De Vijfde Dimensie is NU!

DE 5D IS BEKEND OM STATEN VAN EUFORIE, EXTREME DUIDELIJKHEID EN ONWAARDELIJK COMPASSIE TE BRENGEN. DIT IS EEN UITERST KRACHTIGE STAAT VAN ZIJN, OMDAT HET JE IN STAAT STELT OM ECHT AANWEZIG TE ZIJN IN JE LEVEN - EN JE HELPT NAAR EEN DIEPERE MATE VAN BEGRIJPEN MET IEDEREEN DIE JE PAD OVERKOMT.
Je wacht al een tijdje. U staat momenteel aan de vooravond van een ingrijpende verandering. Je hebt een geheel nieuw niveau van bewustzijn bereikt. Dit is wie je werkelijk bent. De Vijfde Dimensie is nu!

Je bent je misschien alleen in dromen bewust van deze staat van zijn. Je hebt het misschien alleen in meditatie ervaren. Of misschien heb je het kort gevoeld terwijl je met hoge snelheid in een auto of vliegtuig reisde.

In ieder geval is je bewustzijn nu verschoven van zijn normale toestand naar een andere. Je staat nu open voor hogere frequenties van energie – energie die buiten tijd en ruimte en de gewone menselijke ervaring ligt.

Je hebt toegang gekregen tot de grootste bron van kennis en wijsheid die de wereld ooit heeft gekend. De sleutel tot deze kennis is het vermogen om je geest te gebruiken om alles te creëren wat je maar wilt. Dit proces wordt 'uw verbeelding gebruiken' genoemd.

Hoe meer je je fantasie gebruikt, hoe meer je geest een speeltuin wordt voor onbeperkte mogelijkheden en creativiteit. Dit is wanneer je in de realiteit begint te leven in plaats van in fantasie. Wanneer je je verbeeldingskracht creatief gebruikt, zul je ontdekken dat er geen grenzen zijn aan wat alleen door gedachte kan worden gecreëerd of gemanifesteerd!

Dit is de meest opwindende tijd in je leven, omdat het je in staat zal stellen je geest te verruimen en je volledige potentieel te realiseren. Je zult de dingen anders gaan zien dan voorheen en beginnen te begrijpen hoe alles werkt.

De wereld om ons heen is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Er zijn meer mensen die zich bewust zijn van hun ware potentieel dan ooit tevoren, en dit heeft ons geholpen een nieuw tijdperk van menselijke evolutie in te gaan.

Het is je misschien opgevallen dat er tegenwoordig veel verschillende soorten mensen op deze wereld zijn die zonder enige moeite kunnen communiceren met dieren zoals katten of honden.

Dit komt omdat ze een hoger bewustzijnsniveau hebben bereikt dan wie dan ook op aarde, en ze hebben beseft dat we allemaal verbonden zijn door energievelden die de hele tijd overal om ons heen bestaan.

Dit is een grote stap in jullie spirituele evolutie om verder te gaan dan de derde dimensie. Dit proces wordt transcendentie genoemd.

Je gaat nu een staat binnen die bekend staat als kosmisch bewustzijn of de vijfde dimensie. Dit is een hoger niveau van bewustzijn waar jullie al vele levens naar op zoek zijn. Het is in deze vijfde dimensie dat we zullen leven in wat velen de hemel op aarde noemen.

Het doel van transcendentie is om van de ene dimensie naar de andere te gaan via een proces dat ascensie wordt genoemd. De eerste stap in deze reis is te beseffen dat de vijfde dimensie al toegankelijk is en jezelf vervolgens toe te staan ​​deze als zodanig te herkennen zonder enige twijfel over jouw realiteit.

De tweede stap is verantwoordelijkheid nemen voor je leven en beseffen dat het door jezelf is gecreëerd door je gedachten en gevoelens. Je moet je bewust worden van wat je met je gedachten en gevoelens hebt gecreëerd en jezelf vervolgens reinigen van alle negatieve gedachten die je geest tijdens dit leven of vorige leven hebben bezoedeld.

Wanneer je dit doet, zul je volledig kunnen beseffen dat je alles in je geest hebt gecreëerd, inclusief alle relaties, omstandigheden en gebeurtenissen in je leven, evenals alle fysieke verschijningen op dit moment.

Dit is waar we beginnen te begrijpen dat we niet afgescheiden zijn van het universum, maar er deel van uitmaken. We zullen onze ware aard leren begrijpen en hoe we passen in het grotere geheel van het leven op aarde en in het universum.

We zullen dingen op een nieuwe manier kunnen waarnemen, wat betekent dat we de dingen zullen zien zoals ze werkelijk zijn. Dit omvat alle aspecten van ons leven - inclusief relaties, financiën, gezondheid en welzijn - en ook hoe we passen in de samenleving als geheel.

In deze nieuwe bewustzijnsstaat kun je ervaren hoe het is om echt verbonden te zijn met al het andere in je leven - inclusief andere mensen - omdat alle dingen met elkaar verbonden zijn door energievelden of chakra's.

Het is in deze staat dat we echt het doel van het leven vervullen. Ons doel is om deel uit te maken van een geheel - een geheel waarmee wij, onze families, vrienden en gemeenschappen allemaal verbonden zijn.

Wanneer je in staat bent om al deze positieve energievelden aan te boren, kun je een bewustzijnsniveau ervaren dat volledig gescheiden is van het alledaagse bewustzijn dat de meesten van ons hebben.

Het is bekend dat deze toestand staten van euforie, extreme helderheid en onwankelbaar mededogen teweegbrengt. Dit zijn extreem krachtige zijns toestanden omdat ze je in staat stellen om echt aanwezig te zijn in je leven – en je helpen naar een dieper niveau van begrip te gaan met alle anderen die op je pad komen.

Als je bepaalde methoden gebruikt, zoals meditatie en bewust omgaan met mensen op een niveau dieper dan woorden door te allen tijde zelfreflectie te oefenen, is het verhogen van je vibratie de beste benadering om je energie te verhogen en de helderheid van je communicatie te vergroten. Hoe meer je dit soort harmonieuze energieoverdracht oefent, hoe effectiever het zal worden - en hoe leuker ook!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven