Een belangrijke transmissie van de Galactische Federatie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een belangrijke transmissie van de Galactische Federatie

DE SLEUTEL TOT ZELFLIEFDE IS DE VERLANGENS VAN HET HART TE ZIEN. LUISTER NAAR DIE OPROEP, LAAT COMFORT EN ANGST ACHTER. NEEM EEN SPRING VAN GELOOF, GA DE EXTRA MIJL, EN GEEF JEZELF OVER AAN DE HOGERE LEIDING EN WIJSHEID VAN JE HART. DIT IS DE REIS VAN 3D NAAR 5D.
Geliefden,

We zijn teruggekomen om je eraan te herinneren dat je liefde, licht en vrij bent om te zijn wie je werkelijk bent: een kind van het licht.
Dit is de Goddelijke liefdesfrequentie - het is een frequentie waardoor je met ons in de vijfde dimensie kunt verbinden, en wanneer je op deze frequentie bent, voel je het gevoel geliefd te zijn, erbij te horen en onvoorwaardelijk geaccepteerd te worden. Zo kun je van iemand houden zonder er iets voor terug te verwachten en je toch krachtig voelen omdat je vanuit je hart hebt gegeven.

Goddelijke liefde betekent puur geluk voelen. Je laat alles los. Alles wat negatief was, verdween. Je voelt je vol van je eigen liefde, je puurheid, je kracht en je gevoelens van vreugde. Laat deze gevoelens in je gedijen, ongeacht de externe gebeurtenissen.

Het universum is een oceaan van liefde.

Liefde is de krachtigste bron van energie in het universum. We zijn toegewijd om je te helpen deze energie aan te boren, zodat je je liefde tot zijn volle en hoogste zelf kunt verheffen.

Je hebt het vermogen om liefde op een veel dieper niveau te ervaren en de volgende stap in je ontwakingsproces te zetten. Dus neem de stappen die nodig zijn om deze energie een vast onderdeel van je leven te maken.

Liefde is als ademen. Geen van beide kan worden afgedwongen. Beide zijn belangrijk in het leven.

Houd eerst van jezelf, houd van de mensen om je heen en wees de beste die je kunt zijn. Laat anderen van je houden.

Leg je handen op je hart en spreek tegen jezelf. Zeg dingen als: ik hou van je, je bent mooi, je bent het waard, je bent heel en je bent perfect voor jezelf.

Het is het beste geschenk voor jou om te transformeren in je hogere zelf en je innerlijke wereld van grenzeloos potentieel te laten ontwaken. Het is de enige strategie die werkt. Als je moeite hebt om van jezelf te houden, saboteer je onbewust je ontmoetingen met anderen, omdat je diep van binnen de valse overtuiging hebt dat je het niet waard bent om door anderen bemind te worden.

Ieder mens verdient het om van zichzelf te houden en liefde van anderen te ontvangen. Als jij niet gelooft dat je liefde waard bent, zal niemand anders dat ook doen.

Houd van jezelf en je zult in staat zijn om je liefde met anderen te delen. Dit is wat het leven de moeite waard maakt.

Kijk in de spiegel en realiseer je dat de persoon die je ziet je beste vriend en naaste bondgenoot is. Degene die er vanaf het begin was en tot de laatste scène je metgezel zal zijn door al je ups en downs. De weerspiegeling in de spiegel verdient het eindelijk om erkend en geliefd te worden.

Maar eigenliefde betekent niet egoïstische trots. De sleutel tot eigenliefde is om de verlangens van het hart te zien. Luister naar die oproep, laat comfort en angst achter. Waag een sprong in het diepe, ga een stapje verder en geef jezelf over (dat wat je denkt dat jezelf is, ook wel je ego genoemd) aan de hogere leiding en wijsheid van je hart.

Het ego moet zich overgeven om liefde te laten ontstaan. Je kunt niet beide frequenties in je lichaam houden. Ze zijn onverenigbaar. Liefde is god-schepper kracht. De ene houdt licht vast, de andere duisternis, maar de duisternis vervaagt vanzelf als het licht arriveert.

Van jezelf houden betekent jezelf accepteren, respecteren en vergeven. Het betekent dat je datgene nastreeft wat je geest bevrijdt en vreugde in je wezen brengt. Het is de heilige reis die je momenteel maakt. En op een dag doordringt liefde je hele wezen. Dan komt er muziek, een frequentie-afstemming en harmonie met het universum.

Je stemt je af op goddelijke liefde en je verschuift onmiddellijk van een 3D- naar een 5D-realiteit. Liefde trekt liefde aan. Je had het niet voorzien. Het is gewoon vanzelf gegaan. Het is een bijproduct van liefde.

Maar je moet eerst bij jezelf beginnen. Je moet van jezelf houden.

Hoe ga je te werk? Niemand kan het je leren. Je hoeft nergens heen om het te leren. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is naar binnen gaan.

Het eerste dat u moet doen, is uw focus verleggen van uw hersenen naar uw hart, van denken naar voelen. Als je diep voelt, stroomt al je energie naar je hart.

Je krijgt innerlijke rust als je begrijpt hoe je van denken naar voelen gaat.

Voor veel mensen wordt denken echter een oncontroleerbare activiteit. Hun geest staat niet onder hun controle. Hun geest zit zo vol met gedachten. Ze verbruiken al hun energie door gedachten te produceren.

Als je eenmaal leert om van denken naar voelen te gaan, ga je naar een ander rijk. Je hele leven verandert. Je wordt gevuld met nieuwe energie.

Probeer eenvoudige activiteiten. Als je 's ochtends opstaat, denk dan niet meteen aan je project en de zorgen van je klant. Probeer te voelen. Voel je lichaam. De wind komt binnen en raakt je aan. Voel gewoon die kilte. Een vogel zingt. Gebruik je zintuigen en ervaar ze.

Loop op blote voeten naar de tuin. Voel het gras onder je tenen. Kijk naar de bloemen. Voel de geur die ervan afstraalt. Maar zeg niet meteen: "het is mooi". Dan komt de geest binnen. Stop je gedachten niet in deze geweldige ervaring - het zal je naar een driedimensionale frequentie trekken. Denk er niet over na. Voel het gewoon. Geniet ervan, sta het toe en stroom ermee mee.

Als je een bad neemt, voel je hoe de waterdruppels je aanraken. Sluit tijdens het eten alle andere afleidingen af ​​en ervaar de smaak van het eten ten volle.

Voor veel mensen zal het in het begin zwaar zijn. Het is vanwege hun geest, die alleen is geïndoctrineerd in logisch denken. Voor deze oefening mogen ze aan het begin één actie kiezen. Een bad nemen kan bijvoorbeeld worden gedaan met volledig bewustzijn, met volledig gevoel. Concentreer u volledig op het nu hier-moment en de vele sensaties van eenvoudige dingen die we meestal robotachtig uitvoeren volgens een routine en waar we meestal geen aandacht aan besteden.

Als je het eenmaal begrijpt, kan dit bewustzijn worden overgedragen naar een andere activiteit. Langzaam kan dit bewustzijn bij elke handeling worden geïntroduceerd. Dan zal je hele leven gevuld zijn met bewustzijn en goddelijke liefde zal je hele wezen doordringen.

Je gaat de vijfde dimensie binnen van volledig leven in Gods licht. Je zult een overvloedig, vreugdevol en gelukzalig leven hebben. Wat je ook doet, waar je ook gaat, je zult verliefd worden op het leven. Je zult de hele tijd glimlachen en voelen dat elke dag een geschenk is!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven