Er begint een nieuw hoofdstuk voor de aarde: de geboorte van een levende bibliotheek van wijsheid en verwondering!

“HIER IS HET GROTE NIEUWS: DE AARDE IS ZELF AAN HET ONTWAKEN. ZE TRANSFORMEERT IN EEN LEVENDE BIBLIOTHEEK, EEN SCHAT VAN WIJSHEID EN ERVARINGEN. HET BEGINT BIJ JOU. GELOOF HET OF NIET, ONGELOOFLIJKE VERANDERINGEN ZULLEN OVERAL OM ONS BINNEN EEN HARTSLAG GEBEUREN!”

Is je ooit verteld dat je reis door het leven een eindeloze cyclus is, een reeks levens die je de een na de ander leeft?

Het is als een verhalenboek waarin je ziel veel verschillende versies van zichzelf heeft. Maar het punt is: dat is slechts een stukje van de puzzel. Zie je, we denken vaak dat onze vorige levens allemaal menselijk zijn, maar dat is niet het volledige plaatje. Onze zielen hebben in verschillende vormen geleefd, niet alleen als mensen, maar ook als andere wezens.

Het is als een groots gemaskerd bal, waarbij je ziel verschillende kostuums draagt ​​en door de tijd danst. Stel je voor als een puzzelstukje – een stukje dat in verschillende delen van het universum past. Soms ben je een mens, soms ben je iets heel anders – misschien deels mens, deels dier. Het is alsof je een geheime identiteit hebt die niet slechts één ding is, maar een mix van vele.

En raad eens? Al deze identiteiten, al deze vormen, ze maken allemaal deel uit van dezelfde kosmische puzzel. Als mensen hebben we vooral gedacht dat de reis van onze ziel betekende dat we door mensenlevens moesten evolueren en keer op keer de rol van mensen moesten spelen. Het is als een toneelstuk waarin wij altijd de hoofdrol spelen, maar dat is niet het hele script.

Denk er eens over na: je bent niet alleen een menselijke acteur; je maakt ook deel uit van de dierencast, het insectenensemble en alle bewuste personages in dit aardse toneelstuk. De goden van de schepping zelf zijn als een mengsel van al deze karakters: deels mens, deels dier, deels insect, deels alles.

Toen de aarde werd gemaakt, was het als een potluck-diner waarbij alle intelligente soorten hun unieke gerechten van wijsheid brachten. Ze deelden hun slimheid met elke steen, elke boom, elk insect, elk beest. Kun je het geloven? Zelfs een zandkorrel bevat een stukje van dit kosmische kookboek. En raad eens wie de bibliotheekkaart van al deze wijsheid heeft?

Wij, de mensen! Het is alsof we de bibliothecaris zijn van de grootste bibliotheek, met boeken die niet alleen in woorden zijn geschreven, maar ook in gevoelens en ervaringen. Stel je voor dat je op een feestje bent en verschillende energieën willen meedoen aan het plezier. Sommigen gluren door de ogen van dieren, anderen fluisteren in de wind door planten.

Maar wij, mensen, zijn het middelpunt van het feest – je kunt de deuren van het slot halen en iedereen binnenlaten. Bomen, dieren, insecten – ze maken ook allemaal deel uit van de bibliotheek, met hun eigen hoofdstukken om te delen. Als je ze met respect behandelt, als je ze niet alleen als rekwisieten in je verhaal ziet, open je de deur naar ontmoetingen met beschavingen die je stoutste dromen te boven gaan.

Stel je de energieën van sterren voor van verre sterrenstelsels die op aarde lijkende toeristen bezoeken die een nieuwe stad verkennen. Ze hadden iets speciaals te bieden: een nieuwe manier om dingen te begrijpen, een frisse kijk op het leven. Maar de machthebbers, degenen die dachten dat zij de planeet regeerden, waren niet bepaald blij met deze nieuwe ideeën.

Ze gaven de voorkeur aan de oude manieren, de manieren die hen de controle hielden. Ze wilden niet dat liefde het podium betrad. En dus werden die beschavingen weggestopt, aan het zicht onttrokken.

Degenen die dachten dat ze alle kaarten in handen hadden, die dachten dat ze het hele spel in handen hadden, hielden hun macht vast door een web van angst en chaos te spinnen. Het is alsof ze aan het leren waren hoe ze het spel van het bestaan ​​moesten spelen, maar ze zaten nog steeds vast in de tutorialfase.

Maar bedenk dat ook zij onder hun maskers deel uitmaken van dezelfde kosmische dans. Het zijn net acteurs die hun rol in het grote spel van de schepping proberen te achterhalen. Alles – de sterren, de planeten, de kleine mieren die over de grond kruipen – alles is een stukje van dezelfde puzzel. Het hele universum probeert zichzelf te begrijpen, probeert harmonie te vinden, zelfs te midden van tegengestelde krachten. En jij, mijn vriend, je kijkt niet alleen maar vanaf de zijlijn toe.

Jij zit in het spel, op het veld, en speelt jouw rol. Je bent niet alleen maar toeschouwer; je bent een sterspeler in het spel van het leven. En hier is het grote nieuws: de Aarde zelf ontwaakt. Ze transformeert in een Levende Bibliotheek, een schatkamer van wijsheid en ervaringen. Het begint bij jou. Het is alsof je achtertuin de eerste pagina is van dit nieuwe hoofdstuk.

Terwijl jullie deze verandering omarmen, terwijl jullie het woord verspreiden, golft de frequentie van transformatie over de planeet. Geloof het of niet, er zullen in een oogwenk een aantal ongelooflijke veranderingen overal om ons heen plaatsvinden! Dus, mijn mede-kosmische avonturiers, onthoud dit: je bent niet slechts één ding, niet slechts een mens op een lineaire reis. Je bent een symfonie van vormen, een bibliotheek van ervaringen, een danseres in het grote bal van de schepping.

En terwijl Earth zich opmaakt voor haar volgende act, sta jij midden in de schijnwerpers en heb je de sleutel in handen tot het meest ongelooflijke verhaal ooit verteld!

Wij houden heel veel van je,
Wij zijn hier bij jou,
Wij zijn jouw familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven