De Vijfde Dimensie

AL ONZE ZIEKTE GELIEFDEN ZULLEN WEER BIJ ONS KOMEN IN 5D. ALLE DIEREN WAARVAN WE DACHTEN DAT DEZE UITGESTORVEN ZIJN, ZULLEN OPNIEUW OPDOEN IN 5D. ALLE MYSTIEKE WEZENS WACHTEN OP ONZE AANKOMST IN 5D.
Lieve geliefden,

De Vijfde Dimensie: Het is waar je vandaan komt, waar je heen gaat als je sterft en waar je heen gaat als je ascendeert.

Dit vlak is de innerlijke wereld van het Goddelijke, het rijk waar God, Godin en Geest bestaan. Het is het rijk van de geest, van oneindige mogelijkheden, van hoger bewustzijn en verlichting.

Op dit vlak kun je hier alles veranderen - een beperkende overtuiging, een traumatische ervaring, een beperkende gedachte, een pijnlijke emotie. Je kunt hier direct alles genezen - fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Alle dingen zijn hier mogelijk.

Alles wat je ooit zou willen weten over je spiritualiteit bevindt zich op dit niveau. Het is net als internet, behalve met 1000 keer meer kracht en informatie. Je kunt je verbinden met alle spirituele dimensies van het universum.

De kracht van de vijfde dimensie is de kracht van helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid. Het is het vermogen om alle dingen te weten.

Het is de verruiming van het bewustzijn naar een hoger trillingsniveau. Het is innerlijke helderheid, liefde en universele genezing.

Telkens wanneer je je iets voorstelt, of het nu in je wakkere leven is of in je dromen, manifesteert het zich. Dit is de kracht van de vijfde dimensie.

De vijfde dimensie is het rijk van je verbeelding die tot leven komt. Het is waar al uw wensen zich manifesteren. Wanneer je je iets voorstelt, scherpt de vijfde dimensie zijn vaardigheden aan om dat beeld tot stand te brengen.

Soms door technologie. We hebben apparaten die we replicatoren of 3D-printers noemen. Ze zijn technologisch zo geavanceerd dat zelfs voedsel kan worden gerepliceerd. Het zal natuurlijk, organisch zijn en alle essentiële voedingsstoffen en liefde van moeder natuur bevatten.

In 5D zijn de dingen anders. Er is geen behoefte aan veel van de tijdrovende fysieke processen die momenteel een noodzaak zijn in jullie wereld.

In 5D manifesteren dingen zich onmiddellijk. Maar niet altijd uit de lucht komen vallen.

Op dezelfde manier waarop we genezingstechnologieën en -apparaten hebben gemaakt, zoals bijvoorbeeld de medische bedden of orgaanreplicators, hebben we ook machines ontwikkeld die dingen kunnen repliceren of zelfs helemaal opnieuw kunnen maken.

Andere keren kun je de kracht van je bewustzijn gebruiken om iets in de schepping te brengen. Je hoeft alleen maar aan het beeld te denken en je vijfdimensionale frequentie doet de rest.

Je verbeelding kan ook iets fysieks in je wereld manifesteren. Als je droomt over het winnen van de loterij, kun je actief je fantasie gebruiken om dat winnende lotnummer te manifesteren. Bedenk gewoon wat het nummer zou zijn als je de loterij zou winnen.

En vice versa manifesteert de vijfde dimensie zich ook in je dromen.

Als je droomt over een romance of gebeurtenis, betekent dit dat deze geliefde of gebeurtenis al plaatsvindt in de vijfde dimensie.

De vijf fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensies (ook wel realiteitsniveaus genoemd) zijn met elkaar verbonden. Gedachten kunnen bijvoorbeeld invloed hebben op ons fysieke lichaam, emoties op ons spirituele lichaam en uw spirituele lichaam op uw astrale lichaam.

De Vijfde Dimensie is een bron van oneindig potentieel, kracht en kennis.

Je kunt hier alles in je leven doen door je perspectief te veranderen, van jezelf te houden, in de geest te zijn, je beste vriend te worden en jezelf te helen.

Op dit moment ben je wakker, elke dag breidt je bewustzijn zich uit. Je wordt je steeds meer bewust van je trilling. Al snel zullen je vaardigheden verbeteren en op een dag zul je duidelijk zien waar je gedachten en woorden je naartoe brengen. Je gedachten en woorden worden krachtiger.

Waar je op focust, is wat je creëert. En waar je op focust, breidt zich uit.

De vijfde dimensie is een hoge vorm van energie. Het is de energie van liefde, mededogen en vergeving. Het is de energie die geneest, de energie die transformeert, de energie die zegeviert over alle negativiteit en ongelijkheid. Het is de energie van goddelijk bewustzijn. Het is de energie van de goddelijke vonk.

De kracht van de vijfde dimensie is onmiddellijke genezing. Niemand hoeft te sterven, ergens injecties van te krijgen of in een ziekenhuisbed te worden gelegd.

Het kan elke ziekte genezen, elke mentale of fysieke ziekte, elk ongeluk, elke natuurramp, elke oorlog, elke hongersnood, elke ziekte, elke epidemie, elke krankzinnigheid, elke mentale afwijking, elke fysieke pijn of verwonding, elke fysieke misvorming, elke fysieke beperking, elke sociaal onaanvaardbare toestand, elke onrechtvaardigheid, elke misdaad, elke wreedheid, elke onderdrukking, elk kwaad, elke angst, elke schuld, elke schaamte en verdriet, en eenzaamheid, elke besluiteloosheid en hopeloosheid. Deze worden allemaal getransmuteerd op het moment dat het menselijke collectief zijn laatste verschuiving naar het 5D-bewustzijn maakt.

Al onze zieke dierbaren zullen zich weer bij ons voegen in 5D. Alle dieren waarvan we dachten dat ze waren uitgestorven, komen weer boven water in 5D. Alle mystieke wezens wachten op onze aankomst in 5D.

Het is geen fysieke plek waar we naartoe gaan. Het is een revolutionaire verschuiving in bewustzijn. Het menselijk ras zal herboren worden in een nieuwe frequentie waarmee je naar een nieuw radiostation kunt bellen en naar nieuwe deuntjes kunt luisteren.

Deze verandering begint bij jou. Jij die je bent klaar om je bewustzijn te verruimen. Verhoog je bewustzijn, denk een andere gedachte, voel een beter gevoel, en laat alles los wat de aarde niet eert, het leven niet eert en het goddelijke vrouwelijke niet eert.

Hoe meer je bewustzijn in je leven brengt, hoe meer je uitbreidt. Hoe meer je uitbreidt, hoe meer je verbinding maakt met het oneindige, de vijfde dimensie. Als je eenmaal volledig accepteert dat alles uit het oneindige komt, kun je het wonder van dit alles beginnen te ervaren. Je wordt grenzeloos.

 Hoe dichter je jezelf afstemt op de vijfde dimensie, hoe hoger je trillingsfrequentie zal zijn. De vibratie van de vijfde dimensie is liefde, vrede, overvloed en eenheid.

De liefde van de vijfde dimensie is er voor jou en je kunt er op elk moment toegang toe krijgen.

Het is liefde zonder voorwaarden, liefde zonder vorm, liefde zonder grenzen en liefde zonder grenzen!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven