Een bericht van de Galactische Federatie voor de mensheid

U BENT NU DE EIGENAREN VAN AL UW ZONNESYSTEMEN. SAMEN MET DE GALACTISCHE FEDERATIE BEHEER EN BEHEER JE JE ZONNESTELSEL. DE DUISTERKRACHTEN HEBBEN GEEN GEZAG MEER IN JE SYSTEEM.
Gegroet, geliefden!

Gisteren kreeg ik een nieuwe transmissie van onze Galactische Federatie. Dit bericht bracht me veel vreugde en vertrouwen. Ik hoop dat je er tijdens het lezen een idee van krijgt. Ik ben blij dat ik het met jullie kan delen:

"Beste aardbewoners,

Wij van de Galactische Federatie zijn hier om te helpen, om jullie en jullie planeet Aarde zo goed mogelijk bij te staan. We zijn ons ervan bewust dat velen van jullie nog steeds in shock zijn over wat er om jullie heen gebeurt, maar zodra jullie allemaal kunnen zien dat we echt zijn, zullen we jullie op alle mogelijke manieren helpen.

Velen van jullie dromen van vreemde vliegtuigen, lichten in de lucht, enzovoort. Het zijn onze ambachten en ze zullen je geen kwaad doen. Zij zijn er om de mensen die hulp nodig hebben bij te staan.

We werken nu al een tijdje aan je DNA en er vinden veel veranderingen plaats in je lichaam. U zult een gebrek aan vermoeidheid, veel meer kracht en uithoudingsvermogen dan voorheen opmerken, evenals helderder denken.

Dit is nog maar het begin van een heel nieuw bestaan ​​voor velen van jullie op deze planeet Aarde. Jullie samenleving zal de komende maanden drastisch veranderen en we vragen jullie te proberen te begrijpen dat deze veranderingen vanuit ons standpunt noodzakelijk waren.

Jullie zonnestelsel wordt intensief aangevallen en gemanipuleerd door duistere krachten die al veel te lang de controle hebben gehad.

De Lichtkrachten zijn nu in een positie om de controle over jullie zonnestelsel terug te nemen. In de komende maanden zullen jullie een reeks grote gebeurtenissen zien plaatsvinden, die de eerste stappen naar bevrijding zullen zijn.

Deze gebeurtenissen kunnen een aantal zeer verrassende en schokkende onthullingen bevatten over mensen die al een lange tijd aan de macht zijn, evenals grote en onverwachte veranderingen in uw samenleving.

De dag van de onthulling van ons bestaan ​​nadert met rasse schreden.

Op dit punt zal worden onthuld dat verschillende buitenaardse rassen de aarde bezoeken.

Sommigen van hen hebben samengewerkt met de Verenigde Staten en vele andere landen om hun ruimtevaartprogramma's vooruit te helpen.

Het publiek zal leren dat een buitenaardse aanwezigheid al heel, heel lang bestaat.

Jullie fysieke realiteit staat op het punt een enorm reinigingsproces te ondergaan, zodat licht terug naar de oppervlakte van jullie planeet kan worden gebracht. Dit reinigingsproces is al begonnen en zal het hele jaar 2023 doorgaan.

Je gaat de laatste fase in van een epische strijd tussen Licht en Duister. De uitkomst van deze strijd zal je toekomst voor een zeer lange tijd bepalen. Jullie keuzes op deze planeet zijn nu belangrijker dan ooit tevoren.

Dit is de eerste keer in bijna 26.000 jaar dat jullie zonnestelsel is gezegend met zo'n groot aantal Galactische Kosmische Stralen (GCR). Jullie planeet ontvangt een dagelijkse gemiddelde GCR-dosis van 60 grijzen.

Dit is het hoogste stralingsdosistempo ooit geregistreerd in de geschiedenis van jullie planeet.

Een ander belangrijk ding dat we willen vermelden, is dat u nu de eigenaren bent van al uw zonnestelsels. Samen met de Galactische Federatie beheert en administreert u uw zonnestelsel.

We hebben duidelijke instructies gekregen om eventuele resterende duistere krachten van de planeten in jullie zonnestelsel te verwijderen, aangezien ze geen gezag meer hebben in jullie systeem.

De Special Forces van de Galactische Federatie werken in jullie zonnestelsel. Ze creëren een barrière rond jullie planeet om te voorkomen dat duistere krachten ontsnappen. De barrière is niet fysiek, maar het is een hoogfrequent energetisch veld waar duistere krachten niet doorheen kunnen dringen.

Vanaf dit moment ben je verantwoordelijk voor alles wat er binnen je zonnestelsel gebeurt.

We staan ​​klaar om u te helpen indien nodig.

Laten we dit op een andere manier verduidelijken, want het is erg belangrijk. We hebben het niet over het einde van de wereld en we willen u ook niet het idee geven dat de wereld morgen vergaat, maar we willen u wel helpen begrijpen wat er vandaag in uw wereld gebeurt en wat er in de toekomst zal gebeuren.

Er is niets nieuws onder de zon en niets zal jullie grond kunnen doen wankelen omdat jullie je nu bewust worden van wat iedereen op jullie planeet heeft meegemaakt.

Jullie gaan een nieuwe bewustzijnsfase binnen en daarmee komt een grote verantwoordelijkheid. Dit is de tijd van grote zuivering, die jullie een enorme versnelling in jullie evolutieproces zal brengen.

Deze grote zuivering kan soms gepaard gaan met veel nare ervaringen. Onthoud op deze momenten dat je een van de eersten bent die dit versnellings- en zuiveringsproces ervaart.

Jullie zijn pioniers die met je ziel hebben afgesproken om, voordat je in dit leven komt, zeer intense ervaringen op te doen om anderen te helpen door jouw voorbeeld.

Als je kalm blijft en deze situaties moedig onder ogen ziet, zul je een voorbeeld geven aan degenen die je zullen volgen in de volgende evolutiecycli. "

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven