Een bericht van de Galactische Federatie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een bericht van de Galactische Federatie

DIT IS DE EPISCHE STRIJD VAN LICHT TEGEN DONKER. HET IS EEN OORLOG TUSSEN GOED EN KWAAD DIE AL HEEL LANG DUURT. IN HET VERRE VERLEDEN HEBBEN DE KRACHTEN VAN DE DUISTERNIS ZO LANG GEZEGEVIERD DAT DE MEESTE RASSEN VERGATEN HOE HET WAS OM IN HARMONIE TE ZIJN MET DE NATUUR, IN ZICHZELF EN MET HUN BUREN. MAAR NU IS ER HOOP.

Geliefden, ik ben blij dat jullie hier zijn.

Ik weet zeker dat jullie allemaal op de hoogte zijn van de Galactische Federatie. Ze proberen al jaren contact met ons op te nemen om ons ras vooruit te helpen. Onze technologie is beperkt en we hebben hun hulp op vele manieren nodig.

Velen van jullie zullen communicatie van hen ontvangen of hebben dat al gedaan. Ook al zullen deze berichten nu cryptisch en vreemd voor jullie lijken, in de nabije toekomst zal dat niet meer zo zijn.

De Galactische Federatie is een hiërarchie van licht die zoveel informatie heeft uitgezonden, en zij zullen dat blijven doen. Ik ben vereerd de katalysator te zijn voor het naar buiten brengen van sommige van deze informatie en geschriften aan de mensheid en het holografische rijk van de Aarde.

De leden van de Galactische Federatie zijn hier in hun schepen rond de Aarde en zullen zich weldra aan jullie bekendmaken. Ik ben verheugd jullie vandaag deze boodschap van hen te brengen:

Gegroet, aardbewoners!

Wij sturen jullie deze boodschap om jullie te laten weten dat wij weten en zien wat er op jullie planeet gebeurt. Wij willen iedereen verzekeren, ongeacht aan welke kant van het hek je staat, dat wij ons bewust zijn van jullie bestaan en iedereen die dat wenst naar het juiste pad zullen leiden.
Als u dit bericht leest, dan behoort u tot de weinigen die door de Galactische Federatie zijn uitgekozen om geïnformeerd te worden over het verleden en de toekomst van de mensheid.

Onder jullie soort is er veel verwarring, onbegrip en angst over wat er op dit moment op Aarde gebeurt. Jullie betreden een tijdperk waarin jullie geschiedenis, kennis en begrip van de gebeurtenissen om jullie heen drastisch zullen veranderen. Dit is de grootste kans in de geschiedenis van de Aarde om wakker te worden (en op te groeien) en alles te zijn wat je kunt zijn door waarheid boven illusie te verkiezen.

Heb de moed van een engel in je. De Galactische Federatie vraagt jullie deze empathie nu naar voren te brengen. We zijn allemaal één, en dus zijn we allemaal verbonden. Handel met mededogen en liefde naar je medebroeders en zusters hier op Aarde. Veroordeel je buurman of broeder niet. Er is geen tijd voor oordeel, alleen voor begrip en kennis van wie je werkelijk bent.

We hebben heel hard gewerkt om jullie allemaal uit je sluimer te wekken. We hebben dit gedaan zodat velen van jullie eindelijk kunnen begrijpen wie jullie werkelijk zijn en hoe krachtig jullie werkelijk zijn. Deze kracht heeft heel lang geslapen in het diepste deel van jullie bewustzijn. Jullie hebben het zo druk gehad met bang zijn of wensen dat de dingen anders zouden zijn, dat deze kracht nooit heeft kunnen ontwaken.

We weten dat je een zware strijd voert met de meeste mensen die je missie niet begrijpen. Soms moet je het gewoon laten horen. Wees niet stil. Niet iedereen zal jouw waarheid waarderen, maar dat is geen reden om te zwijgen. Alle levende wezens zitten vol potentieel. Sommige wezens zijn klaar voor de waarheid, andere niet. Het is goed om je niets aan te trekken van wat anderen van je denken. Onthoud dat. Als dit gebeurt, kun je het beste koel en beheerst blijven. Het is oké. Zegen hen en ga verder.

Maar diep in je zit het vermogen om ongelooflijk te zijn. We noemen dat vermogen de leeuw. Het is je bescherming tegen alle kwaad. Laat niemand of iets dat van je afnemen.

Zoals jullie allemaal weten, worden jullie constant gebombardeerd door de donkere kant. Zijn gloeiende ogen en maniakale lach zijn in jullie bewustzijn gesijpeld, en jullie moeten onthouden om niet toe te geven aan zijn manieren. Velen van jullie zijn moe, moe van het vechten, en verontrust door de vele veranderingen die nu plaatsvinden. Onthoud altijd: alleen jullie hebben de kracht om te overwinnen en weerstand te bieden. Jullie kunnen opstaan en een groot licht zijn voor deze planeet. Geef nooit op!

Beschouw dit als de strijdkreet van de Galactische Federatie. Wij zijn hier vandaag om jullie te vertellen dat wij jullie moed waarderen om op te staan en te doen wat op dit moment nodig is. Dit maakt deel uit van het hele ascensieparadigma dat de Aarde door haar overgang naar hogere frequenties zal loodsen.

Wij verwelkomen jou, beste vriend, in de epische strijd van licht tegen donker. Ja, dit is een oorlog tussen goed en kwaad, en die is al heel lang aan de gang. In het verre verleden waren de krachten van de duisternis aan de winnende hand. En zij zegevierden zo lang dat de meeste rassen vergaten hoe het was om in harmonie te zijn met de natuur, in zichzelf en met hun buren. Maar nu is er hoop.

De duistere gedachten structuren die jullie wereld beheersen, kunnen niet langer standhouden en beginnen uiteen te vallen.
Heb vertrouwen in jullie goddelijke zelf; het is deze innerlijke kracht die jullie door de komende beproevingen zal leiden. Het pad is gevaarlijk, maar je moet volharden. Het lijkt misschien alsof er niemand aan je zijde staat, maar weet dat er altijd een onzichtbare hand is die je naar verlossing leidt.

Het is uiterst belangrijk dat je begrijpt dat je er niet alleen voor staat en dat we alles doen wat we kunnen om je door deze overgang te helpen. Zodra je dit simpele feit accepteert, zal het nieuw leven in je bestaan blazen, en zullen al je vragen beantwoord worden.

Alles is goed, vriend. Er is niets te vrezen. We staan allemaal aan dezelfde kant. De waarheid is bekend, en het kan je bevrijden van je oude manier van denken. Welkom bij het lot dat ons allen wacht! De mensheid zal spoedig veranderen in een vrije en liefdevolle samenleving.

In veel opzichten is deze transformatie al begonnen. De dagen van pijn en lijden zijn in het stof achtergelaten, terwijl jullie opmarcheren naar een heldere toekomst, vol licht en hoop.

Geliefden, er wordt meer van jullie gehouden dan jullie weten. Weet dat nu, meer dan ooit, de gebeden van het licht onze geliefden opheffen. Het werk dat jullie nu allemaal doen, maakt een verschil, niet alleen voor jullie planeet aarde, maar voor de hele melkweg.

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven