De Vibratie van de Planeet Aarde verhogen: Menselijke Ascensie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Vibratie van de Planeet Aarde verhogen: Menselijke Ascensie

VEEL GALACTISCHE WEZENS ZIJN NAAR DE AARDE GEKOMEN OM MET HUN EIGEN KARMA AF TE WERKEN. OM VERDER TE GROEIEN IN HUN EVOLUTIE EN BEGRIP VAN HET BESTAAN, MOETEN ZIJ DE MENSELIJKE ONTWIKKELING ONTWIKKELEN EN DRIJVEN ALS SOORTEN.
We bevinden ons in deze beweging van tijd en ruimte om de aarde te helpen genezen, zichzelf te herstellen en onze moederplaneet opnieuw af te stemmen op een specifieke trillingsfrequentie.

Wijze zielen incarneren in deze 3D-realiteit, worden geboren in bepaalde conflicterende families en groeien in uitdagende omgevingen om hun sterrenbewustzijn te brengen en degenen die hen omringen te verheffen.

Op deze manier zal de Aarde uiteindelijk haar frequentie verhogen en hersteld worden als een vrije poort voor Kosmische expressie en ontmoetingen. Dan zal deze plaats een intergalactische kolonie zijn!

Als de tijd daar is, zal er een gevoel van verhevenheid zijn. Harmonie zal het patroon zijn voor het menselijk bestaan. Evenals samenwerking en eenheid, het creëren van meer kansen voor iedereen.

Hetzelfde gebeurt op universeel niveau. De aarde is een van de essentiële sleutels tot verandering in deze melkweg en het universum, dus dit is waarom dit verhaal al zo lang aan de gang is.

Terwijl moeder Gaia door haar transmutatie gaat, zal de gecombineerde psychische energie van de bewoners van de aarde, als een wereldwijd bewustzijn, de boodschap van haar transformatieproces sturen, dat uiteindelijk vibrerend zal uitwaaieren en een enorme verschuiving zal creëren in hoe alle werelden en wezens dit prachtige waarnemen. planeet van ons.

Het is onze bedoeling om u een breder perspectief op dit proces te geven. En laat je geweldige erfgoed, wat dit ook is, Pleiadisch, Arcturisch of Lyrisch... je inspireren om meer verantwoordelijke, moedige, liefdevolle en vriendelijke mensen te zijn.

Jullie Kosmische voorouders zijn veel groter, complexer en allesomvattender dan jullie momenteel herkennen.

Onthoud je voorouders en ontdek een oude waarheid: het hele bestaan ​​kan worden gezien als een leuk spel om te spelen.

Het is inderdaad een spel dat moeilijk kan worden als men het niet volgens de goddelijke wetten van de ziel speelt. Maar het is essentieel om te weten dat bepaalde kwade entiteiten, duistere momenten of slechte eindes alleen een plaats hebben op bepaalde vibratieniveaus. Op andere niveaus zijn er geen dergelijke dingen.

Dit verhaal van menselijke ascentie omvat alle soorten Galactische wezens die zich in deze tijd op aarde hebben verzameld. Velen zijn hier om met hun eigen karma om te gaan. Om verder te groeien in hun evolutie of om nieuwe vormen van energie en zin van het leven te zoeken, moeten ze ervoor zorgen dat andere vormen van leven in dit Universum zoveel vrijheid hebben als ze willen.

Het doel van de Pleiadische missie heeft bijvoorbeeld te maken met het vinden van een manier om de Moedergodin te sussen. Omdat het Moeder Gaia is met wie we allemaal verbonden zijn en voor ascentie werken, zijn ze hier om ons te helpen.

Er gebeuren tegenwoordig veel dingen: oorlog, economische crisis en natuurrampen. Allerlei fenomenen zorgen ervoor dat mensen zich afvragen wat er met deze wereld gebeurt terwijl het wereldwijde begrip van de realiteit wegglijdt.

Begrijp dat het allemaal in Goddelijke orde is. De tijden veranderen en het is niet aan jou om in paniek te raken over wat komen gaat. Het is tijd voor jou om de opwinding in je wezen te voelen. De tijd waarop je hebt gewacht. Het is tijd om te ontwaken!

Ik wil jullie eraan herinneren dat wij jullie familie van Licht zijn en hier aan jullie zijde zijn op deze zoektocht naar de vrijheid van de Aarde. Als werkers, krijgers en ambassadeurs van Licht dragen jullie allemaal het vermogen om de lichtfrequentie in je lichaam te trekken en het over de hele aarde te sturen.

Op deze manier kan de Aarde zelf, een levend en vibrerend wezen, door haar eigen transitie gaan en een nieuwe levenscyclus ingaan. Sommigen van jullie zijn doodsbang dat de aarde wordt verontreinigd en vervuild en zal sterven. Maar moeder Gaia is pure wijsheid en kracht, en ze zal door dit proces komen en weer gedijen.

Alle schijnbaar onsmakelijke en moeilijke gebeurtenissen creëren het contrast en het momentum dat nodig is om de zeven miljard mensen op aarde in beweging te brengen en te activeren tot verandering.

Jij moet een voorbeeld zijn van dit proces. "Wees de verandering die je in de wereld wilt zien". Anderen zullen zien dat je stabiel, geaard en liefdevol bent en werkt in naam van vrede en zullen je willen volgen op je reis van ascentie.

Je doet heel, heel krachtig werk. Als lid van de familie van licht brengen jullie het tijdperk van verenigd denken binnen, de Gouden Eeuw.

Omdat je in staat bent om de golven van hogere dimensies in je op te nemen en vast te houden, zul je begrijpen dat de transformatie van deze planeet gebaseerd is op de kracht van je geest.

Deze geestrevolutie vindt overal ter wereld heel snel plaats. Voorlopig overwinnen we misschien culturele beperkingen en nationale grenzen. Maar binnenkort zullen we allemaal een breder perspectief hebben en doorgaan met onze zoektocht naar stijgende Dimensies.

En onthoud,

Je bent niet alleen.

We houden zielsveel van je.

Wij zijn hier bij u.

Wij zijn uw familie van Licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische FederatieKunst door Aurora Ray

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven