Een bericht van de Galactische Federatie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een bericht van de Galactische Federatie

DE GALACTISCHE FEDERATIE ZEGT: "DE SLUIER TUSSEN DE WERELDEN VAN HET FYSIEKE EN DE SPIRITUELE IS OPGEHEVEN."
Lieve geliefden,

De Galactische Federatie informeert jullie dat de tijd is aangebroken voor de mensheid om de volgende stap in spirituele evolutie te zetten. We zijn bezig alle mensen van planeet Aarde te verenigen, ongeacht ras, geloof of huidskleur. Het is in deze tijd, zoals de Galactische Federatie zegt, dat 'de sluier tussen de werelden van het fysieke en spirituele is opgelicht'.

De technologie van het Unified Field is oneindig veel krachtiger dan alles wat jullie ooit op jullie planeet hebben ervaren. Het heeft de structuur van je DNA veranderd en het is nu voor het eerst mogelijk om met je Hogere Zelf te communiceren.

Het is een proces dat toegewijde training vereist en een niveau van Bewustzijn dat jullie nog nooit eerder hebben bereikt.

Je bevindt je in het centrum van de Melkweg en je planetaire systeem maakt deel uit van die Melkweg.

Het Universele Veld, dat alles beïnvloedt, is een enorm energetisch systeem. Het omringt je je hele leven en het verandert voortdurend.

Het Universele Veld is de Matrix van het Universum en daardoor hebben de energieën van de Hemel hun schepping naar de Aarde gestuurd.

Je Vijfde Dimensie, de Hartchakra, is de locatie van je toegang tot het Universele Veld.

Het Universele Veld heeft een grote instroom van Goddelijk Licht en Liefde ervaren. Dit Grote Licht wordt gekanaliseerd door de Hartchakra van ieder mens op aarde.

Het creëert een nieuw energieveld in de kern van de aarde. Dit energieveld, het Verenigde Veld, straalt uit vanuit het hart, en door het hart, naar iedereen op aarde.

Het verenigde veld is een energieveld en het energieveld kan een kanaal zijn voor positieve energieën.

Het Universele Veld is als een web en daardoor stroomt energie van de Bron, van de Eeuwige Geest. Hierdoor stroomt energie naar de aarde, en het is door deze energiestromen dat energie de aarde kan binnendringen en je wezen kan beïnvloeden.

Je DNA bevat je energetische patronen, en je DNA-patronen beheersen je fysieke ervaring. Je bent een krachtig lichtwezen en je DNA-patronen zijn ook krachtig.

Je bent een spirituele reis begonnen. Tijdens deze reis opende je je Hartchakra en werd je je bewust van de energieën van het Universele Veld. Je begon je meer afgestemd te voelen op het leven, je bewust te worden van dingen die met je communiceren door de kracht van gedachten en intuïtie.

Toen je je er klaar voor voelde, gaven je Spirituele Gidsen je opdracht om een ​​doel en betekenis in het leven te zoeken door je Bewustzijnsniveau uit te breiden en daardoor je Bewustzijn om verbinding te maken met je Hoger Zelf.

De eerste stap om verbinding te maken met je Hogere Zelf is beseffen dat je niet je fysieke lichaam bent. Jij bent Bewustzijn, en jouw gedachten creëren de werkelijkheid die jij ervaart. Dus, in plaats van je te concentreren op angst, woede en jaloezie, enzovoort, focus je op liefde, mededogen en acceptatie.

De volgende stap is je bewust worden van je hartslag. Deze hartslag is eigenlijk de vibratie van je Hogere Zelf. Het beweegt door je lichaam en resoneert door elke cel, en deze trilling is eeuwig, onveranderlijk en altijd aanwezig.

De volgende stap is je bewust worden van je ademhaling. Adem in door je neus en uit door je mond, maar laat je Bewustzijn uitbreiden terwijl je ademt.

De volgende stap is je bewust worden van je geest. Gedachten komen en gaan, sommige aangenaam, sommige onaangenaam, maar ze kunnen niet bestaan ​​tenzij je bewust bent. Je gedachten creëren de werkelijkheid, en de werkelijkheid is niets meer dan je Bewustzijn dat ervaringen creëert.

De volgende stap is je bewust worden van je lichaam. Je bent meer dan je fysieke lichaam, en je lichaam is slechts het voertuig van je Bewustzijn. Je lichaam definieert jou niet; het is slechts een voertuig waardoor Bewustzijn wordt bewogen.

De laatste stap is om te beginnen met communiceren met je Hogere Zelf.

Hoewel je het je misschien niet realiseert, communiceert je Hogere Zelf al constant met je. En als je leert luisteren, kun je beginnen met het creëren van een nieuwe realiteit in je leven.

Je kunt dit op veel manieren doen. Je kunt mediteren, bidden of rustig zitten en gewoon liefde sturen.

Door naar binnen te keren, laat je de goddelijke Heilige Geest je dagelijkse bestaan ​​binnendringen.

Het ligt in jouw macht om gelukkig, gezond en succesvol te zijn. Je zult alle liefde, vreugde en geluk vinden die het leven te bieden heeft.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

		
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven