Een paradijselijke wereld: De kracht van liefde, mededogen en bewustzijn – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een paradijselijke wereld: De kracht van liefde, mededogen en bewustzijn

LATEN WE VAN DENKEN NAAR VOELEN GAAN, VAN GEEST NAAR HART, EN LATEN WE BAKENS VAN HOOP EN POSITIVITEIT WORDEN IN EEN WERELD DIE DAT HARD NODIG HEEFT. SAMEN KUNNEN WE DEZE VERSCHUIVING MASSALER EN SNELLER MAKEN, MET ALS RESULTAAT EEN WERELD DIE WERKELIJK EEN PARADIJS IS VOOR IEDEREEN!

Ik heb altijd al geweten dat de transformatie van de wereld onvermijdelijk is, maar sinds kort is het onmogelijk om het te negeren.

Overal waar ik kijk is er bewijs dat er een enorme verschuiving plaatsvindt, alsof het universum zichzelf voor mijn ogen aan het herschikken is. De houding en overtuigingen van mensen veranderen en ik voel dat er iets groots op komst is!

Het is alsof de wereld zich voorbereidt op een nieuw tijdperk, waarin eerlijkheid en menselijkheid boven alles worden gesteld.
In het begin waren het maar kleine dingen. Een vriend die eerst cynisch en apathisch was, raakte ineens gepassioneerd over een zaak. Een collega die altijd egoïstisch en hebzuchtig leek, begon meer compassie en vrijgevigheid te tonen.

Maar toen begon ik grotere veranderingen te zien. Organisaties die ooit corrupt en onderdrukkend waren geweest, begonnen af te brokkelen en er kwamen nieuwe leiders naar voren die oprecht leken te geven om de mensen die ze dienden. Industrieën die ooit winst boven mensen hadden gesteld, begonnen te veranderen en meer bedrijven omarmden duurzaamheid en ethische praktijken.

Het is alsof het bewustzijn van mensen elke dag toeneemt en ze zich meer bewust worden van de onderlinge verbondenheid van alle dingen. De oude manieren van denken en zijn zijn niet meer genoeg en mensen eisen iets beters.

En dat gebeurt niet alleen op één plaats of onder één groep mensen. Het is een wereldwijd fenomeen, met mensen over de hele wereld die wakker worden en beseffen dat we er allemaal samen voor staan en dat we een verantwoordelijkheid hebben tegenover elkaar en tegenover de planeet.
Natuurlijk zijn er mensen die vasthouden aan de oude manieren, die bedreigd worden door de verandering en die alles zullen doen om hun macht te behouden. Maar zelfs zij beginnen hun kracht te verliezen nu steeds meer mensen ervoor kiezen om op te komen voor wat juist is.
Het is een opwindende tijd om te leven en ik voel me bevoorrecht om getuige te zijn van deze ongelooflijke transformatie!

Als iemand die vertrouwt op eerlijkheid en menselijkheid, is het hartverwarmend om te zien dat zoveel anderen zich bij mij aansluiten in deze overtuiging. En terwijl de wereld blijft verschuiven en veranderen, kan ik niet wachten om te zien wat de toekomst brengt!

Deze transformatie vindt niet alleen om ons heen plaats, maar ook in onszelf. We worden allemaal opgeroepen voor een hoger doel: om op te staan en de beste versie van onszelf te zijn die we kunnen zijn. Het is een uitdaging, dat is zeker, maar het is ook een kans voor ons om te schitteren. Om bakens van hoop en positiviteit te zijn in een wereld die soms donker en chaotisch lijkt.

En de beste manier om dat te doen is door liefde en positiviteit te verspreiden waar we ook gaan. Elk vriendelijk woord, elke daad van vriendelijkheid en elk medelevend gebaar telt op. Het draagt allemaal bij aan de grotere verschuiving die plaatsvindt en het maakt allemaal een verschil.

Laten we dus allemaal onze trilling veranderen in een trilling die gevuld is met liefde en compassie en die liefde uitstralen in de wereld. Laten we van deze wereld een prachtig paradijs maken om in te leven, waar we allemaal samen kunnen zingen en dansen – mensen, dieren, vogels en planten!

Je hebt volledige controle over het veranderen van je vibratie naar een van positiviteit, liefde, vreugde en schoonheid. Het begint allemaal met mindfulness, met aanwezig zijn op het moment en je bewust zijn van je gedachten en emoties. Het betekent dat je je bewust bent van de energie die je de wereld in stuurt en dat je je bewust inspant om die energie zo positief en opbeurend mogelijk te maken.

Je leven bewust leven betekent alert en wakker zijn, niet alleen maar door het lint gaan maar elk moment echt ervaren. Het betekent dat je van denken naar voelen gaat, van leven in je hoofd naar leven in je hart. Het betekent je afstemmen op je intuïtie en je innerlijke leiding en erop vertrouwen dat je de juiste beslissingen neemt.

Als je je leven op deze manier leeft, word je een krachtige kracht voor het goede in de wereld. Je straalt positieve energie uit waar je ook gaat en je inspireert anderen om hetzelfde te doen.

Dus laten we ons allemaal inzetten om ons leven bewust te leven, met een open hart en een open geest. Laten we ons bewust zijn van de energie die we de wereld insturen en laten we ons bewust inspannen om die energie naar een hoger niveau te tillen.

Laten we van denken naar voelen gaan, van geest naar hart, en laten we bakens van hoop en positiviteit worden in een wereld die dat hard nodig heeft. Samen kunnen we deze verschuiving massaler en sneller maken, met als resultaat een wereld die werkelijk een paradijs is voor iedereen!
Er zullen onderweg tegenslagen en obstakels zijn. Maar dat mag ons niet afschrikken. We moeten gefocust blijven op het grotere geheel, op de visie van een wereld waarin liefde en menselijkheid hoogtij vieren. We moeten door blijven gaan, zelfs als het lijkt alsof de kansen tegen ons zijn.

Want uiteindelijk gaat deze verschuiving over het creëren van een betere wereld voor onszelf en voor toekomstige generaties. Het gaat over het realiseren van ons ware potentieel als mens en het benutten van dat potentieel om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.
Dus laten we dit moment, deze kans omarmen met open harten en open geesten!

Laten we de verandering zijn die we in de wereld willen zien!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven