ET’s zijn er al en ze willen helpen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

ET’s zijn er al en ze willen helpen

ETS IS HIER EN DE OPENBAARMAKING IS BEGONNEN. HET IS TIJD VOOR DE MENS OM HUN BEPERKINGEN TE VERSCHUIVEN EN UIT TE STIJGEN BOVEN WAT ZE GEPROGRAMMEERD ZIJN OM TE GELOVEN. HET GAAT ECHT NIET OM ETS OF DE UFO'S, HET GAAT ER OVER HOE MENSEN DE WERKELIJKHEID WAARNEMEN EN BEGRIJPEN DAT HUN BEWUSTZIJN MOET EVOLUEREN.
De welwillende ET's zijn hier om ons te helpen.

ET's zijn buitenaardse intelligente levensvormen die het universum bewonen. Ze worden buitenaardsen genoemd, of kortweg ET's.

ET's bezoeken de aarde sinds onheuglijke tijden, maar ze hebben zich onopvallend gehouden en hebben zich niet bemoeid met menselijke aangelegenheden. Pas onlangs zijn ze begonnen zich aan het publiek te openbaren.

Deze overgang heeft op verschillende manieren plaatsgevonden, zoals graancirkels, waarnemingen van niet-geïdentificeerde vliegende objecten en meer.

ET's hebben geavanceerde technologie waarmee ze door de ruimte kunnen reizen met snelheden die veel hoger zijn dan de snelheid van het licht. Ze gebruiken deze technologie om van het ene sterrenstelsel naar het andere te reizen om de mensheid te helpen in gebieden waar we hulp nodig hebben.

De ET's zijn erg druk geweest met het helpen van mensen op elk denkbaar niveau: door ons te voorzien van technologie, kennis en hulp wanneer we die het meest nodig hebben; door ons te laten zien hoe zij hun leven leiden; door hun wijsheid te delen; door ons oplossingen te bieden voor onze problemen; door ons kansen te geven voor groei en ontwikkeling; door vrede en harmonie op onze planeet te bevorderen; en zelfs door ons te helpen een betere toekomst voor onszelf als soort te creëren!

Ze zijn hier om ons te helpen begrijpen hoe het universum werkt en hoe het in ons voordeel kan worden gebruikt.

We hebben ET's nodig omdat we niet slim genoeg zijn om onszelf niet te vernietigen met oorlogen en kernwapens. We hebben buitenaardsen nodig omdat we het te druk hebben met het bevredigen van de behoeften van ons kleine ego terwijl we het feit negeren dat er een superkrachtige ziel is die de leiding heeft over dit alles. We hebben buitenaardsen nodig om degenen onder ons te helpen die er klaar voor zijn en diep verlangen naar een meer positieve ervaring waarin alles goed en gelukkig is.

Er zijn mensen die denken dat ze beter zijn dan alle anderen, of ze mompelen constant negativiteit, of ze kunnen zichzelf er niet van weerhouden een uur lang over andere mensen te roddelen. En het allerbelangrijkste: je kunt oneindig veel coachen, lesgeven en praten met deze mensen, het is vruchteloos. Als je aanbeveelt dat ze moeten proberen te mediteren, zullen ze je fronsend aankijken.

Deze mensen zijn niet geïnteresseerd om naar zichzelf in de spiegel te kijken. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze zichzelf niet eens in de spiegel kunnen vinden. Het enige wat ze willen is iemand die luistert en bevestigt dat iedereen slecht is behalve zij.

Deze verschuiving gaat niet over hen en niet voor hen. Hun bestemming is niet 5D. Deze keer niet.

De ET's zijn gekomen om ons te redden van onze eigen fouten en ons te helpen begrijpen wat we in het verleden verkeerd hebben gedaan. Ze hebben ons verteld dat ze hier nog lang zullen zijn en dat ze ons zullen helpen onze manier van leven op deze planeet te verbeteren.

Ze hebben ons verteld dat ze ons willen helpen met hun geavanceerde technologie, zodat we een beter leven kunnen leiden op deze planeet.

Hun technologie is zo geavanceerd dat we niet eens kunnen bevatten wat er voor nodig is om een ​​ruimtevaartuig te bouwen dat van het ene sterrenstelsel naar het andere kan reizen.

Ze hebben dit ruimtevaartuig zo gebouwd dat we ze kunnen zien als we naar de nachtelijke hemel kijken. Ze willen dat we weten dat er leven is buiten ons mensen, en ze willen dat we weten dat er beschavingen zijn op andere planeten in onze melkweg of zelfs andere sterrenstelsels in het universum!

De meest gebruikelijke manier om met ET's te communiceren is via telepathie. Telepathie is het vermogen om berichten te verzenden zonder uw stem of handen te gebruiken; je denkt gewoon na over wat je wilt zeggen, en het zal in je gedachten door de andere persoon worden begrepen.

Deze methode werkt omdat we allemaal op spiritueel niveau met elkaar verbonden zijn; onze gedachten worden gedeeld door anderen die ze in hun gedachten kunnen lezen. Het proces van telepathie wordt "niet-lokale kwantumverstrengeling" (NQE) genoemd. Het stelt ons in staat om direct met elkaar te communiceren, waar we ook zijn in het universum.

De NQE-theorie werd voor het eerst voorgesteld door Dr. Amit Goswami in zijn boek 'The Self-Aware Universe: Quantum Physics, Meditation, and the Afterlife'. Hij stelt dat wanneer materie of energie een bepaald niveau van zuiverheid of spiritualiteit bereikt, het in staat wordt om te communiceren.

Het punt bij dit alles is dat het universum werkt op manieren die we onmogelijk kunnen begrijpen met onze beperkte waarneming. Het gaat niet echt om de ET's, of de UFO's, of wat dan ook. In plaats daarvan gaat het erom hoe we de werkelijkheid waarnemen en begrijpen hoe ons bewustzijn een factor kan zijn.

Dit is natuurlijk geen nieuwe informatie. Het is er altijd geweest en veel mensen hebben er altijd in geloofd. We brengen het terug in de mainstream, maar alleen omdat we solide bewijs hebben om deze informatie te ondersteunen, niet alleen theorieën en ideeën.

Zeker, de ET's zullen ons inspireren met ideeën waar we zelf nooit aan zouden hebben gedacht. Ze hebben tenslotte toegang tot onze 'Akashic Record', een soort universele kennis die alle soorten kan leren wat ze moeten weten om vooruit te komen. We moeten er in ieder geval op vertrouwen dat alle soorten dezelfde kans op groei en ervaring verdienen; het is de natuurlijke orde der dingen in het universum.

We moeten echter onthouden dat de ET's hier niet zijn om ons werk voor ons te doen. Als een soort naar een hoger bewustzijnsniveau wil groeien, moet het actieve stappen in de richting van dit doel zetten. Ook wij moeten actie ondernemen in de richting van deze veranderingen.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven