Een oproep tot actie door de GFOL

WIJ KOMEN NAAR U MET EEN SPANNENDE KANS: OM LID TE WORDEN VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE. FOCUS OP JE GEVOELSCENTRUM. OMARM HET IDEE DAT LIEFDE DE ENIGE WERKELIJKHEID IS. WAT ZOU LIEFDE DOEN? FOCUS OP DEZE VRAAG WANNEER DE EGO-GEEST-GEBABBEL VERSCHIJNT.
Gegroet, geliefden!

Uw evolutie heeft onze volle aandacht. Vandaag willen we met jullie praten over het feit dat mensen op planeet Aarde nog steeds niet in vrede en harmonie leven zoals ze zouden moeten zijn. De recente gebeurtenissen op aarde onthullen veel over wat we op deze planeet hebben uitgespookt. Het is duidelijk dat we wat hulp nodig hebben. Wat we nodig hebben is jullie hulp, mensen van de Aarde. We komen naar jullie toe met een geweldige kans: om lid te worden van de Galactische Federatie.

Alle gebeurtenissen die plaatsvinden, zijn een uitdrukking dat de planeet in transitie is, aan het overgaan naar licht, naar hogere bewustzijnsfrequenties waar jullie aan zullen deelnemen.

Op dit moment gaat jullie planeet door een reinigingsperiode waarin ze haar vibratie gaat verhogen van een 3D-planeet/lichaam naar een 5D-realiteit, met een verheffend bewustzijn van de mensheid van de lagere 4e-3e dimensie naar de hogere 4e- 5e dimensie. Je zult deze ascentie in je fysieke werkelijkheid ervaren, wat betekent dat je het fysiek in je lichaam zult voelen.

De vijfde dimensie is geen theorie. Het bestaat op dit moment en je kunt op dit moment ascenderen naar de vijfde dimensie. Nu bestaat de vijfde dimensie in de derde en vierde dimensie als een parallelle realiteit of als een onzichtbaar rijk. Het bestaat naast onze wereld. De verschillende dichtheden zijn niet van elkaar gescheiden.

Er zijn veel redenen voor jullie allemaal om de 3D-realiteit te verlaten. Misschien is niet iedereen geroepen om dit te doen, maar jij wel. Je weet het misschien nog niet, maar je ziel heeft deze transmutatie meer dan wat dan ook nodig in je huidige incarnatie. Je bent klaar, lieverd.

Ascension is gericht tot mensen die wakker, bewust en zelfbewust zijn. Het is de laatste kans om te ontwaken en een evolutionaire sprong te maken in dit leven, voordat Moeder Aarde haar planetaire ascentie voltooit.

De beloningen van de ziel voor deze enorme transformatie zijn enorm. Dit is mede de reden waarom je hebt besloten je aan te melden voor deze missie.

Het is een fantastische kans, want je hebt een grote stap gezet. Jullie stapten opzij van de oude versie van de 3D-wereld en stapten dus opzij van de oude versie van jezelf om de nieuwe wereld binnen te gaan.

Dit bereiken terwijl je geïncarneerd bent in een menselijk lichaam in de dichtheid van de driedimensionale realiteit is enorm.

Er is nog een stap over voordat je je geascendeerde bewustzijn kunt omarmen. Je hebt het pad van liefde en vergeving al bewandeld, maar je moet nog steeds je laatste ego-illusies kwijtraken als je echt compleet wilt zijn. Verbonden zijn met het Licht, moet je ook je laatste schaduw kwijtraken.

De laatste stap is het loslaten van het ego. Veel mensen worden geconfronteerd met moeilijkheden in hun leven als gevolg van hun ego. Ego kan verdriet, angst, haat en jaloezie in iemands leven brengen. Ego zal nooit een voertuig zijn voor de vijfde dimensie, noch zal het ooit een poort naar het hiernamaals zijn.

Het ego is gericht op het bereiken van zijn doelstellingen. Het ego hunkert naar een betere toekomst. Het kan verlangen naar het andere leven, de vijfde dimensie en zelfs het hiernamaals. Het maakt niet uit waar het naar verlangt; verlangen is wat het is, net als projecteren in de toekomst.

Het verlangen van de geest is om uitzonderlijk te zijn. Het ego hunkert naar erkenning dat je iemand bent. De een bereikt dat verlangen door middel van rijkdom, de ander door middel van macht, politiek en weer een ander door wonderen en jongleren. Al hun verlangens zijn echter gericht op het sussen van hun ego.

Je ego is de bron van je verdriet. De enige uitweg is om toeschouwer te worden van je eigen mentale processen.

Gewoon zijn is het enige wonder, het ondenkbare wonder.

Er is geen ego te ontdekken wanneer je nu en hier bent. Jij bent de belichaming van stilte.

Afgescheiden zijn als een ego is de bron van alle ongeluk; één zijn, stromen, zo diep ondergedompeld zijn in het leven, zo volledig, dat je er niet meer bent, dat je verdwaald bent, dan ga je de vijfde dimensie binnen.

Het ego is de stem in je hoofd die eindeloos geklets veroorzaakt. Het beoordeelt alles en iedereen en plaatst deze oordelen in verschillende hokjes.

Het wijst met de vinger naar anderen en naar dingen die hen goed of slecht, goed of fout noemen.

We nodigen je uit om verder te gaan dan verkeerd doen of goed doen. Oefen neutraliteit en in plaats van je te laten overtuigen door je ego-geest om te beoordelen of iets goed of slecht is, probeer jezelf af te vragen wat de situatie of een andere persoon je triggert. Wat probeert het mij te leren? Wat kan ik hiervan leren? Hoe kan ik deze informatie gebruiken voor groei en evolutie van mijn bewustzijn?

Stap uit de geest-gevangenis en in vrijheid, vrede en rust. Laat je gedachten niet je realiteit bepalen.

Concentreer je op je gevoelscentrum. Omarm het idee dat liefde de enige realiteit is. Wat zou liefde doen? Concentreer u op deze vraag wanneer het ego-gebabbel verschijnt.

Liefde, God en licht komen allemaal voort uit de dood van het ego. Je wordt herboren als het ego sterft; al het lijden verdwijnt alsof het er nooit was. Een diepe zoetheid en zachte vreugde komen zonder duidelijke reden in je wezen naar boven. Je kunt het aan niemand beschrijven en je kunt het jezelf niet eens uitleggen. Het is raadselachtig en ondoorgrondelijk.

Je bent dan helemaal ontspannen. Je voelt vrede, kalmte, gelukzaligheid en liefde die vanuit het centrum van je wezen straalt. Het vult elke cel van je lichaam. Het stroomt om je heen. Het is een groot licht dat overal doordringt.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven