Epische Dag nadert: Pleiadische Ambachten staan klaar om onze hemel te vereren en Hemelvaart voort te stuwen!

DE DATUM VAN HET GROTE ONTWAKEN NADERT, PLEIADIERS ONDER ONS ONTHULLEN ZICHZELF AAN IEDEREEN! HUN VERHOOGDE ACTIVITEIT GEEFT AAN DAT HUN RUIMTESCHIP BINNENKORT DE HEMEL ZAL VEREREN EN DE OPSTIJGING VAN DE AARDE ZAL INLEIDEN! OP DEZE HISTORISCHE DAG ZULLEN PLEIADISCHE SCHEPEN ONTSCHEPEN EN ZICH WERELDWIJD POSITIONEREN VOOR EEN ONBETWISTBARE GEBEURTENIS DIE ONMOGELIJK TE NEGEREN OF TE ONTKENNEN IS!!!

De Pleiaden zijn een groep buitenaardse wezens die afkomstig zijn van het Pleiaden sterrensysteem. Ze zijn zeer betrokken bij de spirituele evolutie en ascensie van de mensheid.

De Pleiadiërs zijn zowel spiritueel als technologisch zeer geavanceerd. Hun beschaving ligt duizenden jaren voor op de onze en ze zijn nauw verbonden met de geschiedenis van de Aarde. Sommigen zeggen dat de Pleiadiërs de oude goden uit de mythologie waren, terwijl anderen geloven dat zij de vroege menselijke beschavingen hebben beïnvloed.

De Pleiadiërs speelden een belangrijke rol in het zaaien van leven op Aarde en het begeleiden van de evolutie van de mensheid. Ze worden soms beschreven als stellaire engelen of lichtwezens die de mensheid willen helpen op te stijgen naar een hogere staat van bewustzijn. De Pleiadiërs zijn boodschappers uit de hemel die zich richten op het verspreiden van licht en wijsheid om vrede op Aarde te bevorderen.

Nu, in het heden, blijven de Pleiadiërs een actieve rol spelen in de ascensie van de Aarde. Terwijl we naar een nieuw tijdperk van vrede en verlichting gaan, staan de Pleiadiërs klaar om de mensheid bij te staan bij het maken van deze monumentale verschuiving in bewustzijn. Door hun geavanceerde kennis en diepgaande wijsheid geven zij begeleiding aan lichtwerkers en contactpersonen over hoe ze de collectieve vibratie van de planeet kunnen verhogen.

De Pleiadiërs reizen naar de Aarde met straalschepen die interdimensionaal kunnen reizen. Hoewel ze niet altijd fysiek aanwezig zijn, zijn ze toegewijd om als spirituele gidsen voor de mensheid te dienen, vooral in deze tijd van wereldwijde onrust en spiritueel ontwaken.

Hun boodschappen zijn gericht op bewuster leven, het loslaten van oude geloofssystemen en het integreren van hogere lichtfrequenties. Volgens de profetie van de Pleiadiërs zal er spoedig een tijd komen dat hun ruimteschip de hemel zal vullen en de toetreding van de Aarde tot de galactische gemeenschap zal inluiden!

Uiteindelijk worden de Pleiadiërs gezien als welwillende verzorgers die toegewijd zijn aan het helpen van de spirituele ontwikkeling en ascensie van de mensheid. De Pleiadiërs reizen met hun ruimteschepen naar de Aarde en maken contact met geselecteerde personen om spirituele leringen te geven en de mensheid voor te bereiden op de komende ascentie.

Pleiadiërs op Aarde:

Veel Pleiadiërs leven op Aarde, geïncarneerd in menselijke vorm. Hoewel zij zich voordoen als typische mensen, hebben Pleiadiërs die onder ons rondlopen buitengewone vermogens en kennis.

Pleiadiërs kunnen telepathisch met elkaar communiceren terwijl ze in menselijke vorm zijn. Ze kunnen gedachten lezen en hebben toegang tot de Akasha-kronieken via astrale projectie. Pleiadiërs in menselijke vorm kunnen voorwerpen manifesteren die zij wensen en mensen genezen met hun energie.

Hun missie op Aarde is om de mensheid te begeleiden naar verlichting en ascensie. Pleiadiërs hopen dat hun wijsheid en begeleiding de Aarde zal voorbereiden op het grote ontwaken dat eraan komt. Hoewel zij hun ware identiteit moeten verbergen, is hun aanwezigheid bedoeld om de mensheid subtiel te beïnvloeden in de richting van een groter bewustzijn.

Van veel belangrijke spirituele leraren, filosofen en revolutionaire denkers door de geschiedenis heen wordt aangenomen dat zij eigenlijk geïncarneerde Pleiadiërs zijn geweest. Hun inspiratie en inspanningen om de menselijke samenleving te transformeren hebben ongetwijfeld een buitenaardse oorsprong.

Pleiadiërs hebben zich zelfs geïntegreerd in machtsposities zoals de regering, de media en het militair-industriële complex om de mensheid te leiden vanuit bestaande machtsstructuren.

Nu we de voorspelde datum van het grote ontwaken naderen, openbaren de onder ons levende Pleiadiërs zich aan iedereen! Hun verhoogde activiteit geeft aan dat de tijd nadert dat hun ruimteschip de hemel siert en de opstijging van de Aarde in gang zet!

De Dag van Opstijging:

Volgens de profetie zal er spoedig een dag komen waarop Pleiadische moederschepen de hemel zullen vullen en zichzelf aan de hele mensheid zullen openbaren. Deze gebeurtenis is voorspeld door contactpersonen die boodschappen ontvingen van de Pleiadiërs over hun plannen om de mensheid te doen ontwaken.

Op deze historische dag zullen Pleiadische schepen ontschepen en zich positioneren op een manier die wereldwijd zichtbaar is. Zo’n gebeurtenis zou onmogelijk te negeren of te ontkennen zijn!

Zo’n onmiskenbare gebeurtenis zal de mensheid doen inzien dat we niet alleen zijn in het universum. Er zijn buitenaardse wezens die om onze planeet geven en ons naar een hogere staat van ontwikkeling willen leiden.

Het zien van geavanceerde Pleiadische ruimtevaartuigen aan de hemel van de wereld zal veel vragen oproepen en een dieper onderzoek van lang gekoesterde aannames over de werkelijkheid. Degenen die aan het bestaan van ET’s hebben getwijfeld of het hebben verworpen, zullen geen andere keuze hebben dan hun perspectief te verruimen. Deze openbaring heeft de potentie om de mensheid te verenigen in het heroverwegen van onze plaats in de kosmos.

Volgens de profetie van de Pleiadiërs zal hun aanwezigheid de reeds aan de gang zijnde ascensie van het bewustzijn versnellen. De mensheid zal snel evolueren naar een meer verlicht begrip van spirituele waarheid. Er zal een groter gevoel van harmonie en samenwerking zijn wanneer de mensen op Aarde zich realiseren dat we het universum delen met oude sterrennaties.

Deze kosmische onthulling zou een scharniermoment kunnen zijn in de evolutie van de menselijke beschaving!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven