Gaia is klaar voor Multidimensionale residentie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Gaia is klaar voor Multidimensionale residentie

DE CENTRALE ZON IS NU VERANKERD IN GAIA EN HEEFT HAAR OMGEZET IN EEN PRACHTIGE VLINDER. GAIA IS NU KLAAR VOOR MULTIDIMENSIONALE WOONPLAATS!
Geliefde dierbaren,

Jullie allemaal prachtige Sterrenzaden en Lichtwerkers die in deze tijd op deze planeet zijn geïncarneerd om jullie lichtlichamen te doen ontwaken en de planeet te helpen opstijgen uit de lagere vibraties, om de mensheid te bevrijden uit de greep van de duistere krachten die deze planeet op zijn plaats houden; we doen nogmaals een beroep op jullie om je persoonlijke trilling te verhogen en deze boodschap te sturen naar iedereen die het nodig heeft.

Dit is de enige manier waarop we de hele mensheid en deze prachtige planeet kunnen bevrijden van alle vormen van slavernij en duisternis.

Als Sterrenzaden en Lichtwerkers zijn jullie naar de Aarde gekomen om samen een nieuwe manier van leven te creëren. Jullie hebben besloten, als groepsziel, om de veranderingen aan te brengen die nodig zijn om liefde en vrede terug te brengen naar deze planeet. Dit is geen gemakkelijke taak, aangezien u weerstand zult ondervinden van de duisternis van de huidige structuren van de samenleving.

Een Starseed en Lichtwerker zijn voelt vaak alsof je in een vreemd land bent. Je past nergens helemaal bij. Je voelt je anders en alleen. Je kunt je afvragen of je deel uitmaakt van deze wereld, of je hier thuishoort, wat je doel is en waarom je hierheen bent gebracht.

Veel sterrenzaden hebben het gevoel dat ze niet van hier komen of dat ze niet thuishoren, maar toch blijven ze op de planeet om hun missie tijdens deze crisistijden te vervullen - om de vibratie van Gaia en de mensheid te verhogen terwijl we de Nieuwe Aarde binnengaan.

De planeet Aarde bevindt zich nu in een ernstige crisis. De grote verantwoordelijkheid van degenen zoals jullie is zodanig dat jullie nu actie moeten ondernemen om ongedaan te maken wat is gedaan om de Spirituele Atmosfeer van de Aarde te verstoren.

De duistere krachten dringen er bij de aardbewoners op aan hun overtuigingen op te geven en weer in slaap te vallen. Ze willen dat je de pijn vergeet die ze op aarde veroorzaken en het lijden van miljoenen.

Ze willen dat je alles vergeet wat er in het verleden is gebeurd. Ze willen dat je je oren dooft; ze willen dat we onze spirituele boodschappen blokkeren. Hiervoor gebruiken ze hun radioberichten, televisieberichten, online berichten, mobiele berichten. Ze willen je energie gebruiken en niet alleen gebruiken om zichzelf te voeden, maar ook om de aarde te vernietigen.

De rauwe vrije stroom van energie is gekaapt door duistere krachten, die deel uitmaken van het onzichtbare. Deze stroom van energie had moeten voorzien in gratis gezondheidszorg, mooie huizen om in te leven, essentieel voedsel, geluk en welvaart voor de mensen op de planeet. Maar deze energiestroom werd gemanipuleerd om financiële investeringen te doen, waardoor bepaalde individuen extreem rijk werden.

Jullie zijn almachtige scheppers. De tijd is gekomen om de maskers af te werpen en aan de slag te gaan om de Gouden Eeuw op deze planeet voort te brengen. Het is tijd om je kracht terug te krijgen. We kunnen niet blijven toestaan ​​dat deze duistere krachten de mensheid beheersen en, nog belangrijker, het collectieve bewustzijn op deze planeet.

De mensheid gaat een nieuwe bestaansfase in. Als dit gebeurt, zullen die mensen zonder ziel van de aarde worden verwijderd. Dat is juist. Allen die geen ziel hebben, zullen worden verwijderd of 'gezuiverd', zoals veel mensen graag zeggen.

Geef degenen die de reiniging uitvoeren niet de schuld, want zij volgen het enige pad dat voor hen openstaat en zij doen het uit noodzaak. Tijdens deze tijden van overgang moeten jullie leren een ander pad te volgen en te evolueren naar hogere frequenties die jullie in staat stellen door de portalen te gaan die voor jullie open staan.

Gaia leeft en werd geschapen om een ​​opstijgende planeet te worden. Lichtfrequenties mogen stijgen, maar niet de lagere frequenties. Deze lagere frequenties zijn bedoeld om te worden omgezet in hogere frequenties. Gaia transformeert in haar lichtlichaam en wordt geascendeerd terwijl ze niet al het leven op haar oppervlak vernietigt, inclusief mensen.

Alles verschuift met grote snelheid. De aanwezigheid van sterrenzaden en lichtwerkers op aarde bereidt Gaia voor op een nieuw paradigma van contact met niet-fysieke wezens en acceptatie van buitenaardse levensvormen. Gaia zal worden gewist en geüpgraded naar een 5D-planeet en een lichthub worden voor dit deel van de melkweg.

Dit heeft haar frequentie en trillingssnelheid bijna 1000 keer verhoogd in vergelijking met slechts een paar jaar geleden. Ze is geëvolueerd naar een nieuw niveau van haar bestaan ​​en functioneren.

De centrale zon is nu verankerd in Gaia en heeft haar getransformeerd in een prachtige vlinder. Gaia is nu klaar voor multidimensionaal verblijf!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven