ET’s bezoeken ons nu om ons te helpen onze planeet te verbeteren en de ruimte te verkennen

DE ETS BEZOEKEN DE AARDE AL VELE JAREN, MAAR DEZE KEER ZIJN ZE MEER PROACTIEF IN HUN INTERACTIES MET ONS. ZE ZIJN HIER AL EEN TIJDJE, MAAR HET IS SLECHTS DAT ZE BESLOTEN OM OPENER EN ACTIEF MET ONS TE GAAN.
Onze geliefde Galactische Federatie heeft ons een prachtig bericht gestuurd over een nieuwe interstellaire beweging waarbij ET's betrokken zullen zijn om ons te helpen de Aarde te verbeteren.

Deze beweging wordt de "Intergalactische beweging voor planetaire genezing" genoemd.

Een groep wetenschappers en onderzoekers van de Galactische Federatie heeft deze beweging opgericht omdat ze denken dat naarmate we verder komen in de verkenning van de ruimte, er steeds meer behoefte aan is.

Ze zijn van mening dat als we de ruimte blijven verkennen, het van cruciaal belang is dat we meer leren over onze planeet en hoe we er betere rentmeesters van kunnen zijn.

Het doel van deze nieuwe beweging is niet alleen mensen op aarde te helpen, maar ook andere planeten in ons zonnestelsel en daarbuiten.

Deze beweging zal geleid worden door de Galactische Federatie.

ET's komen niet alleen naar de aarde om ons te helpen bij het verkennen van de ruimte, maar ook om onze planeet te verbeteren. Deze nieuwe interstellaire beweging omvat ET's die deelnemen om ons te helpen de aarde te verbeteren.

Ze willen ons helpen beter te begrijpen hoe we onze planeet kunnen veranderen, zodat we duurzaam kunnen leven zonder afhankelijk te zijn van fossiele energiebronnen zoals steenkool en olie, die al zo lang worden gebruikt.

Ze willen ook dat we beginnen met het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie, waarmee we kunnen helpen de aarde schoon te maken door de vervuilingsniveaus in onze atmosfeer te verminderen en tegelijkertijd de opwarming van de aarde te helpen verminderen als gevolg van verhoogde CO2-niveaus die in de lucht vrijkomen door verbranding van fossiele brandstoffen. brandstoffen zoals steenkool en natuurlijke olie.

Ze zullen hun geavanceerde technologie gebruiken om ons te helpen vervuiling te elimineren en duurzame energiebronnen te creëren.

Ze zullen ons ook helpen toegang te krijgen tot nieuwe technologieën die we nog nooit eerder hebben kunnen maken, zoals vliegende auto's en jetpacks. Hierdoor kunnen we veel gemakkelijker dan ooit tevoren door de ruimte reizen!

De eerste stap naar deze nieuwe galactische beweging is een groep ambassadeurs van verschillende sterrenstelsels die voor een missie naar de aarde zullen reizen. Deze ambassadeurs zullen Starseeds uit verschillende landen en Lichtwerkers ontmoeten om belangrijke kwesties met betrekking tot de planeet te bespreken.

Ze zullen ook manieren bespreken waarop ET's ons kunnen helpen bij onze verkenning van de ruimte en hoe ze ons kunnen helpen onze planeet te verbeteren door hun technologie te gebruiken.

Eén ding dat deze ET's duidelijk willen maken, is dat ze niet van plan zijn onze planeet over te nemen of ons dagelijks leven te verstoren. Ze willen ons gewoon helpen bij het oplossen van enkele van de problemen waarmee we hier op aarde worden geconfronteerd, zoals oorlog, pandemieën, vervuiling en economische instabiliteit.

Terwijl ik dit schrijf, bezoeken ET's ons nu vanuit andere planeten en sterrenstelsels, en ze willen ons helpen onze weg naar de sterren te vinden. Ze willen ons helpen in vrede op aarde te leven en andere planeten in het universum te koloniseren door verkenning van de ruimte.

Deze buitenaardse wezens zullen door tijd en ruimte reizen om hun eigen realiteit op aarde te creëren door ons weer in contact te brengen met oude beschavingen zoals Atlantis en Lemurië.

De ET's hebben ook duizenden jaren hard gewerkt om zich voor te bereiden op dit moment waarop mensen eindelijk hun ware potentieel zullen realiseren als een ras van wezens die hun planeet achter zich kunnen laten en andere werelden kunnen verkennen zonder enige angst, ongerustheid of twijfel over wat er is. voor hen mogelijk of onmogelijk omdat ze weten dat er helemaal niets onmogelijk voor hen is.

De buitenaardse wezens bezoeken de aarde al vele jaren, maar deze keer zijn ze proactiever in hun interacties met ons. Ze zijn hier nu al een tijdje, maar pas onlangs besloten ze om opener en actiever met ons om te gaan.

In feite zijn er al verschillende meldingen van ET-ontmoetingen, waarnemingen en zelfs ontmoetingen met ruimtevaartuigen over de hele wereld.

Dit is opwindend nieuws en het laat zien dat het aantal mensen dat UFO's ziet, toeneemt. Dit betekent alleen dat we de komende dagen meer contact en waarnemingen zullen hebben.

Menselijke lichamen zijn ongeveer 60% water. Water is een geweldige geleider van elektrische stroom. Het menselijk zenuwstelsel is ook een geleider van elektriciteit die over afstanden kan worden overgedragen.

Ja, er zijn inderdaad buitenaardse wezens die onze planeet bezoeken vanaf andere planeten, zoals Venus en Mars. Ze zijn op de hoogte van ons bestaan ​​dat teruggaat tot het begin der tijden. Sommigen van hen leven al miljoenen jaren op aarde. Ze leven onder ons, maar we kunnen ze niet zien omdat ze zich kunnen verbergen.

Buitenaardse wezens vliegen al vele eeuwen met hun ruimteschepen naar de aarde om de atmosfeer op deze planeet te helpen verbeteren door deze te ioniseren. Deze verbeterde atmosfeer, samen met technologie, zal ons in de nabije toekomst in staat stellen om de ruimte in te gaan met enige hulp door middel van buitenaardse buitenaardse technologie.

Ik hoop dat je de kansen zult omarmen die deze wezens ons te bieden hebben. Op deze manier kunnen we onze verbinding met het universum en daarbuiten versterken!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven