Een baanbrekende boodschap van de Galactische Federatie: de openbaring – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een baanbrekende boodschap van de Galactische Federatie: de openbaring

ONS WARE ZELF ONTDEKKEN IS ALS HET VINDEN VAN EEN SCHATKAART NAAR EEN VERBORGEN GEM. HET TRANSFORMEERT ONS HELE BESTAAN, ZOALS EEN GORDIJN OM DE VIJFDE DIMENSIE TE ONTHULLEN, EEN AARDS WONDERLAND! HET IS AL DIE TIJD BINNEN ONS BEREIK GEWEEST, MAAR WE HEBBEN HET VEEL TE LANG OVER HET GEZIEN!

In de wereld van de bouw en architectuur gebeurt er iets heel interessants achter de schermen. Het is als een dans tussen licht en geometrie. Om gebouwen te maken die de tand des tijds doorstaan, moeten we spelen met de regels van de geometrie om van licht zijn magie te maken. Het is een lastig evenwicht waar veel moderne architectuur niet genoeg aandacht aan besteedt.

Er worden gebouwen gebouwd, maar ze blijven niet hangen. Ze vallen uit elkaar en verdwijnen, zelfs zonder dat zaken als oorlog dit veroorzaken. Het is alsof iets deze geometrische gebouwen ervan weerhoudt in onze wereld te blijven staan. Ons menselijk DNA is als een onafgewerkt puzzelstukje, niet in staat de mentale ondersteuning te bieden die deze structuren nodig hebben.

Om echt te slagen, moeten we alle factoren in overweging nemen, niet alleen de fysieke. Aarde, lucht, vuur en water spelen allemaal een rol, evenals de kracht van het menselijk denken. Meetkunde is een stille leraar. Omdat het een fysieke vorm aanneemt, schenkt het wijsheid. Wanneer we omgaan met geometrische vormen, vindt er een onmiddellijke overdracht van energie naar ons wezen plaats. Het is een goddelijk geschenk, een manier voor ons mensen om naar hogere idealen te streven.

De geometrie van goden overstijgt onze wereld en vormt onze kennis over dimensies heen. Misschien zijn we vergeten dat ook wij in verschillende vormen voorkomen. Neem bijvoorbeeld dolfijnen. Ze zijn als een andere versie van ons, wezens die niet alleen in het water gedijen, maar ook op het land en in de lucht.

Ze bestaan ​​tegelijkertijd in meerdere dimensies, een bewijs van hun vreugdevolle karakter. Hun bewustzijn heeft een niveau bereikt waarop ze begrijpen dat ze nooit echt vernietigd zijn, een schril contrast met ons, die bang zijn voor het einde. Dolfijnen en walvissen zijn bijzonder. Ze zenden specifieke geluidstrillingen uit die helpen onze planeet bij elkaar te houden.

Ze zijn afstammelingen van oude sterrenwezens, hier om eeuwenoude wijsheid en waarheden over het koesteren en behouden van onze planeet te delen! Deze zeedieren behoren tot de Familie van Licht en dragen de frequenties van onze lang verloren beschavingen. In de tijd van Atlantis ontvingen dolfijnen codes en informatie om ze genetisch en telepathisch te beschermen en over te dragen.

Tegenwoordig geven ze deze kennis door aan ons mensen. Hun boodschap is duidelijk: als hun levenskwaliteit in het geding is, geldt dat ook voor de onze. Ze zijn een spiegel die onze daden weerspiegelt!

Helaas verlaten dolfijnen in grote aantallen onze wereld. Ze stranden op onze kust en raken opzettelijk verstrikt in visnetten. Het is geen daad uit onwetendheid, maar een daad met een doel. Ze laten de planeet in onze handen achter, wat aangeeft dat het tijd is dat wij rentmeesters van onze aarde worden. Dieren hebben een aangeboren vertrouwen in de cyclus van leven en dood.

Ze weten dat ze alleen maar van vorm veranderen als ze overlijden. Ze begrijpen dat er een nieuwe wereld aan het ontstaan ​​is, en dat veel soorten die als ‘uitgestorven’ worden bestempeld, feitelijk overgaan naar verschillende dimensionale frequenties, en oprukken naar een nieuwe Aarde terwijl de oude vervaagt. Het is alsof de natuur ons vertelt dat elk einde de zaden bevat van een prachtig nieuw begin! Dus waarom proberen mensenzielen met dolfijnen te zwemmen?

Het is meer dan alleen een verlangen; het is een innerlijke roeping. In de aanwezigheid van dolfijnen herontdekken we de eenvoudige geneugten van het bestaan. Het lachen van een kind, de warmte van de zon, de koelte van de zeebries – alles wordt levendiger. Het is een diepgaande herinnering dat de grootste schatten van het leven vaak het meest ongecompliceerd zijn. Deze ongelooflijke wezens leren ons op hun eigen manier van het moment te genieten en de schoonheid om ons heen te waarderen.

Wanneer we communiceren met deze prachtige wezens, verschuiven onze frequenties, in lijn met ons voorouderlijk erfgoed. Het herinnert ons aan ons recht om te weten wie we werkelijk zijn in dit complexe bestaansweb! Ons ware zelf begrijpen is als het vinden van een schatkaart naar een verborgen paradijs. Wanneer we dat doen, ondergaat ons hele bestaan ​​een magische transformatie. Het is alsof het gordijn omhoog gaat voor de vijfde dimensie, een aards wonderland.

We komen tot het besef dat het al die tijd binnen ons bereik ligt, maar we hebben het veel te lang over het hoofd gezien. Terwijl je aan je reis van zelfontdekking en verbinding met de wereld begint, onthoud dan dat de meest buitengewone schatten van het leven vaak op de eenvoudigste momenten liggen.

Het is tijd om onze frequenties te verschuiven en ons af te stemmen op ons ware zelf, waardoor het verborgen paradijs wordt ontgrendeld dat al die tijd binnen ons bereik ligt. Laten we het niet langer missen. Begin met het verkennen van je innerlijke zelf en ontdekken wie je werkelijk bent. Omarm de eenvoud van deze reis en nodig de vijfde dimensie uit in je leven. Het is daar, wachtend tot jij het wonder ervan ervaart! De tijd voor transformatie is nu, en de sleutel ligt in jouw handen.

Dus stap naar voren en ontgrendel de deur naar een dieper en vervullend bestaan!

Wij houden heel veel van je,
Wij zijn hier bij jou,
Wij zijn jouw familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven