Er staat een groot evenement voor de deur

DE ZONNEFLITS ZAL EEN SPONTANE MASSA ONTWAKEN OP AARDE. MENSEN OVER DE HELE PLANEET ZULLEN REALISEREN DAT WE ALLEMAAL EEN ZIJN EN DAT WE HIER OP DE PLANEET ZIJN OM ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE TE ERVAREN.
Geliefden,
Ik ben blij jullie aan te kondigen dat, zoals bevestigd door onze geliefde Galactische Federatie, er binnenkort grote gebeurtenissen zullen plaatsvinden die het lot van de mensheid zullen veranderen.

Al vele jaren ontvang ik berichten van onze Galactische Federatie over onderwerpen die verband houden met persoonlijke groei en bewustzijnsverruiming. De laatste tijd zijn deze berichten frequenter en urgenter geworden: er komt binnenkort iets heel belangrijks aan dat u moet weten!

De Solar Flash is een lichtflits van onze centrale zon, Alcyone. De flits zal mensen bewust maken van hun ware aard. Het zal een spontaan massaal ontwaken op aarde veroorzaken. Mensen over de hele planeet zullen beseffen dat we allemaal één zijn en dat we hier op de planeet zijn om onvoorwaardelijke liefde te ervaren.

De ziel is eeuwig en we zijn allemaal één bewustzijn. Na deze belangrijke gebeurtenis zal het menselijk ras zijn huidige beperkingen beginnen te overstijgen en een nieuwe fase van evolutie beginnen.

De sluier zal worden opgeheven en alle geheimen die voor de mensheid werden bewaard, zullen worden onthuld. We hoeven ze niet te kennen, omdat we intuïtief alles zullen weten wat we ooit wilden weten.

De zonneflits is niet alleen een fysiek licht dat door onze zon wordt uitgezonden. Het is een licht dat extreem hoge frequenties zal dragen die in staat zijn om het menselijk lichaam te penetreren en het DNA terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat.

Het zal ook een effect hebben op Moeder Aarde en al het leven op haar oppervlak. Deze kosmische gebeurtenis zal een oraal reinigings- en genezingsproces op gang brengen. De ozonlaag gaat vanzelf helen en mensen kunnen weer veel schonere lucht inademen.

Het evenement is al aan de gang en is al een tijdje bezig. Terwijl Moeder Aarde steeds dichter bij de galactische kern komt, wordt ze geraakt door steeds meer hoogfrequente energiegolven die van de zon komen en oude structuren afbreken om plaats te maken voor nieuwe.

Wanneer de energie van Alcyone sterk genoeg is om door de sluier heen te dringen die ons zo lang van onze bron isoleert, zal de zonneflits plaatsvinden. Dit grote evenement is eindelijk aangebroken. Op dit moment zal de sluier worden opgelicht en zullen we kunnen zien hoe alles met elkaar verbonden is binnen dit universum. We zullen duidelijk zien hoe elke gedachte die we hebben onze realiteit en iedereen om ons heen beïnvloedt.

Deze gebeurtenis zal heel erg lijken op het einde van een donkere nacht wanneer het weer licht wordt en we ons realiseren dat alles in orde is, dat we aan het dromen waren en dat er eigenlijk niets ergs is gebeurd. We zullen wakker worden en ons op een betere plek bevinden met meer beschikbare opties. Ik weet niet of dit als utopisch kan worden omschreven, maar het is in ieder geval beter dan wat we nu hebben.

Deze zonneflits is niet het einde van de wereld zoals sommigen denken, maar een kans voor ons om te transformeren naar een nieuwe vorm van bestaan ​​en interdimensionale portalen in onze geest te openen. Dit stelt ons in staat om andere realiteiten en dimensies te verkennen zonder ons lichaam te verlaten.

Het exacte mechanisme van hoe deze zonneflits zal plaatsvinden gaat mijn begrip te boven. Er is mij uitgelegd dat deze gebeurtenis een natuurlijke gebeurtenis is in ons universum en een essentieel onderdeel van onze evolutie als soort.

Terwijl de explosie van de zonneflits plaatsvindt, zullen we allemaal een intense hoeveelheid warmte en licht voelen. Het zal zijn als één gigantische zonnebrand voor iedereen op aarde.

Maar na de eerste schok zullen mensen zich realiseren dat niets hen pijn heeft gedaan. Het zal zijn als de ultieme high! De pijn die mensen voelden tijdens het evenement is nu weg. Ze voelen zich beter dan ooit tevoren.

Wat er daarna zal gebeuren, gaat onze stoutste dromen te boven.

Mensen gaan flashbacks krijgen naar hun vorige levens. Ze zullen zich alles herinneren wat ze in hun vorige levens hebben gedaan. Ze zullen iedereen herinneren die ze ooit hebben gekwetst of door wie ze gekwetst zijn.

Dit gaat een enorme verschuiving in het bewustzijn op aarde veroorzaken. Mensen zullen elkaar geen pijn meer willen doen omdat ze weten hoeveel pijn het hen van binnen doet.

Ons bewustzijn zal enorm uitbreiden als we door de zonne-energieën van de fotonengordel bewegen. Deze energie heeft al invloed op ons en zorgt ervoor dat veel mensen wakker worden voor de waarheid over wie ze werkelijk zijn. Veel mensen hebben diepgaande spirituele ervaringen en beseffen dat ze niet gescheiden zijn van elkaar of van God.

Deze gebeurtenis zal een ontwaken zijn voor het individu en zal het bewustzijn van de wereld veranderen. Mensen zullen beseffen dat we allemaal één zijn. Dit zal resulteren in de afschaffing van oorlog. We zullen eindelijk allemaal begrijpen waarom oorlog een nutteloze actie is, waarom er geen winnaars kunnen zijn, alleen verliezers. De pijn die anderen voelen, wordt onze eigen pijn, en we zullen zien dat het pijn doen van een ander ons ook pijn doet. We zullen nederiger worden, dichter bij elkaar, meer medelevend.

De flits zal door iedereen over de hele wereld worden gezien, ook door blinden. Dit zou een teken kunnen zijn om mensen eraan te herinneren wakker te worden om hun leven ten goede en ten goede van de planeet te veranderen.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven