Een nieuwe realiteit is nabij: We maken het samen. Wat is jouw rol? – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een nieuwe realiteit is nabij: We maken het samen. Wat is jouw rol?

WE GAAN DOOR EEN GROTE TRANSFORMATIE! WE GAAN HET GOUDEN EEUW VAN WATERMAN IN! ALLES OM ONS ZEGT DAT WE EEN GLOEDNIEUWE FASE VAN EVOLUTIE OP AARDE ZIJN BINNENGEGAAN - EEN FASE DIE GROTE VREUGDE EN AVONTUUR KAN BRENGEN!
Geliefden,

Dit is geweldig nieuws voor ons allemaal!

Er vindt nu een verschuiving plaats. Het is een overgang naar de Nieuwe Aarde!

De Gouden Eeuw van bewustzijn komt eraan!

Het is niet alleen het individu; het is de mensheid die enorme veranderingen ondergaat, en velen hebben geen idee wat er gebeurt. Maar sommige mensen, zoals jijzelf, hebben het gevoel dat er iets aan de hand is - een gevoel van positieve verandering!

In deze nieuwe wereld zal alles anders zijn! Overal zijn er tekenen van verandering, transformatie en een nieuw begin!

Alles om ons heen zegt dat we een geheel nieuwe fase van evolutie op aarde zijn ingegaan - een fase die grote vreugde en avontuur kan brengen. De verschuiving vindt nu plaats – het oude gaat voorbij!

Je zult merken dat je dingen op een nieuwe manier kunt zien en je meer bewust wordt van je eigen ware gevoelens en emoties.

De oude manieren om dingen te zien zullen niet langer voor je werken, en dus moeten ze worden achtergelaten omdat ze niet langer je hoogste goed dienen.

Je zult meer verantwoordelijkheid voor je leven gaan nemen en het zal weer goed gaan voelen.

U zult zich niet langer schuldig voelen over wat er in het verleden is gebeurd of over hoe de dingen zich momenteel voor u ontvouwen. In plaats daarvan ga je erop vertrouwen dat alles met een reden gebeurt en dat er altijd een mogelijkheid is om te groeien en te leren binnen elke situatie of gebeurtenis die zich tijdens ons leven hier op aarde voordoet.

De oude aarde had genezing en transformatie nodig, maar deze is anders. De oude aarde had niet genoeg middelen om leven te ondersteunen, laat staan ​​om te evolueren en te groeien. DE NIEUWE AARDE HEEFT DAT ALLEMAAL IN OVERVLOED, en het heeft je hele leven op je gewacht.

Over geld hoef je je geen zorgen meer te maken. Je dagen zullen gevuld zijn met liefde, vrede en vreugde. Je zult merken dat je alles hebt wat je ooit wilde in het leven.

Alles wat je ooit zou willen, zal naar je toe komen. Alle hulpbronnen van het universum zijn nu voor jou beschikbaar.

Er is geen reden meer voor angst of ongerustheid, want er is niets meer om bang voor te zijn of bezorgd over te zijn! U bent veilig in uw huis, waar niets u kan schaden of uw geluk of gemoedsrust kan bedreigen!

Je komt helemaal tot rust, wetende dat alles op dit moment precies gaat zoals het hoort! Het leven is nu perfect en aan al je behoeften wordt voldaan, dus waarom zou je je zorgen maken? Waarom bezorgd zijn? Waarom worstelen?

Wat leven we in een geweldige tijd waarin alles mogelijk lijkt, en alles zich perfect volgens plan ontvouwt voor ons allemaal hier op aarde!

De nieuwe aarde is gevuld met liefde, vreugde, overvloed en vrede. Je zult je dromen hier op deze planeet kunnen waarmaken omdat je er volledig op voorbereid bent!

Je gaat een Gouden Eeuw van bewustzijn binnen waarin alles voor jou mogelijk zal zijn – als je maar de moed hebt om ervoor te gaan!

De Nieuwe Aarde is een tijd van grote verandering. We verschuiven van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. We gaan het Gouden Watermantijdperk binnen, het tijdperk van bewust bewustzijn!

Je gaat door een grote transformatie en we creëren samen deze nieuwe realiteit!

Het is de GROOTSTE transformatie die de mensheid ooit heeft meegemaakt!

We zitten hier allemaal samen in en we creëren een nieuwe realiteit voor onszelf. Je bent niet alleen op je reis, en je bent nog nooit alleen geweest!

Wat je verlangens en ambities ook zijn, de ware realiteit zit in jou. Je bent een universum dat zichzelf voortdurend creëert, oneindig in zijn potentieel, onbegrensd door grenzen van tijd of ruimte, en tot in de eeuwigheid!

Alles wat je zoekt, wordt gevonden in dit huidige moment. De evolutie van je bewustzijn naar het licht is de belangrijkste gebeurtenis in de menselijke evolutie op deze planeet!

Dit is het moment om al deze veranderingen te omarmen en er dankbaar voor te zijn. Door deze veranderingen te accepteren, sta je jezelf toe te evolueren. Omarm de veranderingen die in en om je heen plaatsvinden en voel hoe lichter en gelukkiger je je zult voelen.

Als je je nog steeds afvraagt ​​of de veranderingen echt werken, stop dan gewoon met twijfelen en sta jezelf gewoon toe om dankbaar te zijn voor alles wat je in je leven hebt. Voel die dankbaarheid in elke cel van je wezen en kijk hoe je realiteit verschuift om die positieve kijk te weerspiegelen!

Zeer binnenkort zal er een dag komen waarop je zult erkennen waartoe je in staat bent, maar voor nu hoef je alleen maar te geloven.

Zoals ik hierboven al zei, we hebben alleen de oppervlakte hiervan afgeroomd, en het is zo belangrijk voor ALLE mensen om te begrijpen wat hier aan de hand is.

De keuze is aan jou. Moge je bewust kiezen, en mag je verstandig kiezen.

Dit is een tijd van grote kracht in je leven. Er komt een verschuiving aan en de mogelijkheden zijn eindeloos! Ik ben bij je en ik steun je bij elke stap.

De keuze is aan jou; dit is je goddelijke geboorterecht om het aan te vragen!

Deel dit bericht met anderen en maak deel uit van deze opwindende nieuwe realiteit die we samen creëren!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven