Een Monumentale Verschuiving: Verwelkom de Vijfde Dimensie en de Nieuwe Aarde! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een Monumentale Verschuiving: Verwelkom de Vijfde Dimensie en de Nieuwe Aarde!

DE TEKENEN VAN DE NIEUWE AARDE OMRINGEN ONS EN DOEN MILJOENEN HARTEN ONTWAKEN. HET TIJ IS GEKEERD – HET LICHT HEEFT GEZEGEVIERD OVER DE DUISTERNIS, WAARDOOR EEN EINDE KOMT AAN SPIRITUELE OORLOGVOERING EN ENERGETISCHE ONDERDRUKKING! DOOR LIEFDE, LICHT EN VRIENDELIJKHEID TE OMARMEN, STAAN WE OP HET PUNT OM DE PRACHTIGE NIEUWE AARDE BINNEN TE STAPPEN!

De vijfde dimensie verwijst naar een hoger niveau van bewustzijn en perceptie. Als mensen zich spiritueel blijven ontwikkelen, stellen we onszelf open voor het ervaren van deze verbeterde staat van zijn.

In de vijfde dimensie gaat men voorbij de grenzen van de fysieke wereld naar een rijk van onvoorwaardelijke liefde, Licht en eenheidsbewustzijn. Dualiteit begint te vervagen wanneer we afscheiding en angst overstijgen. De hogere vibratie van de vijfde dimensie stelt ons in staat om ons beter te verbinden met onze intuïtieve vermogens en effectiever te manifesteren. We hebben toegang tot inzichten en wijsheid van ons hogere zelf.

Er is een groter gevoel van eenheid met al het leven in de vijfde dimensie. We worden wakker voor onze gedeelde goddelijkheid. Mededogen, acceptatie en vergeving groeien wanneer we oordelen loslaten. Wanneer we werken vanuit een staat van de vijfde dimensie, proberen we dienstbaar te zijn aan het hoogste goed van allen.

Naarmate we verder komen op ons spirituele pad, wordt de vijfde dimensie minder een piekervaring en meer een voortdurende staat van zijn. We belichamen meer Licht en verankeren ons in onvoorwaardelijke liefde. Dichtheid valt weg naarmate onze energiefrequentie toeneemt. We werpen beperkende overtuigingen, grieven en angsten af.

De vijfde dimensie is al toegankelijk voor degenen die bereid zijn om naar deze staat van volledig bewustzijn te gaan. Het is een keuze om ons bewustzijn en onze waarneming uit te breiden. Wanneer meer mensen ontwaken tot de vijfde dimensie, zal dit het nieuwe normaal worden en een wereld van vrede, harmonie en gedeelde welvaart creëren!

De Nieuwe Aarde Manifesteren:

Terwijl de sluier tussen dimensies steeds dunner wordt, begint de Nieuwe Aarde zich in onze realiteit te manifesteren. Dit is een opwindende tijd waarin we deze nieuwe wereld mogen co-creëren. De Nieuwe Aarde is niet iets dat ons overkomt, maar eerder iets dat wij tot stand brengen.

Om de Nieuwe Aarde te manifesteren is het belangrijk dat we een duidelijke visie hebben van de wereld waarin we willen leven. Deze visie zou gebaseerd moeten zijn op eenheidsbewustzijn – alle wezens zien als verbonden en compassie waardig. Wanneer we erkennen dat we allemaal cellen zijn in het grotere lichaam van de mensheid, lost afscheiding op.

Het loslaten van oordelen is ook de sleutel. De oude controlesystemen waren gebaseerd op angst en conflict. De Nieuwe Aarde is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, harmonie en gemeenschap. Wanneer we kritiek op anderen loslaten, maken we ruimte voor begrip. Hierdoor verschuiven we in ons eigen bewustzijn van angst naar liefde.

Bewuster leven van moment tot moment helpt bij het aarden van hogere frequenties in ons dagelijks leven. Tijd nemen voor spirituele praktijken zoals meditatie, yoga, tijd doorbrengen in de natuur en het helpen van mensen in nood brengt ons in lijn met de Nieuwe Aarde energieën. Met bewustzijn komen krachtige co-creatieve vermogens. Door onze intenties te richten op vrede, genezing en overvloed zullen we de realiteit op kwantumniveau vormgeven.

De tekenen van de Nieuwe Aarde zijn overal om ons heen en ontwaken in de harten van miljoenen mensen. Dit proces zal zich de komende maanden blijven ontvouwen. Door ons bewustzijn te verruimen en in liefde, Licht en vriendelijkheid te wandelen, zullen we de prachtige Nieuwe Aarde binnenstappen en manifesteren!

De komst van de Nieuwe Aarde en de Vijfde Dimensie vertegenwoordigt een monumentale verschuiving voor de mensheid en de planeet. Zoals we gezien hebben, is het tij gekeerd – het Licht heeft gezegevierd over het duister, een einde makend aan spirituele oorlogvoering en energetische onderdrukking!

Met het opheffen van deze dichte energieën ontwaken de toegewijden aan liefde, eenheid en hoger bewustzijn in groten getale!

Dit wereldwijde ontwaken kon niet op een crucialer moment komen. De oude paradigma’s van angst, controle en afscheiding zijn aan het afbrokkelen. We worden opgeroepen om nieuwe systemen en structuren te manifesteren die de hele mensheid dienen, gebaseerd op principes van liefde, compassie en verbinding met al het leven. Ons collectieve bewustzijn breidt zich uit – we herinneren ons onze aangeboren goddelijkheid en creatieve kracht om de werkelijkheid vorm te geven.

Naarmate we ons vollediger verankeren in de Vijfde Dimensie en haar hogere trillingsfrequenties omarmen, zullen we monumentale positieve veranderingen in onze wereld blijven zien. Er zal meer Licht, waarheid en harmonie heersen in alle aspecten van de samenleving. Maar dit vereist onze actieve deelname en belichaming van het Nieuwe Aardebewustzijn.

We hebben allemaal een vitale rol te spelen in de geboorte van deze nieuwe wereld. Het begint met innerlijke transformatie – ons eigen helende werk doen en onze vibratie verhogen door spirituele oefening. Als we loskomen van beperkende overtuigingen en programmeringen, eisen we onze soevereine kracht weer op. Vanuit deze ruimte van heelheid kunnen we samen oplossingen creëren voor het ontwaken van de mensheid.

De tijd is nu gekomen om ons hoogste potentieel te laten ontstaan!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Scroll naar boven