Duistere krachten verslagen! Langverwachte en spannende Gaia’s Hemelvaart begint!

WE ZIJN EEN NIEUW TIJDPERK BINNENGEGAAN, EEN VAN LICHT EN VREDE. DE ELIMINATIE VAN DE DUISTERE KRACHTEN STELT ONS IN STAAT OM VRIJ VOORWAARTS TE GAAN, ZONDER BEPERKINGEN. WE KUNNEN ZONDER AARZELING ONS HART EN ONZE ZIEL VOLGEN. DIT IS EEN KOSTBAAR GESCHENK, DAT ONS IN STAAT STELT OM TOT BLOEI TE KOMEN IN ONZE WARE AARD!

Volgens esoterische en spirituele leringen ondergaat onze planeet, bekend als Gaia of Moeder Aarde, momenteel een ascensieproces naar een hogere dimensionale staat.

Dit houdt een vibrationele verschuiving in van een 3D of derde dimensionale planeet naar een 5D of vijfde dimensionaal rijk!

De derde dimensie wordt gekenmerkt door de perceptie van lineaire tijd, dualiteit en afscheiding. Het wordt beschouwd als een dichtere staat van bewustzijn gericht op lichamelijkheid, individualiteit en materialisme.

Wanneer Gaia opstijgt naar de vijfde dimensie, zal het heersende bewustzijn verschuiven naar eenheid, onvoorwaardelijke liefde en een meer op het hart gericht bewustzijn. Lineaire tijd en afscheiding lossen op wanneer hogere dimensionale percepties de overhand krijgen.

Enkele sleutelaspecten van Gaia’s ascensie:

Toegenomen bewustzijn van energie, vibratie en subtiele rijken voorbij het fysieke

Ontwaken voor kosmisch bewustzijn en eenheid met al het leven

Ontstaan van intuïtieve vermogens, telepathie en multidimensionaliteit

Milieugenezing en regeneratie

Verschuivingen in sociale, politieke en economische structuren om deze af te stemmen op eenheid en compassie

Versnelde spirituele groei en verbinding met hogere leiding

Activering van latente menselijke capaciteiten door DNA-upgrades

De overgang naar 5D is al aan de gang over de hele planeet!

Oude structuren gebaseerd op angst, overheersing en disharmonie zullen afbrokkelen om plaats te maken voor meer verlichte systemen. Veel van de chaos in de samenleving maakt deel uit van dit zuiveringsproces.

Voor ontvankelijke individuen kan de vibratiestijging de snelle evolutie van bewustzijn katalyseren. Weerstand of gehechtheid aan 3D manieren kan echter ongemak veroorzaken. Open blijven, gecentreerd en stromend met nieuwe energieën zal een verheffende rit op Gaia’s ascensiegolf mogelijk maken!

Eliminatie van duistere krachten:

Gaia maakt de overgang weg van een derde-dimensionale planeet. Alle energie die zich afstemt op de derde dimensie zal samen met haar verdwijnen. Dit betekent dat de gevaren waarmee we zo lang zijn geconfronteerd, zullen worden geëlimineerd. We hoeven niet langer in angst te leven of ons zorgen te maken over bedreigingen voor onze veiligheid en zekerheid.

De Aarde zal een veilige plek blijven voor jou, je familie en je geliefden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je welzijn. De dagen van leven in angst zijn voorbij. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat de duistere krachten die de mensheid hebben geteisterd, verdwenen zijn!

Met de eliminatie van de duistere krachten kunnen de zorgen en angsten die je ‘s nachts wakker hielden en onrustig woelden, nu verdwijnen. Je kunt je ontspannen in een diepe, rustgevende slaap in de wetenschap dat jij en je familie beschermd zijn. De Aarde is nu een heiligdom, geen plaats van strijd. Laat de kalme sereniteit van een vredige slaap je elke nacht omhullen!

We zijn een nieuw tijdperk binnengegaan, een van licht en vrede. De eliminatie van de duistere krachten stelt ons in staat om vrij voorwaarts te gaan zonder beperkingen. We kunnen zonder aarzeling ons hart en onze ziel volgen. Dit is een kostbaar geschenk, dat ons in staat stelt om tot bloei te komen in onze ware aard.

Koester de verwijdering van duistere krachten en de sereniteit die het met zich meebrengt!

Oshers van het Licht:

Dit is een opwindende tijd nu we worden opgeroepen om naar voren te stappen en Gaia te helpen bij haar ascentie. Weinigen van ons zullen worden opgeroepen om als boden van het licht te dienen en de mensheid door deze overgang te leiden.

De boden dragen een grote verantwoordelijkheid, want zij moeten helder schijnen om het pad voorwaarts te verlichten. Hun rol is om het licht en de hoge vibraties van de nieuwe Aarde te verankeren. Door hun aanwezigheid verhogen ze het bewustzijn van degenen om hen heen.

De boden vergemakkelijken het ascensieproces door mededogen en kalmte uit te stralen. Ze zijn leraren en verspreiden wijsheid en waarheid naar iedereen die begeleiding nodig heeft. Als doorgeefluiken van geest geven de boden helende energie door aan iedereen.

Met aandacht en zorg lopen de bodes hun dienst uit voor het hoogste goed van iedereen. Ze eren Gaia en haar bewoners, wetende dat we één wereldwijde familie zijn. Hoewel hun licht ver schijnt, herinneren ze zich nederig te zijn, want we hebben allemaal gaven te delen in het opbouwen van Nova Aarde.

Ik juich de dappere zielen toe die opstaan als boden en fakkeldragers. Moge hun licht ons inspireren om het baken in onszelf te vinden. Want als we samenkomen, verlicht ons collectieve licht het geheel!

Deze visie op de toekomst geeft ieder mens de kans om naar voren te stappen en Gaia, de planeet Aarde, te helpen bij haar ascentie. Voor velen heeft Gaia levenslang als ons thuis gediend en nu kunnen we haar veiligheid garanderen terwijl ze deze overgang maakt. De gevaren en illusies van de derde dimensie zullen wegvallen en een tijdperk van licht, waarheid en herinnering inluiden!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven