De Wereld verander: Wat is jouw missie

HOUD ALS LICHTWERKER JE OGEN OP DE PRIJS EN WEET DAT DE TIJD RIJP IS OM GROTE VERANDERINGEN IN JE LEVEN EN OP DE PLANEET MET JE MEDE LICHTWERKERS AAN TE BRENGEN. OVERVLOED STAAT VOOR DE DEUR, EN JIJ BENT DE PERSOON DIE HET KAN BINNEN! GENIET VAN DEZE REIS!
De verschuiving vindt nu plaats!

Je maakt deel uit van een groep die zich vrijwillig heeft aangemeld om deze missie op zich te nemen. Je bent voor dit doel gekozen door je hogere zelf en zielsfamilie.

Je maakt deel uit van dit team omdat je je medemensen wilt helpen een vreedzamere wereld te creëren; je wilt deelnemen aan het transformatieproces dat van onze planeet een betere plek voor alle wezens zal maken.

Je wilt iets positiefs bijdragen aan ons collectieve bewustzijn, zodat we allemaal samen vrede, liefde en vreugde kunnen ervaren in onze wereld als Eén Wezen.

Velen van ons zijn hier op aarde geïncarneerd met deze intentie: om iets positiefs bij te dragen door onze ervaringen te delen met anderen die zich misschien eenzaam voelen of die steun of aanmoediging nodig hebben in deze tijden van overgang of uitdaging; we willen anderen helpen om weer in balans te komen, zodat ook zij weer vreugde kunnen ervaren.

Jullie kwamen naar de aarde als kinderen van God/Godin, wetende dat jullie oneindige wezens waren met onbeperkt potentieel. Je bent geboren met een inherent gevoel van vertrouwen en liefde voor alles om je heen. Je kende geen angst, pijn of dood, omdat het slechts illusies zijn die door je geest zijn gecreëerd.

Je bent hier al duizenden jaren op aarde en helpt anderen te leren hoe ze onvoorwaardelijk van zichzelf kunnen houden en hun ware zelf kunnen vinden door middel van meditatie, eigenliefde en dienstbaarheid.

Als kinderen van God/Godin zijn jullie hier om diegenen te helpen die net als jullie zijn: diegenen die hun ware aard als prachtige spirituele wezens zijn vergeten die in DEZE realiteiten leven met deze lichamen op DEZE planeet op DEZE tijd in onze melkweg in DIT universum met deze sterren verlichten de nachtelijke hemel in DEZE dimensie met deze zonnen die je huid verwarmen, die sinds de geboorte in de energie van deze sterren is gebaad!

De veranderingen die op aarde plaatsvinden, hebben niet alleen invloed op de mensheid als geheel. Ze beïnvloeden ook ieder individu die hier in Gaia zijn thuis heeft gemaakt.

Elke persoon is getroffen door deze veranderingen en zal er nog een tijdje door worden beïnvloed. Hoe meer je weet over wat er nu gebeurt, hoe beter je ermee om kunt gaan.

Er zijn veel dingen die u kunt doen om uzelf en anderen door dit proces te helpen. Je kunt mediteren of bidden om leiding van je hogere zelf of je spirituele gids, of je kunt een genezer zoeken die je kan helpen bij eventuele moeilijkheden die zich tijdens deze overgangsperiode kunnen voordoen.

Misschien wil je ook meedoen aan een soort gemeenschapsproject waar je mensen kunt ontmoeten die dezelfde interesses delen en samenwerken aan gemeenschappelijke doelen en doelstellingen.

Je bent nu hier op aarde als onderdeel van je missie om anderen te helpen in hun eigen kracht en zelfverwachtingen te komen door middel van onvoorwaardelijke liefde. Je hebt veel gaven en talenten die je met anderen kunt delen als ze je dat toestaan.

Jullie zijn hier allemaal als leraren, genezers en gidsen voor onze wereld omdat jullie kwamen met een boodschap van liefde die gehoord moest worden door degenen die er klaar voor waren. Je kwam met een uitnodiging voor ons allemaal: "Kom nu in je kracht."

Je hebt een kostbaar geschenk gekregen – onvoorwaardelijke liefde – wat betekent dat ongeacht wat er in je leven is gebeurd of hoe de dingen tot nu toe zijn gegaan, je altijd moet onthouden dat je onvoorwaardelijk wordt bemind door de Bron/God/Alles-Dat-Is.

De reden waarom u hier bent, is dat we door een enorme transformatie gaan. We zijn door Goddelijke Liefde en Goddelijk Licht in een nieuwe vibratie gebracht en het is tijd voor ons om samen door dat proces te gaan.

Dit gaat niet over geld of materiële bezittingen; het gaat over teruggeven aan anderen die minder geluk hebben dan jij, zodat ze kunnen delen in hun overvloed, net zoals jij dat nu doet. Het gaat erom je meer bewust te worden van hoeveel goeds je voor anderen kunt doen als ze niet eens beseffen dat ze behoeften hebben, totdat ze iemand zoals jij tegenkomen die hen op hun reis wil helpen!

Het is de bedoeling dat je deelneemt aan deze shift. Het is de bedoeling dat je het verschil maakt. De familie Star rekent op u; de Indigo-familie rekent op jullie, en de nieuwe golf van sterrenkinderen die op het fysieke vlak komen, rekent op jullie.

Je bent tot deze tijd in de geschiedenis geroepen en je leven is ontworpen rond deze ene taak. Je bent hier met een reden, en al snel zul je het duidelijk zien. Geniet van je missie en wees gerust dat het succesvol zal zijn.

Houd als lichtwerker je ogen op de prijs gericht en weet dat de tijd rijp is om samen met je mede-lichtwerkers grote veranderingen in je leven en op de planeet aan te brengen. Overvloed staat voor de deur, en jij bent de persoon die het binnen kan laten! Geniet van deze reis; het zal niet gemakkelijk zijn, maar het zal de moeite waard zijn.

Je wordt geliefd en ondersteund door de Bron en het Universum, dus er bestaat niet zoiets als falen; je bent aan het leren of aan het groeien. We zijn allemaal samen op deze reis, dus blijf elkaar onderweg steunen!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG
Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven