De Universele Wet

VAAK WORDEN ZIELEN GEBOREN IN DEZELFDE FAMILIE OM OUDE KNOPEN TE ONTWIKKELEN EN TAKEN TE VOLTOOIEN DIE ZE IN VERLEDEN INCARNATIES NIET KONDEN VOLTOOIEN. ASTROLOGIE KAN JE HELPEN MEER TE LEREN OVER JE VORIGE LEVENS. ALS EEN KLEINZOON IN DEZELFDE GROTE EN KLEINERE PLANETAIRE PERIODES IS GEBOREN ALS ZIJN GROOTVADER, KUNT U GEMAKKELIJK AFLEGGEN DAT DE GROOTVADER REÏNCARNEERT ALS KLEINZOON.
Gegroet, lieverds,
 
Vandaag willen we het met u hebben over een van de fundamentele wetten van het universum.
 
Het draait allemaal om oorzaak en gevolg. Alles wat er in dit universum gebeurt, is gebaseerd op oorzaak en gevolg. Als een oorzaak is vastgesteld, volgt het gevolg. Er zal geen effect zijn als er geen oorzaak is. Elke actie heeft een gelijke en tegengestelde reactie. Het is een toevallige connectie.
 
Jij bent de oorzaak van alles wat er in je leven gebeurt. Voor alles is een reden. Elk effect is gekoppeld aan zijn oorzaak. Alles gebeurt met een reden, vanaf het moment dat je geboren wordt tot het moment dat je sterft. Niets gebeurt bij toeval.
 
Al je problemen ontstaan ​​omdat je ze naar je toe hebt getrokken door je gedachten, gevoelens en activiteiten.
 
Alle heldere en vrolijke gebeurtenissen in je leven komen als beloning voor je goede daden, die uit je hart komen en gevuld zijn met liefde.
 
Dit zijn allemaal jouw keuzes: bij wie je bent geboren, waar je woont, wat je hebt, wat je doet, wat je denkt, wat je zegt, wie je bent en met wie je bent. Ze zijn door jou gekozen, of je ze nu bewust of onbewust hebt gemaakt. Het is helemaal aan jou. Jij bent degene die ze in je leven heeft laten gebeuren. Het is geheel jouw keuze om je huidige leven te leiden.
 
Het zijn je positieve gedachten en acties die de goede dingen in je leven tot stand brengen. De negatieve dingen die je overkomen zijn het resultaat van je negatieve gedachten en acties.
 
De vraag die sommige mensen kunnen stellen is: "Hoe denk ik dat mij schade wordt berokkend? Desalniettemin vindt het plaats." Het is mogelijk dat ze geloofden dat iemand anders zou worden geschaad. Een van de problemen hiermee is dat wanneer ze een schadelijke gedachte naar iemand anders sturen, dit eerst de afzender treft. Als het de ander raakt, is het voorbij. Gedachten zijn als een tweesnijdend mes.
 
"Ik heb niemand pijn gedaan, maar waarom lijd ik zo veel?" zal een vraag zijn die door anderen wordt gesteld.
 
De reden hiervoor is dat er een buffertijd is tussen de oorzaak en het gevolg. Niet alle oorzaken hebben direct resultaat.

Het aanraken van het vuur zal resulteren in het verbranden van uw hand. Het is ogenblikkelijk. Dit is echter niet het geval met gedachten. Wanneer een persoon een negatieve gedachte heeft, is het resultaat niet onmiddellijk. Er wordt een buffertijd gegeven. Je krijgt de kans om het te corrigeren met een positieve gedachte of actie. Hierdoor ben je in staat om het effect te neutraliseren.

De buffertijd kan soms behoorlijk lang zijn. Omdat de keten van verbindingen tussen oorzaak en gevolg terug kan gaan naar vorige incarnaties, zal niet iedereen in staat zijn om deze te volgen.
 
Wanneer een persoon sterft, worden hun herinneringen, verlangens en denkpatronen gecondenseerd en worden ze een deel van het universum. Dit bewustzijn komt binnen via de wet van aantrekking wanneer een geschikte baarmoeder wordt gecreëerd, resulterend in een nieuwe geboorte.
 
Vaak worden zielen in dezelfde familie geboren om oude knopen te ontwarren en taken uit te voeren die ze in vorige incarnaties niet konden voltooien.
 
Astrologie kan je helpen meer te weten te komen over je vorige levens. Als een kleinzoon bijvoorbeeld in dezelfde grote en kleine planetaire perioden is geboren als zijn grootvader, kun je gemakkelijk afleiden dat de grootvader reïncarneerde als kleinzoon.
 
Er zijn een aantal indicatoren die je kunt gebruiken om te bepalen of je een oude aansluiting hebt of niet.
 
Hoe moeilijker een correlatie met iemand die je onderweg hebt ontmoet, wordt, hoe zekerder je bent dat je de oude 'knoop' uit een vorig leven moet ontwarren.
 
En om dat te doen, moet je ze accepteren zoals ze zijn en volledig van ze houden. Alleen liefde heeft de kracht om een ​​oude kwestie te beëindigen en je te bevrijden van verder lijden.
 
Wanneer je in de derde dimensie leeft, beheerst de wet van oorzaak en gevolg je leven. De wet van oorzaak en gevolg maakt vrijheid onmogelijk. Het is een band. De vijfde dimensie daarentegen is niet gebonden aan de wet van oorzaak en gevolg. Je leven zal absoluut vrij zijn van deze wet.
 
Een persoon die de hele tijd in de energieën van Liefde leeft, is in staat deze wet te overtreden omdat zijn bewustzijn de grenzen van de driedimensionale wereld al heeft overschreden en in de hogere rijken verblijft.

En we zijn dankbaar dat velen van jullie al op dit punt zijn aangekomen, en alles wat jullie nu hoeven te doen is de laatste stap zetten om mee te doen in de prachtige vijfde dimensie.
 
In deze staat ben je goddelijk! Je bent hier om onbevreesd, gedurfd en onvergetelijk te zijn, alles te winnen wat je wilt in het leven en je diep van binnen gelukkig te voelen!
 
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven