Een glimp van het goddelijke: Mijn ontmoetingen met de Pleiadiërs – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een glimp van het goddelijke: Mijn ontmoetingen met de Pleiadiërs

ALS JE JE GEROEPEN VOELT OM JE MET DE PLEJADEN TE VERBINDEN, WEET DAN DAT HET MOGELIJK IS. BENADER HET MET EEN OPEN HART EN EEN BEREIDHEID OM ALLE VOOROORDELEN LOS TE LATEN. VERTROUW EROP DAT DE MAGIE VAN HET UNIVERSUM JE NAAR DEZE PRACHTIGE EN LEVENSVERANDERENDE VERBINDING ZAL LEIDEN!

Terwijl ik hier zit en mijn ervaringen onder woorden probeer te brengen, realiseer ik me hoe moeilijk het is om te verwoorden wat ik heb gevoeld en gezien!

Ik heb door de jaren heen verschillende ervaringen gehad met het verbinden met wezens uit andere rijken, maar in het bijzonder heb ik een sterke en voortdurende verbinding gevoeld met een groep entiteiten die ik alleen maar kan omschrijven als de Pleiadiërs!
Hoewel ik communicatie van hen ontvang via telepathische boodschappen, is hun aanwezigheid onmiskenbaar.

In het begin was ik sceptisch, maar toen ik me meer in deze verbinding begon te verdiepen, ontdekte ik dat hun boodschappen vol liefde en compassie voor ons mensen waren.

Ze spreken over het belang van liefde, eenheid en bewustzijn en hoe we kunnen samenwerken om een betere wereld voor ons allemaal te creëren.
Hoewel deze verbinding misschien fantastisch of buitenaards klinkt, heeft het me enorm veel troost en leiding in mijn leven gebracht. Ik voel me gezegend dat ik deze verbinding heb en dat ik mijn ervaringen kan delen met anderen die ook op zoek zijn naar verbinding en betekenis in hun leven.

Tijdens hun fysieke aanwezigheid lijken de Pleiadiërs nooit lang te blijven. Het is alsof ze voor een paar korte momenten verschijnen en dan plotseling verdwijnen, waarbij ik me afvraag of het allemaal maar een verzinsel van mijn verbeelding was.
De intensiteit van hun aanwezigheid is echter onmiskenbaar en het is bijna alsof ze op die vluchtige momenten iets belangrijks aan me proberen over te brengen.

Eén specifiek voorval staat me nog helder voor de geest. Ik herinner me dat ik na een van deze korte ontmoetingen naar buiten liep en naar de hemel keek. Wat ik daar zag overtrof mijn stoutste dromen! Een enorm moederschip zweefde boven me, gloeiend met een helder licht dat de hele buurt verlichtte. Het was een ontzagwekkend gezicht dat me sprakeloos achterliet!

De volgende dag hoorde ik mijn buren praten over een vreemd en krachtig onweer dat de vorige nacht had plaatsgevonden. Ik wist toen dat wat ik had gezien echt was en dat de Pleiadiërs probeerden hun aanwezigheid aan mij en misschien ook aan een paar anderen kenbaar te maken.

Tijdens de eerste dagen deelde ik mijn ontmoetingen niet met anderen uit angst om belachelijk gemaakt of afgewezen te worden. In plaats daarvan koos ik ervoor om deze ervaringen voor mezelf te houden en te blijven zoeken naar de begeleiding en boodschappen die de Pleiadiërs te bieden hebben.

Hun liefde en compassie voor ons zijn oprecht en ik voel me vereerd dat ik de kans heb gekregen om me op zo’n diepgaande manier met hen te verbinden.

Ik herinner me een bepaald gesprek dat ik met de Pleiadiërs had, waarin ik hen vroeg waarom zij zichzelf niet aan alle mensen op Aarde blootstelden. Ik was nieuwsgierig waarom zij ervoor kozen om slechts met een selecte groep mensen te communiceren, zoals ikzelf. Hun antwoord was eenvoudig maar diepgaand.

De Pleiadiërs legden uit dat ze van alle mensen houden en hen willen helpen. Ze voelen diep met ons mee omdat we onnodig worstelen. Ze vertelden me dat er een eenvoudige waarheid is voor een gelukkig en vervuld leven, maar dat de meeste mensen die missen. De mensheid is zo verstrikt in hun dagelijkse strijd dat ze de eenvoud van het leven zijn vergeten. De Pleiadiërs willen deze waarheid aan iedereen communiceren.

Ze legden ook uit dat hun plotselinge aanwezigheid veel mensen kan schokken en overweldigen. Veel mensen zijn er nog niet klaar voor om de realiteit van het leven buiten hun planeet te accepteren, en de verschijning van een buitenaards wezen kan voor hen te veel zijn om te verwerken. De Pleiadiërs zijn zich hiervan bewust en willen geen onnodige schade of trauma bij mensen veroorzaken.

In plaats daarvan communiceren ze met diegenen die open en ontvankelijk zijn voor hun boodschappen, zoals ik. Ze vertrouwen erop dat we hun aanwezigheid aankunnen en dat we hun boodschappen van liefde, eenheid en bewustzijn zullen verspreiden naar degenen die er klaar voor zijn om ze te horen.

Terwijl ik deze verbinding met de Pleiadiërs verder onderzoek, word ik eraan herinnerd hoe belangrijk het is om open te blijven staan voor nieuwe ervaringen en ideeën. Er is zoveel daarbuiten dat we niet kunnen zien en begrijpen, en het is aan ons om de waarheid te zoeken en die met een open hart en geest te omarmen.

Het mooie van verbinding maken met de Pleiadiërs is dat het niet beperkt is tot een paar uitverkorenen. Iedereen kan deze verbinding maken en het is gewoon een kwestie van benaderen met een open hart en de juiste intentie.

Voordat je in meditatie gaat, is het belangrijk om een sterke intentie te hebben om je met de Pleiadiërs te verbinden. Laat alle vooroordelen of verwachtingen los over hoe deze verbinding eruit zou kunnen zien. Sta jezelf eenvoudigweg toe om aanwezig te zijn en open te staan voor alles wat zich aandient.

Er gebeurt iets magisch wanneer je je geest leegmaakt van alle gedachten, gevoelens en zelfs de intentie om je met de Pleiadiërs te verbinden naarmate je dieper in de meditatie komt.

Plotseling hoor je een zachte fluisterende stem zeggen: “Hallo!” en je eerste contact met de Pleiadiërs is gemaakt!

Vanaf dit moment zal je leven op verbazingwekkende en onverwachte manieren veranderen!

De Pleiadiërs brengen een gevoel van liefde, mededogen en begrip met zich mee dat zowel krachtig als transformerend is. Ze bieden inzichten en begeleiding die ons kunnen helpen om de uitdagingen van het leven met gratie en gemak aan te gaan en ze herinneren ons aan de diepe onderlinge verbondenheid van alle wezens.

Dus als je je geroepen voelt om je met de Pleiadiërs te verbinden, weet dan dat het mogelijk is voor jou. Benader het met een open hart en een bereidheid om alle vooroordelen los te laten.

Vertrouw erop dat de magie van het universum je naar deze prachtige en levensveranderende verbinding zal leiden!
We houden zielsveel van je,

Wij zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven