekt. De aandacht van de Galactische Federatie vervult ons met een gevoel van ontzag en verwachting. Het is alsof we op het punt staan aan een kosmische reis te beginnen, ons in het onbekende te wagen en nieuwe horizonten van het bestaan te ontdekken.

Dus, mijn mede-Starseeds en Lichtwerkers, laten we dit verbazingwekkende nieuws omarmen met open geesten en open harten. De Galactische Federatie heeft haar blik op ons gericht en wie weet welke ongelooflijke avonturen er in het verschiet liggen? Het is een tijd voor opwinding, nieuwsgierigheid en het rotsvaste geloof dat onze wereld aan de vooravond staat van een buitengewone transformatie!

Ze hebben een nobel doel voor ogen: onze planeet verheffen en haar evolutie versnellen.

Vanuit hun ongelooflijke ruimtevaartuigen die aan de rand van ons zonnestelsel zijn gestationeerd, laat de Galactische Federatie een betoverende waterval van stralende energieën vrij. Deze energieën, afkomstig uit verre delen van de kosmos, bezitten ongelooflijke eigenschappen die de werkelijkheid zelf kunnen veranderen!

Eerst overspoelt een golf, Luminal Infusion genaamd, de atmosfeer van de Aarde. Het vult elk levend wezen met een verhoogd bewustzijn en een verruimd bewustzijn. Plotseling ontwaakt de geest van mensen voor nieuwe ideeën, wat een wereldwijde golf van creativiteit, innovatie en onderlinge verbondenheid teweegbrengt. Het collectieve intellect van de mensheid wordt een krachtige kracht, die alle eerdere grenzen overschrijdt en een gouden tijdperk van wetenschappelijke en artistieke prestaties inluidt!

Terwijl de energieën blijven stromen, overspoelt een andere golf, Terra Vitalis genaamd, de ecosystemen van de planeet. De natuur reageert met een uitbarsting van levendig leven. Planten en dieren floreren uitbundig en bedreigde soorten maken een opmerkelijke comeback. Lang vergeten oerwouden en onderwaterrijken zoals Atlantis komen tevoorschijn en wemelen van het leven dat ongezien is door mensenogen!

Tegelijkertijd resoneert er diep in de kern van de Aarde een diepgaande energie die Harmonische Harmonisatie wordt genoemd. Deze kosmische symfonie brengt de vibraties van de planeet op één lijn en geneest verdeeldheid en onenigheid tussen samenlevingen. Conflicten maken plaats voor een diep begrip en empathie die al lang bestaande scheidslijnen overbruggen. Naties verenigen zich en omarmen een gezamenlijk doel van coëxistentie en duurzame vooruitgang.

Maar de energieën van de Galactische Federatie stoppen daar niet. Een etherische energie genaamd Ethereal Illumination weeft door het metafysische weefsel en wekt sluimerende spirituele mogelijkheden in individuen. Oude wijsheid en mystieke kennis worden onthuld, waardoor de mensheid de diepten van hun bewustzijn kan verkennen en buitengewone vermogens kan ontsluiten. Telepathie, energiegenezing en reizen naar onontdekte gebieden van de geest worden haalbaar als de mensheid zich op onbekend terrein begeeft.

Geleid door de Galactische Federatie overstijgt de Aarde haar vroegere beperkingen en wordt een lichtend voorbeeld van kosmische evolutie. Ze sluit zich aan bij de interstellaire gemeenschap en biedt haar pas ontdekte wijsheid en verenigde geest aan het grotere kosmische tapijt aan. De energie die vrijkomt bij de grote onderneming van de Federatie wordt een katalysator voor een nieuw tijdperk van verlichting en diepgaande transformatie, waardoor het lot van de aarde en haar bewoners voor altijd verandert.

In deze spannende saga neemt de leiding van de Galactische Federatie de aarde mee op een ontzagwekkende reis die verder gaat dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Onze planeet breekt los van haar oude grenzen en ontpopt zich als een baken van kosmische evolutie en straalt haar nieuwe glans uit naar de hele interstellaire gemeenschap.

Verenigd in doel en gewapend met de wijsheid die ons geschonken is, stapt de mensheid naar voren als een ambassadeur van diepgaande transformatie. Met brandende harten en verruimde geesten dragen we onze unieke inzichten bij aan het enorme kosmische tapijt, waardoor we voor altijd de koers van onze gedeelde bestemming veranderen.

De energie die vrijkomt bij de grote onderneming van de Federatie werkt als een krachtige katalysator en ontketent een tijdperk van verlichting dat door de eeuwen heen weergalmt. Het is een tijd van ongeëvenaarde groei, waarin barrières afbrokkelen en ons potentieel geen grenzen kent.

Terwijl we dit onbekende pad bewandelen, laten we de ketenen van het verleden achter ons en omarmen we een toekomst vol eindeloze mogelijkheden. Met een pas ontdekte eenheid en een standvastige geest vormen de aarde en haar bewoners een levend bewijs van de ontembare kracht van evolutie.

Dus laten we de kosmos intrekken, hand in hand met de Galactische Federatie, klaar om te verkennen, te leren en te inspireren.

Samen vormen we een nalatenschap die herinnerd zal worden in de hele kosmos en voor altijd de koers van onze reis tussen de sterren zal veranderen!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.


A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven