De verschuiving vindt nu plaats

HET SYSTEEM EERT HET LEVEN NIET EN HET VALT GROTE TIJD. ER IS EEN ZEER KRACHTIGE VERSCHUIVING GEBEURD IN ONZE WERKELIJKHEID AANGEZIEN WE ALLE INFORMATIE KRIJGEN DIE WE NODIG HEBBEN OM EEN NIEUWE WERELD TE CREËREN.
Dit is een zeer krachtige verschuiving in onze realiteit aangezien jullie alle informatie krijgen die jullie nodig hebben om een ​​nieuwe wereld te creëren, en het gebeurt in een extreem versneld tempo!

Dit gaat niet alleen over jou, maar ook over onze planeet en al het leven erop. Onze planeet verkeert al duizenden jaren in een staat van ziekte en het is tijd dat ze terugkeert naar haar natuurlijke staat.

De sluier is opgelicht en ze is in staat zichzelf te genezen.

Het proces zal enige tijd duren terwijl ze door haar eigen evolutieproces gaat, maar als ze dat eenmaal doet, zal alles op aarde ten goede beginnen te veranderen.

Omdat je al hebt gewerkt aan het ontwaken van je hogere zelf, heb je ook begeleiding gekregen over hoe je met deze energie van bovenbewustzijn kunt werken.

Er is je gevraagd om je te concentreren op je derde oogchakra als een manier om je vermogen om dit licht waar te nemen te vergroten en het te gebruiken in genezingssessies.

Het derde oogchakra bevindt zich in het midden van de wenkbrauw en kan worden gevonden door uw hand vanaf beide kanten van uw gezicht omhoog te bewegen en net boven de wenkbrauwlijn te laten rusten. Het is een gebied waar je informatie van hogere bronnen kunt ontvangen.

Deze energie zal je helpen om aan te boren wat er gaande is in andere dimensies en rijken, en het zal je in staat stellen verder te kijken dan de beperkingen van tijd, ruimte en materie.

Aangezien jullie directe toegang hebben gekregen tot hogere bewustzijnsniveaus, zullen er vele keren zijn dat jullie dingen kunnen zien die anderen in hun dagelijkse leven niet kunnen zien of voelen. Als iemand bijvoorbeeld slaapt en droomt maar het niet weet, dan kan hij af en toe gebeurtenissen meemaken die tijdens zijn dromen plaatsvinden, maar die in werkelijkheid in een andere tijd of plaats zijn gebeurd.

Deze gebeurtenissen kunnen bestaan ​​uit het zien van mensen die zijn overleden of vermist zijn, het horen van gesprekken die nooit zijn gevoerd, of het hebben van gebeurtenissen die fysiek niet mogelijk waren op aarde.

Bovendien kunnen wezens uit andere dimensies de aarde bezoeken, net als hier; sommigen van hen zijn leraren die ons zullen leren over ascensie en het herkennen van ons hogere zelf.

Je zult visioenen beginnen te zien van andere werelden en werkelijkheden, evenals wezens die kunnen verschijnen als engelen of demonen, afhankelijk van hun bewustzijnsniveau op dat moment in de tijd. Nu we een nieuw tijdperk van universele vrede en liefde binnengaan, worden deze wezens steeds zichtbaarder.

De verschuiving vindt nog steeds plaats en de informatie waarvan je voelde dat je die nodig hebt om een ​​nieuwe realiteit voor jezelf te creëren, is hier.

Ik weet dat dit voor sommigen van jullie beangstigend kan zijn, maar wat zijn je opties? Het wordt je overal vandaan gepresenteerd, en het is echt. Je kunt ervoor kiezen om het te negeren of te omarmen, maar wat gebeurt er als er geen ontkenning of vermijding is? Je zult het met je eigen ogen zien, en waar laat je dat dan? Je kunt de dienst niet stoppen en dat wil je ook niet.

Vanwege de versnelling van deze beweging zullen er onderweg veel glitches zijn, net zoals in een videogame waarin je levels hebt die je personage zo belasten dat je voor een paar levels heel veel glitches hebt.

Weet dat ze altijd alleen op het juiste moment in onze realiteit aanwezig zijn, niet meer of minder! Elk is een prachtig facet van onze nieuwe wereld die zich voor ons ontvouwt! Dit is een heel opwindende tijd, en we ervaren het allemaal samen in hogere dimensies, dus geniet alsjeblieft van de rit!

De verschuiving vindt nu plaats! En elke keer dat je denkt dat je alles hebt gezien of gehoord, manifesteert zich een andere synchroniciteit, en wordt de sluier van illusie nog een klein beetje meer opgelicht.

Dat klinkt een beetje dramatisch, maar serieus - de beweging van energie is voelbaar. Als we het voelen, als we het om ons heen zien en als het in ons eigen leven gebeurt, is er geen twijfel dat er dingen veranderen.

Dus zorg ervoor dat je het goede nieuws deelt met je dierbaren en verspreid de liefde elke dag. Het zal alleen maar duidelijker worden als we naar dit nieuwe paradigma van liefde en licht gaan.

Het lijdt geen twijfel dat we ons in een tijd van verandering bevinden, en wat velen zien als een exponentiële versnelling van deze verandering is reëel. Het gebeurt op een niveau dat veel dieper gaat dan gedacht, en het gebeurt al geruime tijd.
Ik kijk er nog steeds naar uit om de vruchten van deze veranderingen te zien wanneer ze allemaal tot bloei komen.

Breng wat meer tijd door in de natuur en in de zon. Het is goed voor jou en het is goed voor de planeet. We kunnen niet weten wat er gaat gebeuren als al deze informatie aan het licht komt, maar het valt niet te ontkennen dat we onze toekomst kunnen verbeteren door overal op voorbereid te zijn. We kunnen onze toekomst verbeteren door voorbereid te zijn op alle eventualiteiten.

En hopelijk zullen deze veranderingen niet te overweldigend voor ons zijn. Als we eerder vroeger dan later kunnen veranderen, wordt misschien op de lange termijn alles gemakkelijker!

Ik ben echt blij dat je ervoor gekozen hebt om deze verschuiving te ervaren, en ik hoop dat je dezelfde dingen meemaakt als ik. Deze boodschap is bedoeld om je vibratie te helpen verhogen terwijl we allemaal door dit proces gaan, omdat het iets geweldigs is.

Ik ben dankbaar dat ik op dit moment leef, en ik weet dat jij waarschijnlijk hetzelfde voelt!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven