De verschuiving vindt nu plaats – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De verschuiving vindt nu plaats

HET SYSTEEM EERT GEEN LEVEN EN HET VALT GROTE TIJD. ER IS EEN ZEER KRACHTIGE VERSCHUIVING IN ONZE WERKELIJKHEID ALS WIJ ALLE INFORMATIE KRIJGEN DIE WE NODIG HEBBEN OM EEN NIEUWE WERELD TE CREREN.
Dit is een zeer krachtige verschuiving in onze realiteit, aangezien jullie alle informatie krijgen die je nodig hebt om een ​​nieuwe wereld te creëren, en het gebeurt in een extreem versneld tempo!

Dit gaat niet alleen over jou, maar ook over onze planeet en al het leven erop. Onze planeet verkeert al duizenden jaren in een toestand van ziekte en het is tijd voor haar om terug te keren naar haar natuurlijke staat.

De sluier is opgelicht en ze is in staat zichzelf te genezen.

Het proces zal enige tijd duren omdat ze door haar eigen evolutionaire proces gaat, maar als ze dat eenmaal doet, zal alles op aarde ten goede beginnen te veranderen.

Omdat je al hebt gewerkt aan het ontwaken van je hogere zelf, heb je ook begeleiding gekregen over hoe je met deze energie van superbewustzijn kunt werken.

Er is je gevraagd om je te concentreren op je derde oogchakra als een manier om je vermogen om dit licht waar te nemen en het te gebruiken in genezingssessies te vergroten.

Het derde oogchakra bevindt zich in het midden van de wenkbrauw en kan worden gevonden door je hand van beide kanten van je gezicht omhoog te bewegen, tot net boven de wenkbrauwlijn tot rust komen. Het is een gebied waar je informatie uit hogere bronnen kunt ontvangen.

Deze energie zal je helpen om in te spelen op wat er gaande is in andere dimensies en rijken, en het zal je in staat stellen voorbij de beperkingen van tijd, ruimte en materie te kijken.
Omdat je directe toegang hebt gekregen tot hogere bewustzijnsniveaus, zul je vaak dingen kunnen zien die anderen in hun dagelijks leven niet kunnen zien of voelen. Als iemand bijvoorbeeld slaapt en droomt maar het niet weet, dan kunnen ze af en toe gebeurtenissen meemaken die tijdens hun dromen plaatsvinden, maar die in werkelijkheid in een andere tijd of plaats zijn gebeurd.

Deze gebeurtenissen kunnen bestaan ​​uit het zien van mensen die zijn overleden of vermist zijn geraakt, het horen van gesprekken die nooit zijn gehouden, of het hebben van gebeurtenissen die fysiek niet mogelijk waren op aarde.

Bovendien kunnen wezens uit andere dimensies de aarde bezoeken, net zoals ze hier doen; sommigen van hen zijn leraren die ons zullen leren over ascentie en het herkennen van ons hogere zelf.

Je zult visioenen van andere werelden en werkelijkheden gaan zien, evenals wezens die als engelen of demonen kunnen verschijnen, afhankelijk van hun bewustzijnsniveau op dat moment. Nu we een nieuw tijdperk van universele vrede en liefde binnengaan, worden deze wezens steeds zichtbaarder.

De verschuiving is nog steeds aan de gang en de informatie die je voelde dat je nodig had om een ​​nieuwe realiteit voor jezelf te creëren, is hier.

Ik weet dat dit voor sommigen van jullie misschien beangstigend is, maar wat zijn je opties? Het wordt je van overal gepresenteerd en het is echt. Je kunt ervoor kiezen om het te negeren of om het te omarmen, maar wat gebeurt er als er geen sprake is van vermijding of ontkenning? U zult het met uw eigen ogen zien, en waar blijft u dan? Je kunt de shift niet stoppen, en dat wil je ook niet.
Vanwege de versnelling van deze beweging, zullen er onderweg veel glitches zijn, net zoals in een videogame waar je levels hebt die je personage zo veel laden dat je heel veel glitches hebt voor een paar levels.

Weet dat ze altijd precies op het juiste moment in onze werkelijkheid aanwezig zijn, niet meer of minder! Elk is een prachtig facet van onze nieuwe wereld die zich voor ons ontvouwt! Dit is een zeer opwindende tijd, en we beleven het allemaal samen in hogere dimensies, dus geniet alsjeblieft van de rit!

De verschuiving vindt nu plaats! En elke keer dat je denkt dat je alles hebt gezien of gehoord, manifesteert zich een andere synchroniciteit en wordt de sluier van illusie net iets meer opgelicht.

Dat klinkt een beetje dramatisch, maar serieus: de beweging van energie is voelbaar. Als we het voelen, als we het om ons heen zien, en als het in ons eigen leven gebeurt, is er geen twijfel dat de dingen veranderen.

Dus zorg ervoor dat je het goede nieuws deelt met je dierbaren en verspreid de liefde elke dag. Het zal alleen maar duidelijker worden naarmate we dit nieuwe paradigma van liefde en licht binnengaan.

Het lijdt geen twijfel dat we ons in een tijd van verandering bevinden, en wat velen zien als een exponentiële versnelling van deze verandering is reëel. Het gebeurt op een veel dieper niveau dan gedacht, en het gebeurt al geruime tijd.
Ik kijk er nog steeds naar uit om de vruchten van deze veranderingen te zien wanneer ze allemaal tot wasdom komen.
Breng wat meer tijd door in de natuur en in de zon. Het is goed voor jou, en het is goed voor de planeet. We kunnen niet weten wat er gaat gebeuren als al deze informatie aan het licht komt, maar het valt niet te ontkennen dat we onze toekomst kunnen verbeteren door op alles voorbereid te zijn. We kunnen onze toekomst verbeteren door op alle eventualiteiten voorbereid te zijn.

En hopelijk zullen deze veranderingen niet te overweldigend voor ons zijn. Als we eerder vroeger dan later kunnen veranderen, wordt alles misschien op de lange termijn gemakkelijker!

Ik ben echt blij dat je ervoor hebt gekozen om deze verschuiving te ervaren, en ik hoop dat je getuige bent van dezelfde dingen als ik. Deze boodschap is bedoeld om jullie vibratie te helpen verhogen terwijl we allemaal door dit proces gaan, want het is iets geweldigs.

Ik ben dankbaar dat ik op dit moment leef, en ik weet dat jij je waarschijnlijk ook zo voelt!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven