Eén agenda, één liefde: De missie van de Lichtkracht om de mensheid te transformeren. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Eén agenda, één liefde: De missie van de Lichtkracht om de mensheid te transformeren.

LIEFDE GAAT NIET ALLEEN OVER GEVEN; HET GAAT OOK OVER ONTVANGEN. ALS WE ONSZELF TOESTAAN LIEFDE TE ONTVANGEN, STELLEN WE ONSZELF OPEN VOOR DE TRANSFORMERENDE ENERGIE VAN HET UNIVERSUM. LIEFDE IS NIET IETS DAT GEMETEN OF GEKWANTIFICEERD KAN WORDEN; HET IS EEN KRACHT DIE DOOR ONS HEEN STROOMT EN ONS VERBINDT MET HET GODDELIJKE.

De wereld gaat door een transformatiefase, waarin de mensheid wordt opgeroepen om haar bewustzijn te verhogen en een nieuwe manier van zijn te omarmen.

In het centrum van deze transformerende energie bevindt zich de lichtkracht, een hoger bewustzijn dat de mensheid met liefde en mededogen wil transformeren.

De lichtkracht is hier om ons te helpen herinneren wie we werkelijk zijn en om ons te begeleiden naar een meer vervullend en doelgericht bestaan.
In dit artikel gaan we dieper in op de missie van de lichtkracht om de mensheid te transformeren, haar boodschap van liefde en transformatie en hoe we ons kunnen afstemmen op dit hogere bewustzijn om een betere wereld voor onszelf en toekomstige generaties te creëren.

Laten we dieper duiken in de transformerende energie van de lichtkracht en ontdekken wat het betekent voor de toekomst van de mensheid.

De Lichtkracht: Wie zijn ze en wat willen ze?


De lichtkracht is een hoger bewustzijn dat hier is om de mensheid te helpen haar collectieve bewustzijn te verhogen en de wereld te transformeren. Er wordt vaak naar verwezen als een goddelijke kracht, een hogere macht of gewoon de energie van het universum. Hoewel de lichtkracht moeilijk te definiëren is, wordt hij vaak geassocieerd met positieve en transformerende energie.

De missie van de lichtkracht is duidelijk: de mensheid transformeren met liefde, mededogen en bewustzijn.

Het is een kracht die ons eraan wil herinneren dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat onze acties een rimpeleffect hebben op de wereld om ons heen.
De lichtkracht wil dat we ontwaken voor onze ware aard en de kracht in onszelf omarmen.
De lichtkracht is door de hele menselijke geschiedenis heen aanwezig geweest en veel spirituele en religieuze tradities erkennen het bestaan ervan. Het wordt vaak geassocieerd met het concept van God of het goddelijke, en de boodschap van liefde en transformatie is te vinden in vele leringen en geschriften.De lichtkracht is echter niet gebonden aan één religie of geloofssysteem en haar transformerende energie is beschikbaar voor iedereen die ernaar op zoek is.

De transformerende energie van liefde.

Liefde is de krachtigste kracht in het universum. Het heeft de kracht om zelfs de moeilijkste situaties en mensen te transformeren. Liefde is niet iets dat gecontroleerd of gemanipuleerd kan worden; het is een kracht die door ons heen stroomt en ons verbindt met het goddelijke.

Wanneer we deze transformerende energie van liefde aanboren, kunnen we een wereld creëren die gevuld is met vreugde, gelukzaligheid en vrede.
De lichtkracht is hier om ons te herinneren aan de kracht van liefde en om ons te leiden naar een meer liefdevolle en compassievolle manier van zijn. Liefde is niet zomaar een emotie of een gevoel; het is een frequentie die kan worden ingezet en gericht op positieve verandering. Wanneer we ervoor kiezen om vanuit liefde te leven, kunnen we de wereld om ons heen transformeren.

Om de transformerende energie van liefde aan te boren, moeten we eerst van onszelf leren houden. We moeten onze gebreken en onvolkomenheden omarmen en onszelf zien als perfect, precies zoals we zijn. Als we van onszelf houden, zijn we in staat om dieper en authentieker van anderen te houden.

Liefde gaat niet alleen over geven; het gaat ook over ontvangen. Als we onszelf toestaan liefde te ontvangen, stellen we onszelf open voor de transformerende energie van het universum. Liefde is niet iets dat gemeten of gekwantificeerd kan worden; het is een kracht die door ons heen stroomt en ons verbindt met het goddelijke.

Het pad naar transformatie: Wat we kunnen doen.

De lichtkracht is hier om ons te begeleiden naar een meer liefdevol en zelf-gerealiseerd wezen. Maar wat kunnen we doen als individu om deze transformatie te vergemakkelijken?

De eerste stap is om ons bewust te worden van onze gedachten, emoties en handelingen. We moeten ons bewust zijn van de energie die we de wereld insturen en bewust kiezen voor liefde en positiviteit in plaats van angst en negativiteit.

Vervolgens moeten we een dagelijkse spirituele praktijk cultiveren die ons helpt ons te verbinden met het goddelijke en de transformerende energie van liefde aan te boren. Dit kan zijn door middel van meditatie, gebed, yoga, of een andere praktijk die resoneert met ons.

We moeten ook verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen genezing en groei. Dit betekent dat we onze angsten en schaduwkanten onder ogen moeten zien en het innerlijke werk moeten doen dat nodig is om te helen en te transformeren. Alleen door dit te doen kunnen we werkelijk de transformerende kracht van liefde belichamen en een baken van licht zijn voor anderen.

Een ander belangrijk aspect van het pad naar transformatie is gemeenschap. We moeten ons omringen met gelijkgestemde individuen die ook toegewijd zijn om te leven vanuit een plaats van liefde en mededogen.

Tot slot moeten we actie ondernemen in onze gemeenschappen en in de wereld in het algemeen. Dit kan betekenen dat we vrijwilligerswerk doen of ons uitspreken tegen onrechtvaardigheid. We moeten onze stem en onze acties gebruiken om positieve verandering in de wereld te creëren.
De weg naar transformatie is eenvoudig en essentieel. We kunnen de transformerende kracht van liefde belichamen en de wereld laten opgaan in de melodie van vreugde en gelukzaligheid door ons bewust te worden van onze gedachten, een spirituele praktijk te ontwikkelen en het innerlijke werk te doen.

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven