De Verbazingwekkende nieuwe routekaart om dichterbij het licht te en verder te stijgen naar 5D – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Verbazingwekkende nieuwe routekaart om dichterbij het licht te en verder te stijgen naar 5D

WIJ ZIJN GEZAAiD IN DEZE NIEUWE WERELD MET ONZE EIGEN MISSIE. WIJ ZIJN WEZENS VAN LICHT EN WE ZULLEN ANDEREN EEN WEG UIT DE DUISTERNIS TONEN EN HUN BEGRIP VERDIEPEN VAN WAT DE LAATSTE 2000 JAAR IN DEZE WERELD IS GEBEURD.
Het licht komt eraan! We hebben nieuwe aanwijzingen gekregen over hoe we verder kunnen ascenderen in deze 5D-realiteit.

Ik weet het, het is moeilijk geweest om alle verbazingwekkende dingen bij te houden die momenteel in de wereld gebeuren, maar we moeten een stap terug doen en kijken naar deze wegenkaart van licht en wat het voor ons in petto heeft.

Dan leer je hoe je je leven elke dag beter kunt maken, ook als je huidige situatie niet ideaal is.

De Galactische Federatie wil dat we ons realiseren dat we meer zijn dan alleen maar mensen en dat we een veel groter potentieel hebben dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden!

Dus geven ze ons af en toe een glimp van hun bestaan ​​terwijl hun schepen met lichten door de nachtelijke hemel flitsen.

Er worden ons nieuwe manieren getoond om door het universum en daarbuiten te reizen! We zullen in staat zijn om te communiceren met wezens uit andere dimensies en bewustzijnen die al sinds mensenheugenis bestaan.

Het goede nieuws is dat er veel dingen zijn die we elke dag kunnen doen om dichter bij ons doel te komen, namelijk één worden met het licht en al zijn zegeningen ervaren.

Als je serieus dichter bij deze 5D-realiteit wilt komen, dan zijn hier enkele tips voor jou:
WEES DANKBAAR VOOR ALLES WAT JE AL HEBT BEREIKT.

Het is belangrijk dat we waarderen wat we hebben en het leven dat we nu leiden. We moeten onze huizen, onze banen en onze vrienden en familie waarderen. Dit zal ons helpen om ons meer ontspannen en positiever te voelen over het leven in het algemeen.

Als we nadenken over alle dingen die we in het leven hebben bereikt, dan kan dat ons een gevoel van trots en eigenwaarde geven. Het kan ons ook helpen inzien waarom we op dit moment hier op aarde zijn.

Dankbaarheid is de sleutel tot geluk en succes in het leven. Het is de basis om te kunnen accepteren wat je al hebt en niet begerig te zijn naar meer. Hoe dankbaarder we zijn, hoe gelukkiger we zullen zijn, en dit zal ons helpen ons leven nog meer te waarderen.

Door dankbaar te zijn voor alles wat we wel hebben, zullen we meer zelfvertrouwen krijgen, wat ons een positieve levenshouding zal geven.

U kunt uw dag beginnen door God te danken en uw dankbaarheid jegens Hem te uiten. Je kunt dit ook de hele dag door doen door dankbaarheidsmomenten te hebben waarin je iets of iemand erkent die je heeft geholpen iets te bereiken of die belangrijk is in je leven.

Dankbaarheid is niet alleen een spirituele oefening; het is een manier van leven. Hoe dankbaarder je bent, hoe meer je je verbonden zult voelen met het Goddelijke.

VERBIND JEZELF OM EEN OVERVLOEDIG LEVEN TE LEVEN.

Dit betekent dat je moet werken aan het creëren van zoveel mogelijk overvloed in je leven door al je middelen, talenten en capaciteiten in elk aspect ervan te gebruiken.

Concentreer u op uw hoogste waarden en gebruik ze als leidraad voor uw dagelijks leven.

Omring jezelf met mensen die je een goed gevoel over jezelf geven en je inspireren om het beter te doen. Weet wat het is dat je gelukkig maakt, en laat het dan gebeuren!

Zie jezelf als een schepper en de creatie is nooit af. Het is een eindeloos proces van creatie waarin we onze eigen realiteit, ons eigen leven en de levens van anderen om ons heen creëren. We creëren altijd iets nieuws in ons leven.

Je gedachten vermenigvuldigen zich en je emoties trekken meer vergelijkbare situaties aan. Je kunt kiezen wat voor soort gedachten je in je hoofd creëert en hoe je op verschillende situaties reageert.

Ontdoe je van negatieve mensen in je leven, want ze trekken alleen maar meer negatieve mensen aan in je leven omdat ze al zoveel schade aan hun eigen leven hebben toegebracht dat ze elk gevoel van eigenwaarde of eigenwaarde hebben verloren. Ze moeten zich beter voelen over zichzelf door anderen koste wat het kost naar beneden te halen, omdat ze zich ook slachtoffers voelen!

Dit zijn slechts enkele van de aanbevelingen die ik zou doen om af te stemmen op de juiste frequentie en af ​​te stemmen op het licht om de vijfde dimensie binnen te gaan.

We zijn ingezaaid in deze nieuwe wereld met onze eigen missie.

Wij zijn degenen die anderen zullen begeleiden.

Wetende dat we niet op anderen kunnen vertrouwen om te weten hoe we door deze transitie moeten navigeren, moeten we duidelijk zijn over de richting die we op willen.

We zijn wezens van licht en we zullen anderen een weg uit de duisternis tonen en hun begrip verdiepen van wat er de afgelopen 2000 jaar in deze wereld is gebeurd.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven