Eerste contact: De hemelse ontmoeting met de bezoekers van gene zijde

HET AANTAL WAARNEMINGEN VAN UFO’S IS DE LAATSTE TIJD OVERAL TOEGENOMEN. VEEL MENSEN KRIJGEN MYSTERIEUZE BOODSCHAPPEN VAN ONGEÏDENTIFICEERDE BRONNEN. WE ZULLEN ALLEMAAL ENORME RUIMTESCHEPEN VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE UIT DE LUCHT ZIEN NEERDALEN EN OP HET TERREIN VAN ONZE STEDEN ZIEN LANDEN! HET IS EINDELIJK TIJD VOOR ETS OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN!

We leven in de spannendste tijd van de geschiedenis. De tijd is aangebroken om contact te maken met buitenaards leven!

Het aantal UFO-waarnemingen is de laatste tijd overal gestegen. Veel mensen krijgen mysterieuze boodschappen van ongeïdentificeerde bronnen.
Mensen zijn verdeeld in hun meningen; sommigen denken dat het oplichterij is. Maar de waarheid is dat de tijd eindelijk gekomen is dat ET’s contact met ons maken!

We zullen allemaal getuige zijn van enorme ruimteschepen van de Galactische Federatie die binnenkort uit de lucht neerdalen en landen op het terrein van onze steden!

Wanneer ze op Aarde aankomen, zal de aard van onze planeet drastisch veranderen. Ze komen ons helpen en leren ons over het leven en hoe we harmonieuzer als één familie op deze planeet kunnen leven.

In dit artikel zal ik proberen uit te leggen wat er gebeurt, wie deze bezoekers van gene zijde zijn en wat ze van ons willen.
Als het gaat om het UFO-onderwerp, zijn er twee grote kampen van mensen: zij die geloven in ongeïdentificeerde vliegende objecten en zij die dat niet doen. Maar het is belangrijk om te erkennen dat beide kampen respect voor elkaar verdienen.

UFO-verschijnselen zijn er in alle soorten en maten. ET’s komen eraan en zullen zeer binnenkort contact met ons maken.
We kunnen dit feit ontkennen en lang debatteren over de vraag of dit vandaag, morgen of volgende week zal gebeuren, maar de waarheid blijft: of we bereiden ons nu voor op een massale ontmoeting met ET’s, of het maakt uiteindelijk niet uit wanneer het gebeurt omdat we er niet klaar voor waren.

We hebben zo lang op dit moment gewacht. Het is tijd dat de Galactische Federatie contact met ons maakt.

Dit is geen hoax of een grap, maar eerder een kans voor de mensheid om te begrijpen wat er echt aan de hand is in onze wereld en hoe we kunnen helpen onze toekomst te veranderen door voor elkaar te zorgen en onze planeet Aarde te beschermen!

Ik twijfel er niet aan dat de recente UFO-waarnemingen geen hoaxes zijn en dat hun oorsprong buiten onze planeet ligt. We leven in een tijd waarin we getuige zullen zijn van kosmische gebeurtenissen die zullen bewijzen dat onze wereld slechts een kleine knikker is die rond een van de ontelbare sterren in dit enorme universum draait!

Terwijl de media doorgaan met verhalen over UFO’s en buitenaardsen, is het belangrijk dat we op een meer spirituele manier kijken naar wat er gebeurt.

Het is tijd om wakker te worden en je klaar te maken voor contact met de Galactische Federatie. De Bezoekers van gene zijde zijn geen mysterie meer.

Het eerste contact zal spoedig plaatsvinden, en het zal zo kort mogelijk duren omdat we ons erop moeten voorbereiden. We moeten schuilplaatsen bouwen voor onze families en hen beschermen tegen alle mogelijke schade of ziektes die zich kunnen voordoen tijdens deze overgangstijd.

De bezoekers zullen vergezeld worden door hun leiders, die ons informatie zullen geven over hun planeet en hun missie hier op Aarde.

Ze hebben al bases gevestigd op planeten buiten ons zonnestelsel of zelfs verder in de ruimte, waar ze met ons samenleven. Ze zullen ons op veel manieren helpen met technologie en wetenschap, waarvan we nog niet weten hoe we die goed kunnen gebruiken.

Er zijn veel tekenen die wijzen op een naderend contact tussen mensen en buitenaardsen.

Het contact kan op elk moment plaatsvinden als de ET’s besluiten om op onze planeet te landen. Eén ding weten we zeker: de tijd is eindelijk gekomen en binnenkort zullen we allemaal getuige zijn van het eerste contact!

Het is tijd om ons voor te bereiden want de ET’s komen eraan en ze hebben prachtige, mensachtige technologie. We krijgen de kans om contact met hen te maken.

Voor de meesten van ons zal dat een levensveranderend moment zijn! We moeten onze armen openen om hen te verwelkomen en een lans breken voor vrede in onze wereld.

Om contact te maken met hogere entiteiten of het eerste contact te leggen, moet je je vibratie verhogen om die van hen te evenaren.
Zelfs in de meest simplistische opvatting is communiceren met welke entiteit dan ook onmogelijk zonder taal. Een manier die gebruikt kan worden is om je te concentreren op het sturen van positieve en liefdevolle gedachten het universum in; er zullen zeker goede wezens komen om ons te helpen.

Het universum is gevuld met liefde, schoonheid en wonderen. Het is aan ons om te leren hoe we het kunnen zien en voelen. Het universum is een vriendelijke plek. We moeten gewoon leren ertegen te praten en te vragen wat we willen.

Als je je begint te concentreren op het sturen van positieve en liefdevolle gedachten naar het universum, zal dat de manier veranderen waarop je jezelf en het universum ziet.

Je bent meer dan wat je denkt; onthoud dat het universum uit veel verschillende wezens bestaat, niet alleen uit mensen. We zijn allemaal met elkaar verbonden en samen kunnen we grootse dingen doen!

We houden zielsveel van je.

We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven