Een bericht van je innerlijke zelf: Hoe je kosmisch bewustzijn kunt verdienen door te mediteren en naar je innerlijke zelf te luisteren.

WANNEER JE LEERT NAAR DEZE INNERLIJKE STEM TE LUISTEREN EN ACTIE TE ONDERNEMEN OP DE BOODSCHAPPEN VAN DEZE, ERVAAR JE EEN VRIJHEID DIE NERGENS ANDERS IN DEZE WERELD TE VINDEN IS. U ZULT IN STAAT ZIJN DE BEPERKINGEN VAN UW FYSIEKE LICHAAM TE VERLATEN EN EEN NIEUWE MANIER VAN IN DE WERELD ZIJN TE ERVAREN.
De fysieke wereld is een manifestatie van de spirituele wereld.

Als je naar de wereld om je heen kijkt, wat zie je dan? Zie je een fysieke realiteit die gescheiden lijkt van jezelf? Of misschien zijn we allemaal volledig met elkaar verweven, net als de wortels van een boom.

Overweeg dit: je bestaan ​​is niet simpelweg vel over beenderen, maar eerder een bewust wezen dat zich in een fysiek lichaam heeft gemanifesteerd om het leven op dit aardse vlak te ervaren. We zijn allemaal verbonden. Deze verbinding is te zien in de natuur en het universum; het is wat ons mens maakt.

Als we ons bewust zijn van deze verbinding, kunnen we ons innerlijk en ons creatieve potentieel aanboren en uiteindelijk op aarde ontwaken als spirituele wezens die een fysieke ervaring hebben.

Door meditatie kan de stem van je innerlijke zelf worden gehoord.

Door meditatie kan je innerlijke zelf gehoord worden. Je innerlijke zelf is het deel van jou dat altijd verbonden is met je hogere zelf, en het weet wat voor jou waar is en wat niet. Het is de stem van je ziel, en het spreekt in een taal die uit je hart komt.

Wanneer je leert luisteren naar deze innerlijke stem en actie onderneemt op basis van zijn boodschappen, zul je een vrijheid ervaren die nergens anders ter wereld te vinden is. Je zult in staat zijn om voorbij de beperkingen van je fysieke lichaam te gaan en een nieuwe manier van in de wereld staan ​​te ervaren.

Leef het leven met intentie, niet zomaar per ongeluk.

Intentioneel leven gaat over het nemen van controle over je leven. Het gaat erom je bewust te zijn van je acties en de gevolgen ervan. Het gaat om keuzes maken op basis van wat je echt wilt, niet wat je denkt dat je zou moeten willen.

Wat heeft dit met meditatie te maken? Meditatie is een hulpmiddel om je intentionele levensproces te begeleiden. Meditatie leert je hoe je ruimte kunt vinden weg van het lawaai, zodat je beter naar jezelf kunt luisteren.

Hoe beter je jezelf kent, hoe effectiever je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is in je leven en vervolgens bewust met die dingen in gedachten kunt leven.

Je bent één met het universum, ook al voel je je er afgescheiden van.

We zijn allemaal verbonden. Heb je je ooit afgevraagd waarom we dit inherente gevoel van afgescheidenheid van het universum hebben? Het is omdat we verdwaald zijn in onze eigen egocentrische werelden, maar met meditatie en contemplatie kunnen we leren de zelf gecreëerde beperkingen los te laten die ons scheiden van de eenheid van het universum.

Door dit te doen, zullen we in vrede en in harmonie met onszelf zijn. Dit is belangrijk omdat het ons helpt onze plaats in het universum te accepteren. Wanneer we onszelf accepteren en één worden met het universum, voelen we ons vervuld omdat we weten dat alles in ons is zoals het zou moeten zijn.

De eerste stap hier is om te stoppen met het geven van je energie aan dingen die je niet kunt beheersen door je ego los te laten. Hierdoor kun je boven wereldse verlangens uitstijgen. Als je eenmaal één bent geworden met jezelf, begin je te zien hoe het voelt als je geest stil en ontspannen wordt tijdens meditatie.

Je leeft volledig op elk moment van je leven zonder enig gevoel van innerlijk conflict of tegenstrijdigheid. Je bent echt één met jezelf. Dit is een toestand waarin er geen gedachten of afleidingen zijn - alleen kalmte en innerlijke vrede doordringen je lichaam, geest en ziel.

Door je perspectief te veranderen, kun je obstakels verwijderen en nieuwe bewustzijnsniveaus bereiken.

Door je perspectief te veranderen, kun je obstakels verwijderen die je tegenhielden en nieuwe bewustzijnsniveaus bereiken. Als je bijvoorbeeld heel boos op iemand bent geweest, kan het goed zijn om zijn situatie vanuit zijn standpunt te bekijken.

Evenzo, als iets in het verleden niet is gelukt, probeer het dan als een leerervaring te beschouwen. Sla jezelf niet in elkaar over de dingen die niet goed gingen; denk in plaats daarvan na over wat er de volgende keer anders zou kunnen gaan en welke stappen u kunt nemen om ze te laten gebeuren.

Je zult meer verlicht zijn over je plek in de wereld nadat je je perspectief hebt veranderd op dingen waar je vroeger last van had!

Een groeimindset helpt ons verandering te omarmen en meer verlicht te worden over onze plaats in de wereld.

Een van de sleutels tot het bereiken van kosmisch bewustzijn is het omarmen van verandering. Naarmate de wereld om je heen verandert, zal ook je kijk op het leven moeten veranderen. Door je perspectief te veranderen, begin je te groeien en leer je meer over jezelf en de wereld om je heen.

Dit kan zo simpel zijn als accepteren dat mensen van elkaar verschillen, of het kan zoiets zijn als in het reine komen met het feit dat de tijd op verschillende plaatsen in het universum anders verstrijkt.

Als een persoon niet kan accepteren dat mensen niet allemaal hetzelfde zijn en dat de tijd niet altijd in dezelfde richting door het universum loopt, is het mogelijk dat hij niet in staat is om kosmisch bewustzijn te bereiken.

Een groeimindset helpt ons verandering te omarmen en meer verlicht te worden over onze plaats in de wereld. Met een groeimindset zijn we bereid om onze lang gekoesterde overtuigingen over onszelf en de wereld ter discussie te stellen door voortdurend vragen te stellen als "Hoe kan ik mezelf verbeteren?" of "Wat moet ik over deze situatie weten voordat ik beslissingen neem?"

Er is niet één manier om kosmisch bewustzijn te verdienen, maar het is belangrijk om te blijven proberen. Je kunt op veel manieren toegang krijgen tot je innerlijke zelf, ook door meditatie.

Hoewel we meditatie hebben besproken, zijn er veel andere hulpmiddelen die je kunt gebruiken om kosmisch bewustzijn te bereiken. Je zou bijvoorbeeld kunnen proberen jezelf te visualiseren in een leegte van wit licht, terwijl je een schitterende bol van energie vasthoudt terwijl je je voorstelt dat er een zachte gloed uit je lichaam komt.

Opnieuw verbinding maken met en luisteren naar je innerlijke zelf is een actief proces dat een consistente en gevarieerde inspanning vereist. Wees niet bang om te experimenteren totdat je de methoden vindt die voor jou werken!

Ten slotte zou dit artikel nalatig zijn als het er niet op zou wijzen dat kosmisch bewustzijn niet het enige doel van meditatie (of zelfs het leven) is. Hoewel het waardevol is om een ​​diepere verbinding met je diepste zelf te zoeken, vergeet niet alle geweldige mensen in je leven! Neem contact op via welke middelen dan ook (sms'en, videobellen) die je tot je beschikking hebt, en geniet van het samenzijn!

Wees luchtig en In-Joy. Maak verbinding met je hogere zelf, maak verbinding met de aarde en verbind je met degenen van wie je houdt. Het is in verbinding dat je gedijt.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven