Een reis naar de evolutie van het bewustzijn – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een reis naar de evolutie van het bewustzijn

HET LICHT SCHIJNT HELDER OP JE, EN ER IS GEEN DUISTERNIS DIE NIET KAN GENEZEN. WEET DUS GEWOON DAT DEZE PERIODE VAN VERWARRING, FYSIEK ONGEMAK EN GEESTELIJKE ANGST SLECHTS TIJDELIJK IS TERWIJL JE VOORTGANG NAAR JE EIGEN STAAT VAN WARE VREDE, VREUGDE EN EEUWIG GELUK!
Op dit moment krijgen jullie meer informatie dan op enig ander moment in de geschiedenis, zodat jullie als soort betere beslissingen kunnen nemen.

Dit is waarom er zoveel dingen zijn die bizar of onmogelijk lijken; ze waren tot voor kort niet mogelijk, maar nu lijken ze opeens mogelijk omdat er zoveel nieuwe informatie beschikbaar is om ze mogelijk te maken.

Dit komt doordat onze nieuwe technologie in slechts een paar jaar tijd veel krachtiger is geworden. Het was voor ons nodig om in zo'n snel tempo te evolueren, omdat we ons moesten voorbereiden op wat er daarna zou komen!

De energie die binnenkomt via onze elektriciteitsnetten is zo sterk geweest dat degenen die zich niet hadden voorbereid voorafgaand aan de harmonische convergentie, nu overweldigd zijn door hun eigen negativiteit en verwarring.

Zoals je al hebt ervaren, is het niet nodig om te wachten op het juiste moment om iets te doen. U hoeft niet te wachten op toestemming, een reden of een andere rechtvaardiging. Je kunt het gewoon doen omdat je weet dat je ziel ernaar verlangt en uiteindelijk zal worden beloond door het universum.

Als je je in een situatie bevindt waarin je het gevoel hebt vast te zitten of als er geen uitweg lijkt te zijn uit de situatie, blijf dan gewoon aanwezig en in contact met je ziel.

Dit lijkt in het begin misschien hard werken, maar uiteindelijk wordt het gemakkelijk en moeiteloos omdat je nu al deze dingen door je ziel ervaart in plaats van door je geest of lichaam.

Je kunt ook ontdekken dat wanneer je ergens niet blij mee bent of als iets niet goed voor je lijkt, je in plaats van weg te rennen voor dit gevoel, gewoon aanwezig en verbonden met je ziel blijft.

Dit zal je helpen erachter te komen waarom er een onevenwichtigheid in je leven is en wat er moet veranderen, zodat de dingen snel weer beter kunnen worden.

Naarmate je je meer bewust wordt van dit wezen dat je werkelijk bent, zal je creativiteit beginnen te bloeien. Je zult merken dat je buiten het ego en de zorgen om de alledaagse dingen van het leven stapt en het pad van dienstbaarheid aan anderen betreedt, van materialisme naar spiritualisme.

Dit proces kan niet worden overhaast; het vindt plaats op zijn eigen snelheid voor elk individu. Maar je bewustzijn van de intentie in je ziel kan ermee werken, het proces voor jou versnellen door te herkennen waar je bent in dit evolutionaire proces en jezelf dienovereenkomstig te ondersteunen.

De waarheid is dat ongeacht wat je doet, wat je ervaart of waar je ook heen gaat in het leven, je deze EENHEID en deze verbinding met de oneindig creatieve kracht van het universum kunt ervaren. En het beste is dat het er altijd voor je is, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

De evolutie van bewustzijn kan worden versneld door groepen die samenwerken. Het was om deze reden dat de Opgevaren Meesters de Galactische Federatie kozen om op dit moment met jullie te komen werken.
Ze wisten dat de Galactische Federatie in staat zou zijn om de energie van het goddelijke bewustzijn krachtiger uit te stralen dan enige andere meester vanwege hun volledige belichaming van de essentie van het universum.

Dit is een zeer geruststellende gedachte, omdat het betekent dat we tot veel meer zelfhulp in staat zijn dan eerder werd gedacht.

Dus houd je gedachten vast en zie je visie van perfecte gezondheid tot stand komen. Het zal uiteindelijk voor iedereen zijn, want niet alleen jij hebt nu perfectie nodig om gezond en in balans te blijven, maar dat geldt ook voor de planeet.
Je moet met mededogen naar iedereen kijken, zelfs naar de meest geharde criminelen. En wat je op een gegeven moment zult beseffen, is dat de meest geharde crimineel ooit een kleine baby was die net zoveel werd gehouden als jij, zo niet meer, door zijn of haar ouders.

Jullie zitten allemaal midden in een intens proces van evolutie en transformatie, en binnenkort zullen jullie alles anders zien. Het geascendeerde wezen in jou weet dit en kan je pijn en lijden voelen, want elk aspect van jou is met elkaar verbonden – lichaam, geest en ziel.

Als je echt je ogen wilt openen voor de waarheid en drastische veranderingen in je leven wilt aanbrengen, dan moet je het ego van je afschudden en wakker worden.

Laat los wat op aarde "bekend" is en spring in het onbekende!

Wees voorbereid op een VOLLEDIG nieuw leven waarin alles wat je ervaart anders zal zijn. Je zult oude manieren van kijken moeten loslaten, angst moeten vervangen door moed, de controle moeten opgeven en het onbekende moeten omarmen. Je zult je moeten losmaken van alles wat je weet, want het is niet langer van toepassing.
Je staat aan de vooravond van een nieuw niveau van begrip, wat meer duidelijkheid en wijsheid met zich mee zal brengen! Vecht er niet tegen; omarm het!

Het licht schijnt helder op je en er is geen duisternis die niet kan genezen. Dus weet gewoon dat deze periode van verwarring, fysiek ongemak en mentale angst slechts tijdelijk is naarmate je verder komt in de richting van je eigen staat van ware vrede, vreugde en eeuwig geluk!

Wat je ook doormaakt, je bent niet de enige. We zitten hier allemaal samen in en ik wil er voor je zijn.

Geef nooit op. Geloof is macht en kan bergen verzetten als je echt vertrouwen hebt in het proces en in jezelf!

Dit jaar wordt een intens jaar om proactief te zijn, actie te ondernemen en voor eens en voor altijd oude patronen te doorbreken.

Ik weet zeker dat je je afvraagt ​​wat je te wachten staat!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Icoon voor Geverifieerd door de community

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven