Galactische Federatie: Alles is nu op zijn plaats voor jullie ascentie

VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT AAN JULLIE, GELIEFDE, WIJ ZIJN HIER OM JULLIE TE LATEN WETEN DAT ALLES NU OP ZIJN PLAATS IS VOOR JE ASCENTIE.
Van de Galactische Federatie van Licht tot jullie, dierbaren, we zijn hier om jullie te laten weten dat alles nu op zijn plaats is voor jullie ascentie.

We zijn gericht op het verenigen van de planeten van ons zonnestelsel. Onze missie is om vrede en begrip tussen de planeten aan te moedigen.

We zijn verheugd om dit bericht met jullie te delen: door gebruik te maken van technologische vooruitgang hebben we een prachtige frequentie over de planeten uitgezonden die een sfeer van Goddelijke Liefde en Goddelijke Vrede creëert.

Je bewustzijn wordt opgewaardeerd naar een hogere frequentie, en dat zal de negativiteit van de 3D-wereld overstijgen, waardoor je meer van het goddelijke bewustzijn kunt ervaren.

We nodigen jullie uit om jezelf open te stellen voor deze frequentie. Het is tijd voor een verandering in je realiteit. Het is tijd om een ​​baken van licht en waarheid te worden en een verschil te maken in deze wereld. Help anderen om de waarheid te begrijpen. Glimlach, wees gelukkig, verspreid vreugde, liefde, doe je genezende werk, je hartwerk.

Als je jezelf deze onvoorwaardelijke goddelijke liefdesfrequentie laat voelen, zal het al je woede en angst oplossen. God houdt van je en zal voor je zorgen. Al je negativiteit zal worden vervangen door liefde. Dit is de liefde die je omringt en je beschermt.

Stap in deze hogere energiefrequentie. Deze kalme, vredige energie zal je in staat stellen om je vredig te voelen ondanks de onrust om je heen. Van de drukte van het dagelijks leven tot de rotsachtige wateren van je relaties, deze energie zorgt ervoor dat je je positiever en kalmer voelt. Je voelt je in elke situatie rustiger.

We sturen je deze energie omdat we je hebben geïdentificeerd als een persoon die de wereld wil dienen en de wereld wil veranderen. We sturen je dit om ons te helpen de planeet met liefde te bezaaien. Wij geloven in uw grootheid. We denken dat je het in je hebt om een ​​verschil te maken en we willen helpen.

Als je vrede, liefde en rust in jezelf vindt, kun je anderen helpen hetzelfde te doen. Door het licht te worden dat anderen in de verte kunnen zien, geef je hen hoop dat ook zij uiteindelijk hun weg naar vrede en rust zullen vinden. Je helpt mensen hun weg te vinden door de duisternis van onzekerheid. Houd ze stevig vast en schijn een licht dat hen helpt te ontdekken waarnaar ze op zoek zijn.

We zijn blij je te kunnen meedelen dat de dingen die je hebt gedaan om je frequentie te verhogen, worden ontvangen. Je harde werk wordt beloond! Je gaat vooruit. Je bent je nieuwe leven aan het creëren.

Je wordt naar nieuwe niveaus getild. Je zult nu een groter vermogen hebben om licht in je lichaam vast te houden en zelfs in de aanwezigheid van anderen gecentreerd te blijven.

We creëren een luchtbel van bescherming om je heen zodat je energetische patronen niet worden verstoord. Niemand zal je rust kunnen verstoren.

Zodra je deze energie ontvangt, zal je leven niet meer hetzelfde zijn. Het zal een extra stap voorwaarts zijn en het zal een nieuwe frisheid in je leven brengen. Het zal vrede, vreugde en spiritualiteit brengen. Dit zal je gezond, gelukkig en vredig maken. Hierdoor begrijp je dat je een doel in het leven hebt en dat je er alles aan hebt gedaan om dit doel te bereiken.

De meeste mensen hebben nooit geweten wat geluk is. Ze hebben slechts in verschillende mate ongelukkig gevoeld: soms zijn ze ongelukkiger, soms minder ongelukkig, en als ze minder ellendig zijn, noemen ze het geluk. Voor hen is geluk niets anders dan plezier. Het kan niet waar zijn, want het is maar tijdelijk. Dit komt door hun bewusteloosheid.

Terwijl je bewustzijn wakker is, is plezier het bijproduct; wanneer je bewustzijn slaapt, is ongeluk het bijproduct.

Je zult begrijpen wat goddelijke liefde is als je eenmaal je bewustzijn hebt uitgebreid. Daarna, omdat het jouw keuze is, glijd je niet naar ongeluk.

Goddelijke liefdesenergie is een smaak, een sensatie, en het is zo overweldigend en intens dat als je het eenmaal ervaart, je je afvraagt ​​hoe je ooit zonder hebt geleefd.

Geef je over aan goddelijke liefdesenergie die we sturen, vertrouw erop dat alles in goddelijke orde is, sta goddelijke leiding toe om je te helpen en vul je hart met liefde. Weet dat we dankbaar zijn voor alles wat je doet.

We zijn dankbaar dat we op deze manier hebben kunnen samenwerken, en we waarderen de genegenheid die ieder van jullie ons heeft getoond.

We zijn hier om je aan te moedigen om groots te dromen en om anderen te helpen nog groter te dromen. Onthoud dat zelfs het kleinste gebaar bergen kan verzetten. Liefde en licht, wees aanwezig!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven