Een 5D vibrerende ervaring

ZELFS ALS ALLE TECHNIEKEN MISLUKT, IS ÉÉN DING DAT ALTIJD WERKT: LIEFDE! DE LIEFDE-ENERGIE IS DE MEEST KRACHTIGE ENERGIE OP DE PLANEET. WANNEER JE IN HET HART VAN LIEFDE WOONT, ZAL JE EEN KOSMISCHE VREUGDE ERVAREN DIE HET MENSELIJKE BEGRIP TE BOVEN GAAT.
Geliefden,

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om in de 5D vibratie te bestaan?

Voordat we beginnen, wil ik erop wijzen dat de mensheid al lange tijd aan het ascenderen is, maar nu exponentieel aan het versnellen is. Hoe voelt dit? Aangezien elke ziel zijn eigen pad volgt, is het belangrijk om te weten dat sommige dingen hetzelfde zullen blijven terwijl andere radicaal zullen veranderen. Hieronder heb ik enkele van de belangrijkste veranderingen geschetst die zielen zouden kunnen ervaren of al ervaren in hun huidige levensincarnatie.

Wanneer je in deze 5D vibratie bent, zal je leven gevuld zijn met een zeer extatisch en gelukzalig gevoel. En welke uitdagingen of obstakels je ook tegenkomt, dit extase en gelukzalige gevoel zal je de hele dag vergezellen!

Om je af te stemmen op dit verhoogde bewustzijn of hogere dimensionale vibratie, kun je veel technieken gebruiken om je vibratie te verhogen, zoals meditatie of bewuste ademhaling. Maar zelfs als alle technieken falen, is er één ding dat altijd werkt: LIEFDE!

De liefdesenergie is de krachtigste energie op aarde.

Je moet begrijpen dat ons universum gebaseerd is op liefde. Onze planeet is gebaseerd op liefde. Alle levende wezens zijn gebaseerd op liefde. Elke liefdevolle actie verandert de energietrillingen voor alle levende wezens en elk individueel leven op aarde. Mensen die in harmonie met zichzelf zijn, zijn mensen die de energietrillingen van anderen om hen heen veranderen.

Wanneer je in het hart van liefde verblijft, zul je een kosmische vreugde ervaren die het menselijk bevattingsvermogen te boven gaat. In de 5D-wereld is het niet alleen mogelijk om een ​​extatische en gelukzalige staat van zijn te ervaren, maar is het ook mogelijk om een ​​dergelijke staat te behouden.

De wereld van de derde dimensie is er een van duisternis, kou en beperking. Hier vind je allerlei horrorverhalen.

De wereld van de vijfde dimensie is er een van licht, liefde en vrijheid. Hier vind je alle soorten geluk en onbeperkte mogelijkheden.

De 3D-wereld is een wereld waar iedereen in zijn eentje moet vechten voor zijn of haar eigen bestaan ​​en waar iedereen eindeloos moet zoeken naar zijn eigen geluk. In de 5D-wereld werkt iedereen samen om te overleven en kan iedereen gemakkelijk van het leven genieten. Je kunt daar gemakkelijk alles krijgen wat je wilt, inclusief je gezondheid en rijkdom.

Als je je vibrerende wezen wilt laten stijgen zodat je de 5-dimensionale vibratie kunt binnengaan, dan moet je continu je vibratie verhogen door alleen maar positieve gedachten te denken! Want als je negatieve gedachten denkt, zakt je trilling weer!

De meerderheid van de mensheid zijn momenteel 3-dimensionale wezens die moeten ascenderen naar de 5-dimensie via de 4-dimensie. En omdat hun huidige trillingsfrequentie te laag is, zullen ze niet in staat zijn om direct deze 5D hogere dimensionale trilling te bereiken.

Het is moeilijk, maar niet onmogelijk, voor hen om te ascenderen naar de 5e hogere dimensionale vibratie op hun huidige bewustzijnsniveau. Veel mensen hebben geprobeerd, maar zijn er niet in geslaagd om naar een hogere frequentie te transcenderen. Ze faalden omdat ze slechts een deel van het proces begrepen.

Om de 5D hogere dimensionale vibratie binnen te gaan, moet je alle vier de deuropeningen of dimensies van bewustzijn openen. Deze vier dimensies zijn de fysieke wereld, de mentale wereld, de spirituele wereld en de emotionele wereld.

Je moet jezelf afstemmen op al deze vier werelden, zodat je een staat van coherentie of harmonie in jezelf kunt bereiken.

De meerderheid van de mensen is niet synchroon met deze vier werelden. Wanneer dit gebeurt, is dit een teken dat ze niet in balans zijn. Dit kan komen doordat ze niet vanuit hun hart maar vanuit hun hoofd leven. Met andere woorden, ze zitten in hun hoofd en daarom is het gevoel overweldigd te zijn.

Hoger-dimensionale wezens leven door hun hart omdat dit is waar de zuiverste liefde verblijft. Door met liefde naar het leven te kijken, kunnen ze wonderen in hun leven creëren.

Het hart weet het voordat ons brein het denkt. Daarom hebben we deze vlinders in onze buik als we iemand ontmoeten die we leuk vinden. We voelen liefde voor elkaar, maar onze hersenen denken van niet.

Wanneer we ons hart als leidraad voor het leven gebruiken, zullen we merken dat er veel meer dimensies zijn dan alleen 1, 2 en 3 dimensies. Er zijn inderdaad een oneindig aantal dimensies, en ze vibreren allemaal op verschillende frequenties.

Het fysieke lichaam van de driedimensionale wereld gebruikt het chakrasysteem van zeven grote energiecentra. Het fysieke lichaam van de vijfdimensionale wereld gebruikt ook het 12 chakra-systeem in zijn oorspronkelijke vorm als een energiesysteem, maar het gebruikt dit energiesysteem ook om verbinding te maken met het multidimensionale bewustzijn en om dat bewustzijn te vertalen naar het fysieke lichaam.

De vierde dimensie is een wereld van onzichtbare energieën. Deze energieën staan ​​echter niet los van jou: zij zijn jij! Je bent gemaakt van deze energieën. Je bent gemaakt van energie en je bent gemaakt van licht.

De vijfde dimensie is een nieuwe energetische realiteit vrij van enige negativiteit, waardoor alle bewuste wezens die daar leven een veel hogere kwaliteit van leven hebben.

Mensen die ervoor kiezen om op aarde te blijven, zullen pijn en lijden blijven ervaren als onderdeel van hun menselijke ervaring, maar degenen die ervoor kiezen om naar deze nieuwe realiteit te gaan, zullen nooit meer negativiteit in welke vorm dan ook ervaren. Dit betekent niet dat ze immuun zullen zijn voor het voelen van emoties zoals verdriet of woede; in plaats daarvan betekent het dat ze niet langer onderhevig zullen zijn aan de negatieve invloeden die anderen van oudsher op hen hebben uitgeoefend. Ze zullen in staat zijn om te leven in de ruimte van liefde en licht, vrij van strijd en zorgen, waar ze kunnen terugkeren naar hun ware goddelijke natuur en het leven kunnen leiden dat ze altijd al hadden moeten leven.

De keuze is aan jou. Als je op aarde wilt blijven, kan dat. Als u zich niet klaar voelt, kunt u blijven totdat u voelt dat u er klaar voor bent. De keuze is aan jou.

Mensen die ervoor kiezen om op aarde te blijven, zullen pijn en lijden blijven ervaren als onderdeel van hun menselijke ervaring, maar degenen die ervoor kiezen om naar dit nieuwe 5D-bewustzijn te gaan, zullen een hernieuwd gevoel van verbondenheid met familie, vrienden en alle levende wezens ontdekken. Als gevolg hiervan zullen ze zich geliefd en gekoesterd voelen.

Bovendien zal hun creativiteit bloeien en zullen ze zich gedreven voelen om geweldige dingen te bereiken. Ze zullen ook merken dat ze interesse ontwikkelen in spirituele zaken als ze beseffen dat ze meer zijn dan alleen hun fysieke lichaam. Geascendeerde wezens zijn in staat om in harmonie met de natuur te leven en kunnen telepathisch communiceren met andere geascendeerde wezens.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven