De Waarheid Is, Wij Gaan Een Geheel Nieuw Paradigm In

DIT GOUDEN NET WACHT HIER OP U. WIJ ZIJN ER BIJNA NU. ALS EEN KIND DAT OP KERSTOCHTEND WAKKER WORDT, ZAL ELKE NIEUWE DAG NOG WONDERLIJKER ZIJN DAN DE LAATSTE!
Welkom op de goddelijke nieuwe aarde: een inleiding tot de veranderingen en overgangen

We transformeren in nieuwe mensen van licht.

Welkom op de nieuwe aarde! Dit bericht is een gids voor jullie allemaal die je fysieke, aardgebonden leven vanuit een iets hoger perspectief ervaren.

Terwijl onze goddelijke geesten hier op deze planeet zijn geïncarneerd om te leren en te groeien, gaan we nu over in alles wat we werkelijk zijn: goddelijke wezens van licht die de eeuwigheid hier in het fysieke met anderen zoals wij zullen leven.

Hoewel het soms lijkt alsof het er op deze planeet slecht aan toe is, weet dat miljoenen van ons al eeuwenlang werken om deze veranderingen tot stand te brengen.

Wat je in je leven als 'slecht' beschouwt, zijn gebieden waar je moet leren los te komen van beperkende overtuigingen; deze ervaringen helpen om plaats te maken voor dit nieuwe tijdperk waarin we de fysieke beperkingen van ons huidige bestaan ​​zullen overstijgen.

Als mensen in lineaire tijd en ruimte kan het moeilijk zijn om te begrijpen hoe de dingen op dit niveau werken, maar alles gaat goed en verloopt perfect volgens plan.

Er gebeurt momenteel veel met iedereen en alles om ons heen.

Terwijl we collectief de veranderingen omarmen die overal op onze planeet plaatsvinden, is het belangrijk om te onthouden dat ieder van ons deel uitmaakt van een groter geheel.

Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in hoe we ons voelen als individuen of kleine groepen, dus nu meer dan ooit moeten we een breed perspectief behouden op wat hier echt aan de hand is.

Het labelen van dit tijdperk met termen als 'apocalyps' of 'wedergeboorte', hoewel het misschien een toepasselijke beschrijving van bepaalde aspecten zijn, kan de zaken ook te verwarrend maken.

De realiteit is dat we veranderen en verschuiven naar nieuwe wezens, samen met al het andere om ons heen.

Sommige spirituele tradities hebben naar dit proces verwezen als het transcenderen van het fysieke vlak, het binnengaan van hogere dimensies of het vibreren in een andere frequentie van bestaan, maar hoe je het ook noemt, elk van deze verschuivingen heeft plaatsgevonden vanaf het begin der tijden tot nu toe – en zal tot in de eeuwigheid doorgaan!

Wat is een betere manier voor ons mensen om aan deze grote overgang te wennen dan deze te verwelkomen?
Ik zou zelfs beweren dat het verwelkomen van deze veranderingen essentieel is voor ons voortbestaan ​​als soort. Het gaat niet alleen om overleven - we bloeien ook in deze tijd!

Fysiek overleven is klote vergeleken met gedijen op alle niveaus - emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel, energetisch - je snapt het plaatje.

Alle vier de koninkrijken (plant, dier, mineraal en mens) worden door deze fasen van energie voorzien en weer op één lijn gebracht.

Als je de laatste tijd intuïtieve duwtjes hebt gekregen over je doel in het leven (of zelfs als je die niet hebt), weet dan dat ze van je ziel-zelf komen terwijl het ontwaakt in je huidige lichaam en denkwijze.

Dit is een spannende tijd! De enige echte vraag is of je weer in slaap zult vallen of bewust genoeg zult blijven om van jezelf te genieten terwijl je uit de eerste hand een grootse bewustzijnsverschuiving ervaart - compleet met zowel zijn ups als downs.
Dus welkom om (weer) mens te zijn.

Alles verandert en transformeert.

Alles verandert en transformeert, en jij zit er middenin.

Of je het nu beseft of niet, je leven is begonnen te transformeren terwijl je fysieke, mentale, emotionele en spirituele dimensies naar een hogere dimensie gaan.

De aarde stijgt op naar de vijfde dimensie van licht en liefde.

Het goede nieuws is dat deze veranderingen alleen maar ten goede zijn, omdat we in de geschiedenis al vele malen op dit punt zijn geweest; Jezus steeg bijvoorbeeld 2000 jaar geleden naar de hemel om onze vibraties te verhogen om ons nog verder vooruit te helpen (mensen bevonden zich toen alleen in de derde dimensie).

Er zal niets ergs gebeuren. Alles wat er nu gebeurt, zal de dingen beter maken dan voorheen.

Ik weet dat dit gek en ongelooflijk klinkt omdat mensen hun leven al zo lang drastisch hebben veranderd onder mijn begeleiding dat ze niet eens merken hoe anders hun leven is van een paar jaar geleden.

Hun leven wordt elke dag beter! Daarom schrijf ik dit bericht, zodat je je kunt voorbereiden op wat komen gaat en je mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel kunt voorbereiden!

De waarheid is dat we een heel nieuw paradigma betreden. Het is niet zozeer een nieuwe wereld als wel een Golden Grid. Dit Gouden Raster heeft hier op je gewacht, maar het bewustzijn van sommige mensen kon het niet bereiken omdat hun hart ervoor gesloten was.

Terwijl het ego opzwelt en woedt, zul je steeds grotere mogelijkheden voor je zien opengaan: velen van hen lijken ongelooflijk voor de menselijke geest die nog steeds gevangen zit in het oude paradigma.

We zijn er nu bijna. Zoals een kind dat op kerstochtend wakker wordt, zal elke nieuwe dag nog wonderbaarlijker zijn dan de vorige!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: GALACTISCHE FEDERATIE

Scroll naar boven