Eigenliefde en waarom energiewerkers er meer van nodig hebben

OEFEN ONVOORWAARDELIJKE ZELFLIEFDE DIE EERST VOOR JEZELF ZORG, ZODAT JE EEN BETERE DIENSTVERLENING KUNT BIEDEN VOOR IEDEREEN IN JE OMGEVING.
Wat is zelfliefde?

Het is waarschijnlijk iets waarmee u op een intuïtief niveau bekend bent. Zelfliefde is een gevoel van waardering voor jezelf en je leven.

Het kan zo simpel zijn als in de spiegel kijken en zeggen: "Ik hou van mezelf", of het kan zo ingewikkeld zijn als het stellen van haalbare doelen voor je toekomst, zoals bijvoorbeeld nieuwe gezonde gewoonten creëren en genoeg van jezelf houden om de discipline te hebben om te bereiken hen.

Zelfliefde gaat niet alleen over je goed voelen, hoewel dat er zeker wel een onderdeel van is!

Zelfliefde gaat ook over het nemen van stappen om je mentale gezondheid te verbeteren door goed te eten, regelmatig te bewegen, actief de stressniveaus in je leven te verminderen (die vaak voortkomen uit te hard voor jezelf zijn), elke dag dankbaarheid oefenen en voldoende slapen zodat je voelt je niet de hele tijd uitgeput (wat zal leiden tot meer negatieve gedachten).

Hoewel zelfliefde betekent dat we tijd besteden aan het verwennen van onszelf, betekent het ook een gezonde dosis zelfreflectie over de dingen die we zeggen, denken, voelen en doen.

En tot slot, vraag altijd je eigen motieven in twijfel en kijk of je handelt of reageert vanuit liefde en integriteit of dat er op angst gebaseerde overtuigingen zijn rond schaamte, schuld, woede, verlatenheid, verwaarlozing, enz.

Hoe zelfliefde te oefenen

De eenvoudigste manier om van jezelf te gaan houden, is door dankbaarheid te oefenen. Dankbaarheid voor wat je hebt. Dankbaarheid voor wie je bent en wat je hebt overwonnen.

Een andere gemakkelijke manier om zelfliefde te oefenen, is door middel van meditatie - het zal helpen bij het verlichten van stress en het verbeteren van je algehele mentale gezondheid en je energieniveau.

Concentreer u op het leren hoe u meer om uzelf kunt geven.

Wat zijn enkele misvattingen over zelfliefde?

• Eigenliefde gaat niet over perfect zijn.
• Eigenliefde gaat niet over ijdelheid.
• Eigenliefde is geen wedstrijd; in feite is het meer het tegenovergestelde!

Is zelfliefde egoïstisch?

Het antwoord op de vraag of eigenliefde egoïstisch is, is: nee! Het is niet. Zelfliefde is nodig om onvoorwaardelijk te leren en toe te passen als je een hoger bewustzijn wilt bereiken en je verlangens wilt manifesteren.

Zolang we kiezen voor het behagen van mensen boven eigenliefde, geven we onze krachten weg. Zelfliefde is de uitdaging die van ons vereist dat we leren hoe we duidelijke grenzen kunnen stellen zonder anderen te kwetsen en door het zelf volledig te eren. De prijs van deze uitdaging is een hoger bewustzijn, een hogere frequentie en meer manifestatiekrachten. Helemaal geen slechte deal als je erover nadenkt ;)

Als je een genezer bent en om je cliënten geeft, dan zou je in staat moeten zijn om zelfliefde te oefenen om ze beter te kunnen helpen. Als je iemand bent die niet van zichzelf houdt, hoe kun je dan van anderen houden? Het is niet mogelijk. Misschien een 3D-versie die liefde nabootst...

Zelfliefde is het maken van betere keuzes over hoe we ons leven elke dag leiden. We kunnen kiezen wat ons helpt ons goed te voelen en onszelf te voeden op zowel emotioneel als fysiek niveau (ik heb het hier over eten).

We kunnen ook activiteiten kiezen die ons vreugde en voldoening geven in het leven, zoals spelen met onze huisdieren of tijd doorbrengen met vrienden of familieleden. Dit soort dingen geven ons energie wanneer we die het meest nodig hebben, omdat ze ons leven weer in balans brengen na lange dagen op het werk of op school, waar het soms voelt alsof er niet genoeg tijd meer over is voor jezelf!

Waarom is zelfliefde belangrijk voor energiewerkers?

Een energiewerker zijn betekent dat je het vermogen hebt om anderen te helpen, maar het betekent ook dat je van anderen moet kunnen ontvangen. Om dit te laten werken, moet je zowel energie van jezelf kunnen geven als ontvangen.

Dit is belangrijk omdat we allemaal een plek nodig hebben waar we kunnen ontspannen zonder ons zorgen te hoeven maken over iemand anders. Idealiter zou dit een privéplek zijn, zodat er geen afleiding is, zoals telefoons of andere mensen om je heen.

Als het erop aankomt, zal je tijd alleen ervoor zorgen dat je geest helder is en gefocust op wat het belangrijkst is in je leven: JIJ! Je zult dingen met een nieuw perspectief kunnen zien nadat je wat rustige tijd alleen met jezelf hebt gehad.

Eigenliefde is essentieel voor energiewerkers om een ​​gevoel van balans in hun werk te behouden.

Zonder eigenliefde kun je gemakkelijk uitgeput raken en niet meer in staat zijn om het werk te doen dat je moet doen. In het begin merkt u misschien niet dat dit gebeurt, maar uiteindelijk zal het zijn tol van u gaan eisen en een negatieve invloed hebben op uw vermogen om anderen te helpen.

Eigenliefde helpt ons vertrouwen te hebben in onze eigen capaciteiten en stelt ons in staat eerst voor onszelf te zorgen, zodat we iedereen om ons heen beter van dienst kunnen zijn.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven