Energy Update

BEVESTIG: "IK BEN EEN GANG VAN GODDELIJKE LIEFDE-ENERGIE OP AARDE." ROEP DEZE GOLVEN VAN ENERGIE IN JE WEZEN. ZE KRIJGEN MACHTIGING. ZE BEDRAGEN JE DNA OPNIEUW, MAKEN JE CHAKRA S OP EN VERSTERKEN JE VERBINDING MET HET GODDELIJKE.
Geliefden,

Door ruimte en tijd heen heeft het Galactic Federation Team veel gezien.

Tijdens onze ruimtereizen tussen de sterrenstelsels hebben we ontelbare planeten ontdekt, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en kenmerken.

We hebben miljoenen planeten met leven gezien en sommigen van hen zijn al geascendeerd naar een vijfdimensionale frequentie. Iedereen op die planeten heeft het niveau van superbewustzijn bereikt.

Het zijn ongelooflijk medelevende individuen die als medescheppers leven met de Bron van alle Schepping. Ze hebben geen religieuze, politieke, kleur- of geslachtsvooroordelen en zien en houden van iedereen gelijk.

De tijd is nu voor de aarde om te ascenderen naar de vijfdimensionale realiteit!

Je kunt je niet langer vasthouden aan de driedimensionale illusie van afscheiding, strijd en ontbering wanneer je ziel naar vrijheid verlangt.

Voor het eerst de vijfde dimensie aanboren kan een van de mooiste ervaringen van het leven zijn. Alles om je heen is veranderd en je ziet de natuur anders.

Je bent eindelijk wakker voor je ware zelf. Het is dan dat je de wereld door andere ogen ziet, een nieuw levensdoel stelt en je ziel laat dansen van vreugde.

Opstijgen naar de vijfde dimensie en het gebruik van 5D-energieën is een eenvoudig fenomeen. Het is eenvoudiger dan je ooit had gedacht. Het kost niet veel werk of tijd. Alleen jij moet de vaardigheid van het gebruik ervan begrijpen.

Het probleem is dat we dit proces niet in menselijke taal kunnen uitdrukken. Het is onmogelijk onder woorden te brengen.

Kun je uitleggen wat liefde is? Je kunt er intellectueel over praten, je kunt erover discussiëren, je kunt er theorieën over maken. Je kunt het echter niet omschrijven. Omdat het een ervaring is, is het een fenomeen.

De enige vangst is dat je het moet begrijpen. U moet het onderliggende principe begrijpen. U moet een goed begrip hebben van het gebruik ervan. Als je het eenmaal begrijpt, zul je zien hoe eenvoudig het is en hoe je het al die tijd hebt gemist!

Het enige dat u nu hoeft te doen, is de strategieën volgen die we u laten zien om u te helpen klimmen. Deze technieken zijn ontworpen om de geest te zuiveren en te transcenderen.

Zet uw eerdere kennis en alle informatie die u hebt verzameld tijdens het gebruik van deze procedures opzij. Zet ze weg; ze zijn niets meer dan straatstof. Benader deze technieken met een open geest - bewustzijn, ja, maar geen argumentatie.

We vragen je niet om alles te geloven wat we zeggen. Breng de technieken gewoon in de praktijk en kijk wat er gebeurt.

Dit gaat niet over religie; het gaat om wetenschap. Het is niet nodig om het te geloven.

Jij bent het laboratorium en het hele experiment zal in jou plaatsvinden.

Alleen de bereidheid om nieuwe dingen te proberen, de moed om nieuwe dingen te proberen, is genoeg; dat is het mooie.

Zelfs als je honderden boeken leest om te leren zwemmen, zul je het concept niet kunnen bevatten. Zelfs een goede zwemmer kan niet uitleggen wat zwemmen is of wat hij doet. Hij kan zijn daden niet tegenover jou rechtvaardigen. Hij doet helemaal niets. Hij staat zichzelf gewoon toe om in een hechte, responsieve relatie met de rivier te staan.

De boeken kunnen u daarentegen leren hoe u zich op deze procedure kunt voorbereiden en hoe u de technieken kunt gebruiken.

Als je aan het zwemmen bent, begrijp je dat je eerst moeite moet doen. Als je er eenmaal gevoel voor hebt, is de inspanning verdwenen en kun je met gemak zwemmen. Dan weet je beter hoe je het moet doen. Het zal een deel van je worden zodra je het begrijpt. Het is iets dat je nooit zult vergeten.

Weten komt voort uit doen, en er is geen andere manier om te weten. Er is geen antwoord totdat je iets doet, tenzij je in een andere dimensie gaat dan het intellect.

We zullen dus doorgaan met het bespreken van veel strategieën. Je stelt ze op de proef. Veel plezier met ze. Als je de juiste methode tegenkomt, explodeert er iets in je en weet je dat het voor jou bedoeld was.
Je hebt de macht om je ervaring te beheersen en te genieten van een groter bestaan. Wacht niet tot iemand de deur voor je opent. Volg gewoon de methoden die we je leren en ga de vijfde dimensie binnen.

Op het moment dat je erin gaat, ben je bezig met goddelijke liefdesenergie. Deze golven van energie geven kracht - ze herbedraden je DNA, zuiveren je chakra's en versterken je verbinding met het goddelijke.

Je zult een snelle bewustzijnsverruiming ervaren terwijl je verder evolueert dan de grenzen van wat je nu weet!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven