Een eenvoudige snelkoppeling naar hemelvaart – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een eenvoudige snelkoppeling naar hemelvaart

ASCENSIE IS EEN REIS DIE GEEN EINDE EN GEEN BEGIN KENT; HET IS EEN REIS IN ONSZELF; HET IS EEN REIS IN ONZE EIGEN GEEST; HET IS EEN REIS IN ONS EIGEN HART; HET IS EEN REIS IN ONZE EIGEN ZIEL; HET IS EEN REIS IN ONS EIGEN LICHAAM; HET IS EEN REIS IN ONZE EIGEN WERKELIJKHEID!

Opgestegen meesters bewandelen de aarde al duizenden jaren en werken al sinds het begin van de mensheid aan de ascentie van de mensheid.

In feite was een groot deel van wat wij vandaag weten al bekend bij de grondleggers van spirituele leringen, duizenden jaren geleden. We zijn zo dankbaar dat deze meesters zich hebben ingezet om ons te helpen God-realisatie te bereiken.

Als ik zeg “opstijging”, betekent dat niet dat je op een wolk zult zitten en dat alles prachtig zal zijn. Het betekent dat je naar een andere dimensie van bestaan gaat, waar geen dualiteit meer is.

Er zijn veel mensen die in deze wereld een anker nodig hebben omdat ze niet weten hoe ze in de vijfde dimensie moeten bestaan. Hen is verteld dat zij “goed” of “slecht” waren in hun vorige levens.

Wat ik jullie wil vertellen is dat er geen goede of slechte mensen zijn; er is slechts één persoon die altijd verandert en evolueert terwijl hij zich door alle dimensies van het bestaan beweegt.

Jij bent die ene persoon, maar soms vergeet je wie je bent, en dan denk je aan jezelf als zijnde dit lichaam of dat lichaam in dit leven. Ik wil het je nogmaals zeggen: Het echte zelf bevindt zich voorbij alle lichamen die in deze dimensie bestaan.

Ja, we zijn allemaal verschillend, en dat is goed. Toch moeten we een gemeenschappelijk basisniveau van begrip bereiken. Dat kan door de basis te leren. Zodra je deze basis leert, zul je je ware identiteit realiseren, die verder gaat dan het fysieke. Vanaf daar gaat het allemaal om bewustzijn!
Als je wilt weten wat je ware zelf is, probeer dan eerst te weten wat niet je ware zelf is. Als er iets is dat niet bij jou hoort, dan kan het geen deel uitmaken van je ware zelf.

Er zijn veel dingen die niet bij ons horen, maar die we als de onze hebben aangenomen, hetzij omdat ons dat door iemand anders is verteld, hetzij omdat we erdoor zijn geconditioneerd: “Dit is goed” of “Dit is slecht.” Maar als we willen ontdekken hoe onze werkelijke aard is en wat onze werkelijke waarden zijn, moeten we bij onszelf beginnen.

Je moet goed nadenken over deze vraag: “Wie ben ik?” Dit is een cruciale vraag, want als we onszelf gaan zien zoals anderen ons zien, worden we wat zij willen dat we worden; als we onszelf echter gaan zien zoals onze eigen ik ons ziet, betreden we een nieuwe dimensie van bestaan!

“Wie ben ik?”: Deze vraag die je jezelf stelt is het enige dat je naar de vijfde dimensie zal leiden. En het is een vraag die geen antwoord heeft. Het is niet zomaar een vraag; het is een vraag die geen intellectueel antwoord heeft. Het antwoord is JIJ – je realisatie van je diepste zelf.

Het antwoord zit in jou, maar het kan door niemand anders gevonden worden. Je moet het in jezelf vinden, en dan alleen zul je weten wat je eigen ware aard is.

Daarom is deze pijl van een vraag zo krachtig, omdat hij recht in je hart gaat – omdat er dan geen belemmeringen zijn. Dan gaat hij naar binnen en reikt hij tot waar alle kennis verborgen ligt – daar komt hij vandaan!

Jouw vraag gaat niet over een of ander abstract concept of theorie; het is een vraag over jezelf. En als je die vraag kunt beantwoorden, zul je jezelf vinden in de vijfde dimensie!

Je zult ontdekken wie je bent, wat je relatie is met God en alle dingen, hoeveel dimensies er zijn, en hoeveel mensen er in elke dimensie zijn.
En als je daar bent, waarom zou je dan teruggaan? Waarom zouden we teruggaan? Het is een reis die geen einde en geen begin heeft; het is een reis in onszelf; het is een reis in onze eigen geest; het is een reis in ons eigen hart; het is een reis in onze eigen ziel; het is een reis in ons eigen lichaam; het is een reis in onze eigen werkelijkheid!

Je hebt gezien dat er een hiërarchie van energieën is: bovenaan de piramide staan de meest subtiele vormen van energie, en onderaan staan de grovere. Dus, als je wilt opstijgen, moet je eerst jezelf kennen; je moet beseffen wie je bent!

Ontwaak dus nu en laat de tijd voor slaap voorgoed verdwijnen!

Ik heb je het pad naar verlichting getoond; je hoeft het alleen maar te proberen. Begin met jezelf te kennen zoals je werkelijk bent, wat niet alleen de sluier van onwetendheid zal wegnemen, maar ook je angst voor de dood, waardoor je ophoudt de illusie van je bestaan te koesteren.

Stop met leven in illusie en begin met leven in werkelijkheid – dit is de belangrijkste mantra om een ontwaakt leven te leiden!
Dat is het! Ga nu naar buiten en laat je ziel vliegen!

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven