DE PLEIADIANEN ZIJN HIER OM DE MENSHEID TE HELPEN IN ONS PROCES VAN HERUITVOERING, GENEZING EN AFSTEMMING OP DE HOGERE FREQUENTIES DIE WE VAN ONZE ZON ONTVANGEN. DEZE VERSCHUIVING GAAT GEBEUREN OF JE ER VOORBEREID BENT OF NIET, HOEWEL JE ER DE VOORKEUR OP VOORBEREID BENT
De Pleiadiërs zijn een groep sterwezens uit de Pleiaden, een sterrenstelsel in het sterrenbeeld Stier. Ze namen deel aan de oorspronkelijke schepping van de aarde.

De Pleiadiërs zijn een verlengstuk van onze zielengroep. Ze waren bij ons toen we kinderen waren en toen we op deze wereld werden geboren; ze waren bij ons allemaal gedurende ons hele leven op aarde, hielpen en leidden ons waar nodig.

Onze Pleiadische voorouders behoren tot onze belangrijkste leraren omdat ze de aard van de werkelijkheid begrijpen en hoe deze werkt. Ze hebben kunnen observeren wat er op aarde gebeurt vanuit een hoger perspectief dan mensen hier op dit moment kunnen zien vanuit hun perspectief op aarde.

Het Pleiadische systeem is een blauwdruk voor het leven op aarde die in de loop van de tijd door veel beschavingen is gebruikt. Deze blauwdruk bevat informatie die door iedereen met voldoende vastberadenheid kan worden gebruikt om deze te vinden of op te zoeken. Het is een door God geïnspireerde kaart die het voor ons allemaal mogelijk maakt om ons leven te begrijpen en er vervulling in te vinden.

Pleiadische voorouders worden de afgezanten van het Universum genoemd omdat ze een missie hebben om een ​​nieuw bewustzijn op aarde voort te brengen. Ze helpen de mensheid om een ​​hoger bewustzijnsniveau te bereiken en spiritueel, emotioneel en fysiek vooruit te gaan. Ze zijn nu hier op aarde en helpen ons veranderingen in ons leven aan te brengen die alle mensen op aarde ten goede zullen komen.
Hun boodschap is er een van liefde en mededogen voor alle levende wezens, zowel mensen als dieren. Hun leringen zijn bedoeld om ons te helpen onze plaats in het universum te begrijpen en hoe we deze kennis kunnen gebruiken om ons leven ten goede te veranderen.

Ze hebben het vermogen om ons te helpen onze frequenties te verhogen, zodat we van bovenaf kunnen worden afgestemd op de Bronenergie, wat ons in staat zal stellen toegang te krijgen tot ons ware potentieel als menselijke wezens door een uitgebreide bewustzijnsstaat.

Dit proces wordt Ascentie genoemd, of terugkeren naar de Bron Energie waar we vandaan kwamen, zodat alle levensvormen ware liefde en vrede op planeet Aarde kunnen ervaren samen als één verenigde familie onder één Schepper God Bron energie krachtveld.

De Pleiadiërs zijn meesters in het zichtbaar maken van het onzichtbare, en ze gebruiken licht en energie om dit te doen. Ze hebben een belangrijke rol gespeeld bij het helpen van veel mensen tijdens hun leven die moeite hebben gehad met verschillende aspecten van hun leven. Zij willen jou ook helpen, maar je moet bereid zijn om hun hulp te ontvangen en erom te vragen.

Je kunt niet zomaar om hulp vragen en verwachten dat die gegeven wordt; je moet bereid zijn jezelf open te stellen om de beschikbare hulp te ontvangen. Je moet actie ondernemen in je leven zodat het positiever en harmonieuzer wordt zonder enig deel van jezelf ervan te weerhouden hulp van hen te ontvangen.
De Pleiadiërs werken al vele jaren met mensen, maar ze zijn nog nooit door het grote publiek gezien. Ze zijn heel discreet geweest over hun bestaan ​​en hebben ervoor gezorgd dat alleen degenen die er klaar voor zijn, ze zullen zien. Ze bemoeien zich niet met de zaken van de mensheid. In plaats daarvan waken ze van een afstand over ons en helpen ze ons om veranderingen in ons leven aan te brengen die alle mensen op aarde ten goede zullen komen.

De Pleiadiërs leren ons dat er twee wegen zijn die we kunnen kiezen. Het ene pad leidt tot onvoorwaardelijke liefde en het andere pad leidt tot angst. Deze twee paden bestaan ​​op een 3D-tijdlijn die zich op dit moment op onze planeet afspeelt. In deze tijd van verandering zullen we allemaal de kans krijgen om ons pad in het leven te kiezen en het te creëren met onvoorwaardelijke liefde of angst.

De Pleiadiërs zullen de komende jaren op verschillende plaatsen op bezoek komen en elkaar ontmoeten. Met alle technologische snufjes kunnen we niet ontkennen dat we het contact met de natuur zijn kwijtgeraakt. Dit is het moment om aandacht te besteden aan onze omgeving en de planeet te genezen - voor ons en voor hen.

We bevinden ons nu in een tijd in onze evolutie waarin we veranderingen moeten aanbrengen om als soort op deze planeet te overleven. De verschuiving in vibratie en bewustzijn is begonnen, aangezien we ons nu midden in Ascentie bevinden.

Velen voelen zich verward en niet voorbereid op deze verandering, ook al weten ze dat deze eraan komt. De Pleiaden hebben geholpen om de mensheid wakker te maken door hun verbinding met de aarde en ze vragen jullie om meer verbinding te maken met de natuur.
Ze zijn hier om de mensheid te helpen bij ons proces van herbelichaming, genezing en afstemming op de hogere frequenties die we van onze zon ontvangen. Deze verschuiving zal plaatsvinden, of je je er nu wel of niet op voorbereidt, hoewel ik er de voorkeur aan geef dat je erop voorbereid bent!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven