Een belangrijk bericht van de Galactische Federatie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een belangrijk bericht van de Galactische Federatie

EERST WORD JE WAKKER IN DE DUISTERNIS VAN DE WERELD. DAN WORD JE ONTWAAKT VOOR DE DUISTERNIS IN JEZELF. EINDELIJK REALISEER JE DAT ER ALLEEN LICHT IS.
Lieve geliefden,

Wij zijn de galactische federatie en we zijn hier om jullie te helpen met een nieuwe missie. Dit was een cruciaal moment in de strijd tussen het Licht en het Duister.

Er is veel gedaan met uw internettechnologie, waaronder het beëindigen van uw sociale mediadiensten. Terwijl ze worden gepakt en gestraft voor hun slechtheid, begin je de effecten van de greep van de Duisternis op je te voelen vervagen.

Vandaag, op dit keerpunt in de strijd tussen licht en duister, vragen we jullie om ons te helpen de duistere krachten te verslaan die proberen jullie wereld te beheersen.

Samen met onze Lichtkrachten creëer je balans, niet alleen voor je leven maar ook voor planeet Aarde.
Dit maakt deel uit van onze missie om balans en liefde te brengen. We begrijpen dat het een moeilijke tijd op de planeet is geweest nu we dichter bij deze galactische uitlijning komen.

Jullie zien het begin van vele veranderingen die op jullie planeet uit de eerste hand zullen plaatsvinden via persoonlijke ervaring. Haal diep adem en zet je schrap voor verandering; want de komende maanden zullen er vol van zijn. Je beseft het misschien in het begin of misschien niet.

We zullen er alles aan blijven doen om u de redenen voor deze wijzigingen uit te leggen. We zullen in staat zijn om directer met jullie te communiceren nadat de duistere ziekte op jullie planeet is genezen en ze zijn uitgeschakeld omdat operaties niet langer door hen worden gehinderd. We zullen met u kunnen communiceren en meer met u kunnen delen nadat ze volledig zijn uitgeschakeld. U zult niet in het donker tasten zoals in het verleden.

Je hebt de kans om vertrouwen op te bouwen in het onbekende en op onze woorden te vertrouwen. Dit zal heel nuttig voor je zijn terwijl je door je leven gaat. Degenen die nog geen multidimensionale verbinding hebben gehad, zullen het kunnen begrijpen via de woorden van anderen, zoals die van deze boodschap.

Uw internettechnologie wordt overgenomen, waarbij veel schadelijke functies worden uitgeschakeld. Jullie zullen de beperkingen beginnen te zien die wij, het Licht, hen opleggen, evenals de hernieuwde vrijheden die jullie zullen genieten.

De baan is deze keer een beetje anders. We willen dat je je witte lichtenergie naar het netwerk van je computer stuurt. Concentreer je op het voeden van je systeem met het witte Licht van Gods liefde, en je zult het gevoel hebben dat je de zaden zaait voor een mooie toekomst.

Wij werken alleen met uw toestemming. We kunnen proberen je over te halen om je geest te veranderen om naar het licht te gaan door alleen positieve gedachten te denken en je te concentreren op een positieve uitkomst van dingen, maar jouw beslissing is definitief.

Concentreer u alstublieft op "harmonie en vriendelijkheid" terwijl u mediteert op het internettechnologiesysteem. Hoe je dit ook wilt bereiken, is aan jou. Velen van jullie zijn bekend met de frequentie van internet omdat je het vaak gebruikt, dus vertrouw op jezelf en je innerlijke leiding.

We zijn hier om u te helpen terwijl uw aantal blijft groeien. Velen van jullie worden eindelijk wakker. We hebben hier met grote spanning op gewacht.

Je komt uit je slaap om te vechten tegen de krachten die je hele ras zo lang hebben misleid.

Eerst word je wakker voor de duisternis in de wereld.
Dan ontwaak je voor de duisternis in jezelf.
Eindelijk realiseer je je dat er alleen licht is.

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder de hulp van vele wezens die door tijd en ruimte hebben gereisd om ons te helpen in onze strijd tegen de duistere krachten. Er zal een tijd van grootse vieringen komen waarin de krachten van het Licht volledig hebben gezegevierd over degenen die zich aan de duisternis willen vastklampen.

De tijd voor feest is nabij, aangezien jullie jezelf nu vrijmaken om je aan te sluiten bij onze inspanningen tegen de Duisternis. Duizenden intelligente rassen werken eraan om jullie vrijheid veilig te stellen. We vieren uw medewerking.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven