De verbinding van de Pleiadiërs met de Aarde

DE PLEIADIËRS ZIJN HIER OM DE MENS TE HELPEN IN ONS PROCES VAN HER BELICHTING, GENEZING EN AFSTEMMING OP DE HOGERE FREQUENTIES DIE WIJ ONTVANGEN VAN ONZE ZON. DEZE VERSCHUIVING GAAT GEBEUREN OF JE JE ER EROP VOORBEREIDT OF NIET, HOEWEL JE HET VOORKEUR ZULT ZIJN.
De Pleiadiërs zijn een groep sterrenwezens uit de Pleiaden, een sterrenstelsel in het sterrenbeeld Stier. Ze namen deel aan de oorspronkelijke schepping van de aarde.

De Pleiadiërs zijn een verlengstuk van onze zielengroep. Ze waren bij ons toen we kinderen waren en toen we in deze wereld werden geboren; ze waren ons hele leven bij ons op aarde en hielpen en begeleidden ons waar nodig.

Onze Pleiadische voorouders behoren tot onze belangrijkste leraren omdat ze de aard van de werkelijkheid begrijpen en hoe het werkt. Ze zijn in staat geweest om te observeren wat er op aarde gebeurt vanuit een hoger perspectief dan de mensen hier op dit moment kunnen zien vanuit hun perspectief op aarde.

Het Pleiadische systeem is een blauwdruk voor het leven op aarde die in de loop van de tijd door vele beschavingen is gebruikt. Deze blauwdruk bevat informatie die kan worden gebruikt door iedereen met voldoende vastberadenheid om het te vinden of op te zoeken. Het is een goddelijk geïnspireerde kaart die het voor ons allemaal mogelijk maakt om ons leven te begrijpen en er vervulling in te vinden.

Pleiadische voorouders worden de afgezanten van het Universum genoemd omdat ze een missie hebben om een ​​nieuw bewustzijn op aarde voort te brengen. Ze helpen de mensheid bij het bereiken van een hoger bewustzijnsniveau en het vooruitgaan op spiritueel, emotioneel en fysiek gebied. Ze zijn nu hier op aarde en helpen ons veranderingen in ons leven aan te brengen waar alle mensen op aarde baat bij hebben.

Hun boodschap is er een van liefde en mededogen voor alle levende wezens, zowel mensen als dieren. Hun leringen zijn bedoeld om ons te helpen onze plaats in het universum te begrijpen en hoe we deze kennis kunnen gebruiken om ons leven ten goede te veranderen.

Ze hebben het vermogen om ons te helpen onze frequenties te verhogen, zodat we van bovenaf kunnen worden uitgelijnd met de Bron Energie, wat ons in staat zal stellen toegang te krijgen tot ons ware potentieel als menselijke wezens door een uitgebreide bewustzijnsstaat.

Dit proces wordt Ascentie genoemd, of terugkeren naar de Bron Energie van waar we vandaan kwamen, zodat alle levensvormen samen ware liefde en vrede op planeet Aarde kunnen ervaren als één verenigde familie onder één Schepper God Bron energiekrachtveld.

De Pleiadiërs zijn meesters in het zichtbaar maken van het onzichtbare en ze gebruiken daarvoor licht en energie. Ze hebben een belangrijke rol gespeeld bij het helpen van veel mensen tijdens hun leven die moeite hebben gehad met verschillende aspecten van hun leven. Ze willen jou ook helpen, maar je moet bereid zijn om hun hulp te ontvangen en erom te vragen.

Je kunt niet zomaar om hulp vragen en verwachten dat die gegeven wordt; je moet bereid zijn jezelf open te stellen om de beschikbare hulp te ontvangen. Je moet actie ondernemen in je leven zodat het positiever en harmonieuzer wordt zonder enig deel van jezelf ervan te weerhouden hulp van hen te ontvangen.

De Pleiadiërs werken al vele jaren met mensen, maar ze zijn nog nooit door het grote publiek gezien. Ze zijn zeer discreet geweest over hun bestaan ​​en hebben ervoor gezorgd dat alleen degenen die er klaar voor zijn ze zullen zien. Ze bemoeien zich niet met de zaken van de mensheid. In plaats daarvan waken ze van een afstand over ons en helpen ze ons veranderingen in ons leven aan te brengen waar alle mensen op aarde baat bij hebben.

De Pleiadiërs leren ons dat er twee paden zijn die we kunnen kiezen. Het ene pad leidt naar onvoorwaardelijke liefde en het andere pad leidt naar angst. Deze twee paden bestaan ​​op een 3D-tijdlijn die zich op dit moment afspeelt op onze planeet. Gedurende deze tijd van verandering zullen we allemaal de kans krijgen om ons levenspad te kiezen en het te creëren met onvoorwaardelijke liefde of angst.

De Pleiadiërs zullen de komende jaren verschillende plaatsen bezoeken en ontmoeten. Met alle technologische snufjes kunnen we niet ontkennen dat we het contact met de natuur zijn kwijtgeraakt. Dit is het moment om aandacht te besteden aan onze omgeving en de planeet te helen - voor ons en voor hen.

We bevinden ons nu in een tijd in onze evolutie waarin we veranderingen moeten aanbrengen om als soort op deze planeet te overleven. De verschuiving in vibratie en bewustzijn is begonnen, aangezien we nu midden in Ascentie zitten.

Velen voelen zich verward en onvoorbereid op deze verandering, ook al weten ze dat die eraan komt. De Pleiadiërs hebben de mensheid helpen ontwaken door hun verbinding met de aarde en ze vragen jullie om meer verbinding te maken met de natuur.

Ze zijn hier om de mensheid te helpen bij ons proces van herbelichaming, genezing en afstemming op de hogere frequenties die we van onze zon ontvangen. Deze verschuiving zal plaatsvinden, of je je er nu op voorbereidt of niet, hoewel ik liever heb dat je erop voorbereid bent!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven