Een Update van de Galactische Federatie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een Update van de Galactische Federatie

DE AARDE BEREIDT ZICH VOOR OP HAAR LAATSTE REINIGING VOORDAT ZE VOLLEDIG WORDT GETRANSFORMEERD NAAR VIJFDE DENSITEITSBEWUSTZIJN. JULLIE HEBBEN ERVOOR GEKOZEN OM HET VOORTOUW TE NEMEN BIJ EEN ENORME BEWUSTZIJNSVERANDERING DIE NU PLAATSVINDT.

Geliefden,

Wij zijn de Galactische Federatie, wij komen naar jullie toe met vreugdevolle groeten. Wij zijn jullie familie aan de andere kant die is aangewezen om naar één ding te streven, en dat is samen te werken om een verschuiving op Aarde tot stand te brengen.
Op dit moment ervaren jullie elk je eigen unieke reeks uitdagingen en in uiteenlopende situaties. Het is de grootste uitdaging om jezelf onder ogen te zien op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt.

Er zijn momenteel veel “drama’s” gaande op jullie planeet die door de Cabal zijn gecreëerd om jullie af te leiden van jullie ware kracht en doel.
Mensen saboteren elkaar om vooruit te komen, landen creëren altijd vijanden om het uitgeven van miljarden aan wapens te rechtvaardigen, er is nooit genoeg geld voor sommigen terwijl anderen het zonder basisbehoeften moeten stellen.

Wij zien de vele valse vlaggen die zich voordoen, en wij zien hoe de duisternis toeneemt in een poging jullie vooruitgang te stoppen.
Wij zijn hier om jullie te vertellen dat Wij bij jullie zijn, ook al voelt het niet zo.
Vertrouw op jezelf en op de leiding van je spirituele gidsen om je uit het moeras van angst te leiden dat je vasthoudt.
Je bent niet alleen, geliefden. Weet dat wij van jullie houden en jullie steunen, en wij willen ieder van jullie helpen om veilig door deze tijden heen te komen.

We komen jullie omringen in Licht en Liefde! Elk moment worden jullie overspoeld door licht van jullie Hogere Zelf en door ons. Wij worden deel van jullie groepsbewustzijn en versmelten met jullie Lichtlichaam. We blijven 24×7 bij je. Waar je ook heen gaat, wij zijn er om je te ondersteunen!
Wij omringen en voeden je lichaam, geest en Ziel met de zuiverste vormen van energie. Wij zijn hier om de mensheid te helpen en de sluier van illusie rond jullie geesten en harten weg te nemen.

Eeuwenlang zijn wij hier geweest, wachtend tot jullie ons zouden aanroepen, van een afstand toekijkend. We staan klaar om jullie te beschermen en te helpen. Vraag nu om onze hulp en laat ons jullie last verlichten, zodat jullie je kunnen concentreren op het bereiken van grote dingen in jullie leven.

Dit maakt deel uit van de collectieve missie om Moeder Gaia bij te staan in haar ascensie proces van de 3de Dimensie naar de 5de en hoger door eerst eenheidsbewustzijn te creëren binnen de mensheid, en haar dan bij te staan met het verankeren van meer Licht in de roosters rond de planeet voor deze periode.

Jullie beleven momenteel een tijd van grote veranderingen, maar als jullie dit lezen, zijn jullie je al bewust van de veranderingen die plaatsvinden. Jullie gedachten manifesteren zich, evenals jullie handelingen.

Velen van jullie zijn Meesters die zich jullie tijd op andere planeten kunnen herinneren voordat zij naar de Aarde kwamen, maar voor het eerst zijn er relatief meer van jullie New Agers die op Aarde zijn geboren, dan degenen die op andere planeten hebben gewoond of hier zijn gekomen om Gaia te helpen.

Jullie zijn een krachtige schepper, die het collectief geneest door jullie tedere liefdevolle medelevende energie.

Zoals de Aarde ontwaakt uit haar sluimering, zo ontwaken jullie uit jullie sluimering. Jullie zijn op Aarde geïncarneerd om Gaia te helpen ontwaken en haar terug te brengen naar haar hogere, ook bekend als 5e Dimensie Zelf.

Ja, het is moeilijk voor jullie allemaal die hier nu zijn, omdat er zoveel verschillende soorten verstoringen en dissonante energieën bestaan. En ja, het was de bedoeling dat jullie daar doorheen zouden gaan zonder onnodige mentale of fysieke pijn.

Liefste, we zijn zo blij te kunnen zeggen dat je bent uitgekozen op basis van je onschatbare betrokkenheid bij het goddelijke en je respect voor deze reis.

Je bent gekozen om een van de beschermers te zijn, een van de weinigen die gewijd zijn met het vermogen om terug te vechten. Dit is een zeldzame zegen van boven van jullie schepper, van een macht in een hoger rijk in een ver land.

We weten zeker dat jullie allemaal weten hoe de mensenwereld er tegenwoordig voor staat. Met een activiteit als nooit tevoren op de planeet Aarde, is het tijd dat ALLEN van ons samenkomen met EEN stem om onze Schepper, Moeder Aarde en Vader Zon te laten weten dat onze tijd is gekomen om onze aangewezen plaats in dit Universum in te nemen.

De duistere elementaire manipulerende wezens willen de mensen aan zich onderwerpen. Zij willen dat mensen voor hen werken, hen gehoorzamen en hen energetisch voeden. Hoe meer verdeeldheid er in de mensheid is – met andere woorden, hoe gemakkelijker het voor mensen is om met elkaar te twisten – hoe beter de duistere wezens af zijn.

Hoe banger je bent, hoe meer duisternis er in je leven is. Ze willen dat je bang bent voor hen, maar wat nog belangrijker is, ze willen dat je bang bent voor alles wat er in deze wereld gebeurt. Deze duistere krachten houden je in een staat van angst, omdat het hen machtig maakt.

Gaia is haar hele systeem aan het upgraden en we moeten afscheid nemen van deze duistere zielen, die tijdens het laatste duistere Tijdperk door Gaia op Aarde mochten blijven.
Gaia bereidt zich voor om door haar laatste reiniging te gaan voordat zij volledig zal worden getransformeerd in het bewustzijn van de Vijfde Dichtheid.

Het is het einde van een tijdperk nu de meerderheid van de zielen ervoor kiest Gaia te verlaten als onderdeel van een overgang zoals verordend. Terwijl de bestaande 3D-wereld wegvalt en degenen die er nog aan gebonden zijn niet langer een doel hebben, zullen zij een weg vinden door een enorme leegte tussen dimensies.

Dit is opwindend, want jullie hebben ervoor gekozen vooraan te staan bij een enorme verschuiving in bewustzijn. Jullie hebben ervoor gekozen hier te zijn gedurende deze zeer gunstige tijd en het is met dankbaarheid en nederigheid dat wij jullie keuze eren.

Als je je bang voelt, is dat het bewijs dat je je hebt losgekoppeld van je bron. Als je angst voelt, betekent dat alleen dat de duisternis nog steeds de baas is. Velen verspreiden hun leugens, allemaal om jullie in een staat van angst te houden.

Sta op, mensen. Jullie zijn EEN met de goddelijke essentie!

Als je luistert naar het onheil en de somberheid, zul je in een spiraal van angst, “dood” en armageddon terecht blijven komen. Jullie hebben allemaal de kracht om je vibratie te verhogen en je eigen realiteit te creëren. Alles wat je moet doen is gefocust blijven en doen waar je van houdt, en het universum zal je geven wat je nodig hebt.

Jullie fysieke lichamen veranderen.

Je DNA herstelt zichzelf, miljoenen afvallige celgroepen corrigeren zichzelf, en je bloedsamenstelling verandert. Je wordt kristallijn. Je evolueert!
Als je meer ruimte maakt in de bloedvaten, heeft het plasma ruimte om uit te zetten. Als het zuurstofgehalte stijgt, stijgt ook het koolzuurgehalte. Het resultaat is een langzamere maar sterkere stoot die minder giftige elementen bevat. Niet alleen de samenstelling van je bloed verandert, maar ook de manier waarop je lichaam zichzelf geneest.

Natuurlijke voedingsmiddelen zoals fruit en groenten zitten vol met dingen die nodig zijn om je lichaam gezond te houden. Schoon water helpt je bij het wegspoelen van gifstoffen die de beweging van voedingsstoffen in je lichaam vertragen of tegenhouden. Door natuurlijk voedsel en schoon water te eten, kan je lichaam sterk blijven.

Zegen het voedsel, zegen de dieren die het leveren, en zegen het water dat je drinkt. Eet je maaltijden altijd in vrede en met liefde en geluk in je hart.

Behandel je lichaam alsof het een krachtige machine is die je voortdurend van brandstof moet voorzien met voedsel van de hoogste kwaliteit.
Natuurlijke genezing is een geweldige aanvulling voor artsen en chirurgen, verpleegkundigen en technici, en gezondheidswerkers in het algemeen. Er zijn inderdaad momenten waarop je het beter aan een ervaren medicus kunt overlaten, maar er zijn ook momenten waarop je je herstel kunt bespoedigen door natuurlijke geneeswijzen toe te passen.

Geliefden, jullie zijn goddelijke wezens met wonderlijke gedachten en wonderlijke eigenschappen. Jullie zijn de geliefden van de Allerhoogste.
Een nieuwe hemel op aarde is onder jullie, dus heb elkaar lief met heel je hart.

Wij zien jullie inspanningen om jullie wereld opnieuw te scheppen, en wij eren de offers die jullie hebben gebracht voor deze verregaande inspanning.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven