De verschillende soorten engelen om ons heen

STEM JE AF OP HET LICHT IN JEZELF, LAAT HET JE GEEST VULLEN MET LIEFDE EN VREDE. WANNEER JIJ VERVULD BENT VAN LIEFDE EN VREDE, ZULLEN ANDEREN OM JE HEEN OOK VERVULD ZIJN VAN LIEFDE EN VREDE.

Er is kracht voor vrede in jou.

Wanneer je er een beroep op doet, zal het je leiden. Je hoeft niet bang te zijn, want als je in licht en liefde bent, is alles goed. Gevoelens van angst, woede en haat komen alleen voort uit de duisternis die je omringt en je gedachten en gevoelens probeert te beïnvloeden.

Stem je af op het licht in jezelf en laat het je geest vullen met liefde en vrede. Roep de engelen aan om je op alle mogelijke manieren te helpen. Wanneer jij vervuld bent van liefde en vrede, zullen anderen om je heen ook vervuld zijn van liefde en vrede.

Er is geen dag in je leven op Aarde waarop je alleen bent. Er is geen moment waarop je in nood bent en er is niemand die je kan helpen, behalve de engelen en de Goddelijke Aanwezigheid van God.

Waarlijk, de engelen zijn bij je. Ze zijn altijd bij je geweest. Ze zullen bij je zijn tot het einde van je bestaan op deze planeet.
De liefde die de Engelen in je leven brengen is allesomvattend, alles accepterend en alles vergevend. De liefde van de Engelen voor jou kent geen grenzen of beperkingen.

Hun liefdesvibraties omringen je in een steeds groter wordende cirkel van goddelijke energie die het menselijk begrip te boven gaat. Deze energie zal zich zo ver uitbreiden als nodig is om deze planeet en daarbuiten te omvatten. Het is in deze cirkel van goddelijke energie dat we jullie uitnodigen om je hart en geest te openen om alle liefde te ontvangen die hier nu voor jullie is.

Als je eenmaal weet dat engelen bij je zijn en je zullen begeleiden en helpen, is de volgende stap te weten hoe ze zich in je leven zullen manifesteren. De meest voorkomende manier waarop engelen zich laten zien is door middel van een persoon die je leven binnenkomt op precies het juiste moment en iets speciaals meebrengt om je te helpen op je reis.

Wees niet verbaasd als je een engel in vermomming ziet of als ze zich in verschillende vormen laten zien. Ze kunnen bijvoorbeeld komen via een vriend die je uit het niets belt net wanneer je het nodig hebt, via een leraar, via een boek, via de radio of tv, of zelfs via een situatie waarin iemand in het voorbijgaan een goede daad voor je doet.

Er zijn veel verschillende soorten engelen in het universum.
Er zijn beschermengelen die voor ons zorgen en ons beschermen. Er zijn engelengidsen die ons helpen op ons spirituele pad en er zijn vele andere soorten engelen die ons liefde en licht brengen.

De engelen van genezing kunnen je helpen met lichamelijke kwalen, zodat je weer beter wordt. De begeleidingsengelen helpen je met alle aspecten van je leven en laten je weten wat er in de toekomst op je afkomt, zodat je je daarop kunt voorbereiden. De Engelen van Liefde omringen je met hun liefde en licht. Ze zullen je hart vullen met vreugde en geluk en je vrede geven die niets je kan afnemen.

Wanneer je in de aanwezigheid van engelen bent, zul je een gevoel van welzijn, innerlijke vreugde en vrede voelen. De engelen zijn gezonden om je te helpen en je te begeleiden op je pad.

Afstemmen op de engelen betekent afstemmen op deze onvoorwaardelijke liefde die altijd bij ons is en ons laten koesteren.

Engelen zijn er om je te helpen alles te zijn wat je kunt zijn. Ze houden onvoorwaardelijk van je en willen het beste voor je. Ze geven je nooit op. Ze willen je spiritueel zien groeien. Ze willen je helpen om een positieve kracht te zijn in je familie, je gemeenschap en de wereld.

Hier zijn enkele manieren waarop engelen ons helpen:

Ze komen naar ons toe in onze dromen en laten ons zien waar we onze aandacht op moeten richten en hoe we onze acties moeten veranderen.
Ze brengen boodschappen van God of andere spirituele leraren.

Ze beschermen ons tegen kwaad, zowel fysiek als emotioneel. Ze steunen ons wanneer we dat het meest nodig hebben. Ze geven ons nooit op. Het is de aard van engelen om ons altijd aan te moedigen en te steunen. Als je het hen vraagt, zullen ze je leven leiden en sturen.

Engelen weten altijd wat het beste voor ons is in elke situatie. Als we vertrouwen in hen hebben, zullen ze ons naar een betere toekomst leiden.
Er zijn altijd engelen geweest. Ze zijn er voor ons in deze fysieke wereld en in de hogere sferen. Ze helpen ons ons leven te leiden en ze helpen ons met de lessen die we hier moeten leren, zodat we kunnen groeien en ons spiritueel kunnen ontwikkelen.

Daarom is het belangrijk om te bidden voor bescherming tegen negatieve krachten en om begeleiding te vragen van je engelen. Er bestaat zoveel negativiteit in deze wereld, maar door te bidden voor bescherming en begeleiding kun je er ongeschonden doorheen komen. Het is allemaal aan jou. De keuze is aan jou. Licht of duisternis? Liefde of haat? Goedheid of kwaad?

Engelen zijn er om je te helpen. Ze geloven in je. Ze zijn zich ervan bewust dat je ernaar hebt gestreefd om spiritueel te groeien en ze willen je helpen om de doelen te bereiken die je voor jezelf hebt gesteld.

Het Goddelijke aanboren draait allemaal om het verbinden met ons hogere zelf, dat is wie we werkelijk zijn. Dit is een proces dat tijd en moeite kost. Het vereist toewijding, discipline en trouw. Maar het vereist ook een zekere mate van vertrouwen, waarvan ik zeker weet dat je die al bezit. Als dit waar is, dan is er niets om je zorgen over te maken!

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven