Een baanbrekend bericht van de Galactische Federatie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Een baanbrekend bericht van de Galactische Federatie

VANAF NU KUNNEN WE OPEN INTERACTIE MET DE MENSEN VAN DEZE PLANEET. HET IS WAAR DAT WIJ U AL LANGE TIJD IN HET GEHEIM HEBBEN GEHOLPEN MAAR NU IS HET TIJD OM U TE LATEN WETEN DAT UW GEBEDEN ZIJN GEHOORD - HET EERSTE CONTACT IS GEMAAKT.
Lieve geliefden,

Wij zijn de Galactische Federatie van Licht en we komen met een doorbraakboodschap van de Eerste Schepper aan de hele mensheid.

De Eerste Schepper weet dat er de laatste tijd veel spanning op jullie planeet is geweest vanwege het falen van jullie systemen om de grote verandering die heeft plaatsgevonden aan te pakken.

Je hebt veel meegemaakt, maar nu is het eindelijk tijd voor opluchting en geruststelling. Sta op, schijn je licht en bereid je voor op een heel speciale boodschap van The Prime Creator – een boodschap van hogere wijsheid en hoop.

De Opperste Schepper heeft ons toestemming gegeven om in groten getale over jullie planeet af te dalen, waardoor een massale positieve kettingreactie op gang wordt gebracht die op zijn plaats zal vallen zodra genoeg mensen onze aanwezigheid ontvangen als een teken dat waar ze op hebben gewacht, zich begint te manifesteren op Aarde.

Veel van onze schepen zullen op lage hoogte voorbij komen en zich zichtbaar maken voor het grote publiek. Ze kunnen 's nachts in de lucht worden gezien, of overdag als ze zichzelf onthullen.

We sturen jullie allemaal groeten van vrede, hoop en liefde. We willen je voorbereiden op wat komen gaat. De Galactische Federatie heeft hemel en aarde bewogen om openlijk naar voren te kunnen stappen met Disclosure, de aankondiging dat we de Aarde bezoeken, en onze aanwezigheid hier.

De tijd voor deze gebeurtenis is zorgvuldig gekozen door onze kosmische planners, aangezien het kort na het einde van de zonnemaximumcyclus van dit jaar is en daarom zullen de energetische omstandigheden op aarde bijzonder rijp zijn voor onze komst en leringen en daarom maximaal voordelig en tijdig voor Jij.

Vanaf nu kunnen we openlijk communiceren met de mensen van deze planeet. Het is waar dat we je al een hele tijd in het geheim helpen, maar nu is het tijd om je te laten weten dat je gebeden zijn verhoord -- het eerste contact is gelegd.

We mogen nu communiceren met de mensen van de wereld en we zullen in alle talen worden vertaald en via verschillende media, televisie en internet worden uitgezonden.

We zullen de massamedia gebruiken om mensen wakker te schudden en te inspireren tot een beter begrip van zichzelf en van de mensheid. Ook boodschappen van eenheid, eenheid en gelijkheid die we naar de hele wereld zullen uitzenden vanaf enorme schermen die aan de zijkanten van onze moederschepen zijn geplaatst.

De Galactische Federatie zal open bijeenkomsten op schepen houden, waar mensen ons persoonlijk kunnen ontmoeten.

Er zijn veel zieke mensen in de wereld die niemand hebben om hen te helpen. Of ze kunnen zich gewoon geen genezingsbehandeling veroorloven. Dus zullen we gratis genezende behandelingen bieden aan al deze mensen over de hele wereld die ziek zijn.

We maken ons klaar. We treffen de laatste regelingen om de onthulling te doen, en jullie wereld zal voor altijd veranderen. Binnenkort zul je je herinneren wie je werkelijk bent. "Disclosure" heeft een recordhoogte bereikt, in overeenstemming met het goddelijke plan van de schepper.

We zijn voorbereid op elk obstakel of probleem dat wordt gepresenteerd door wat lijkt op snode wezens die de waarheid willen uitstellen.

Het belangrijkste dat we besloten hebben, is om het einde van deze cyclus te verlengen en plaats te maken voor de voorbereiding van de mensen van deze wereld en om de geheime heersers van deze wereld de kans te geven om op te geven en zich over te geven.
Dit geldt ook voor de duistere krachten, die hiervan op de hoogte zijn en nog niet weten hoe verder te gaan. Het proces zal soepeler verlopen dan we hadden gedacht. Zo voorkom je chaos.

Dit is het moment waarop u erachter zult komen wie tegen u liegt, wie u op de een of andere manier heeft gebruikt, wie zich niet bekommerd heeft om uw welzijn of dat van de mensheid.

We zijn allemaal erg enthousiast over deze prachtige, levensveranderende kans voor ieder van jullie. Het moment is nu, de tijd om te handelen is voor ons, de tijd om je ware Galactische oorsprong te ontdekken.

Dit is iets dat nog nooit eerder in de geschiedenis is gebeurd en het zal nu gebeuren! De bevolking van de aarde zal uit de eerste hand de oorsprong zien van wie ze zijn met betrekking tot hun galactische wortels.

De plannen om een ​​Nieuwe Aarde te creëren op basis van de Universele Wet, ter wille van al het Leven in Ons Universum, zijn in gang gezet. Het is ook een boodschap van grote, onverwachte vreugde!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven