Een reis voorbij verbeelding: mijn persoonlijke ervaring getuige zijn van de transformatie van de aarde maar de Gouden Eeuw – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een reis voorbij verbeelding: mijn persoonlijke ervaring getuige zijn van de transformatie van de aarde maar de Gouden Eeuw

JE GAAT NERGENS NAAR TOE. U BENT AL AANGEKOMEN. DE GOUDEN EEUW VAN GAIA IS NU HIER. VERSCHUIF AL JE GEDACHTEN EN EMOTIES NAAR POSITIVITEIT OM ZIJN PRACHT TE ERVAREN.
De eerste keer dat ik de Gouden Eeuw zag was zo'n 13 jaar geleden toen ik door een donkere periode van mijn leven ging.

Op een nacht sliep ik en voelde ik plotseling een gevoel van expansie in mijn bewustzijn. Het voelde alsof mijn bewustzijn zich echt had uitgebreid tot voorbij de normale grenzen, waarvan ik instinctief wist dat het beperkingen waren die door de geest zelf waren gecreëerd.

Het was kort nadat ik toegang had gekregen tot de hogere dimensies van bewustzijn dat ik voor het eerst getuige was van de Gouden Eeuw. De melkweg zelf verscheen aan mij op een manier die ik alleen maar kan omschrijven als zowel verfijnd als mysterieus. Er waren overal kleine lichtjes verspreid, en terwijl mijn geest zich op elk ervan begon te concentreren, zou een explosie van kleur en licht beginnen. Terwijl ik door dit majestueuze tafereel bleef staren, overviel me een gevoel van ontzag.

Er was een moment waarop de hele schepping niet langer dan een seconde of twee leek te pauzeren. En toen, zomaar, begon het opnieuw. Op dit moment was er niet alleen schoonheid, maar ook een overweldigend gevoel van kalmte en vrede. Het leek alsof alles bij elkaar werd gehouden door een soort energieveld; het voelde zo sterk dat niets er ooit doorheen kon breken, tenzij we onszelf toestonden open te staan ​​voor verandering in ons leven. Er is iets zo magisch aan deze ervaring dat woorden niet eens in de buurt kunnen komen van wat er gebeurt als je de aarde met je eigen ogen ziet transformeren in de Gouden Eeuw!

In veel opzichten was het zien van de Gouden Eeuw alsof ik in mezelf keek naar antwoorden over waar de mensheid vandaan kwam, hoe het leven op planeet Aarde vandaag werkt (en wat er in het verschiet ligt), en wie ons allemaal heeft geschapen! Het grootste deel van mijn leven heb ik me deze dingen ook afgevraagd, maar nu lijken ze minder belangrijk dan ooit tevoren, omdat er nu zo'n duidelijkheid lijkt te zijn rond die vragen - tenminste als je jezelf toestemming geeft ze te weten door geloof te hebben!

Je vraagt ​​je misschien af, wat is deze Gouden Eeuw waarover ik spreek? Het was alsof ik in een onbeperkte ruimte was waar geen grenzen waren en niets onmogelijk was. Er waren niet alleen oneindige mogelijkheden, maar actualiteiten en werkelijkheden die ik met veel grotere helderheid dan ooit tevoren kon waarnemen.

Ik zal uitleggen hoe het zich verhoudt tot het aardse bewustzijn.

Ik probeer de enorme omvang van wat ik heb gezien te verwoorden. Terwijl mijn woorden mijn mond verlaten, realiseer ik me hoe belachelijk ik klink. Simpel gezegd, het voelde alsof ik uit mijn eigen lichaam was gestapt en de aarde vanuit de ruimte had gezien, maar het was niet zomaar een aarde; het was een soort geïdealiseerde versie van planeet Aarde. Alles in dit visioen leek zo mooi, vredig en harmonieus vergeleken met de aarde die ik hier op het materiële vlak altijd heb gekend. Dat woord 'geïdealiseerd' beschrijft perfect deze visie omdat er nergens in deze wereld duidelijke tekortkomingen waren; alles was perfect!

Maar al te vaak heb ik me tijdens mijn jarenlange nadenken over het mysterie van ons bestaan ​​hier op aarde, afgevraagd waarom de dingen zo moeilijk zijn. Waarom zijn er zoveel conflicten? Waar is alle liefde? Nou, vrienden, dit visioen liet me een glimp zien van een alternatieve realiteit waar al die vragen beantwoord waren! In feite was er in deze versie van planeet Aarde geen gevoel van scheiding tussen mensen of naties; we waren allemaal maar mensen die samen onder één hemel leefden en één aarde deelden!

Het was als een visioen, alsof het nog niet was gebeurd, maar op de een of andere manier al bestond als wat mogelijk is voor onze planeet, een beetje zoals het idee dat alle mogelijkheden tegelijk bestaan ​​in de multiversum-theorie.

In deze alternatieve realiteit is jouw rol op de planeet van het grootste belang voor haar voortbestaan. In deze visie op de Gouden Eeuw zijn mensen niet passief. Ze werken actief mee aan het creëren van een wereld die voor iedereen werkt. Mensen nemen verantwoordelijkheid voor hun leven en leven volgens principes die harmonie en eenheid ondersteunen, zodat ze kunnen bijdragen aan het creëren van een wereld die de moeite waard is om in te leven en een erfenis na te laten die het waard is om gedeeld te worden. Als je uitkijkt op deze nieuwe wereld, ziet alles er anders uit: er is nergens ter wereld oorlog of geweld, iedereen heeft genoeg te eten, er is onderdak voor iedereen, mensen leven in vrede in plaats van angst, en er is duurzame energie overal waar je kijkt. Dit is ergens een realiteit; Ik was er getuige van!

Toen de planeet verscheen, was het eerste dat me opviel dat er een heel kleurrijke, wazige aura omheen zat, erg vergelijkbaar met de manier waarop de zon een aura heeft. De kleuren waren levendig en mooi, net als een regenboog waarbij alle kleuren in elkaar overlopen.

Deze planeet zag er zo mooi, vredig en harmonieus uit in vergelijking met de aarde die ik hier altijd heb gekend op dit materiële vlak, die gevuld leek te zijn met zoveel conflict, disharmonie en strijd.

Het voelde alsof mijn ziel werd meegetrokken in deze magnifieke wereld van vrede en vreugde door een onzichtbare kracht die me voortstuwde. Ik volgde deze aantrekkingskracht instinctief terwijl ik lager naar deze verbazingwekkende planeet zakte. Toen ik dichter bij de oppervlakte kwam, zag ik stukken groene vegetatie afgewisseld met enkele gebieden die een glinsterende gouden kleur hadden, bijna alsof er van bovenaf goudstof op was gesprenkeld!

Ik was onder de indruk toen ik zag hoe levend alles op zijn eigen manier was. Het was echt een magisch land, anders dan alles wat ik ooit eerder had gezien!

Toen ik steeds dichter bij het oppervlak kwam, wist ik meteen dat dit was wat de mensen op aarde 'De Gouden Eeuw' noemden. Deze wereld was vol liefde en licht, totaal anders dan enige realiteit die ik ooit eerder had ervaren!

Het is onmogelijk om precies te beschrijven hoe gelukkig ik me op dat moment voelde, maar als je binnenkort op je reis naar huis zoiets ongelooflijks voor jezelf meemaakt, dan weet je precies waar ik het nu over heb!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven