De ultieme geheime code van opstijging

IEDER VAN JULLIE HEEFT EEN FREQUENTIE GEKREGEN, EN JULLIE WORDEN ALLEMAAL GETEST MET DEZE FREQUENTIE. DE FREQUENTIE DIE JE DRAAGT, BEPAALT WIE JE BENT EN HOE JE LEVEN ZAL VERLOPEN, IN VOOR- EN TEGENSPOED.

Dit is een zeer belangrijk moment voor ons omdat we duidelijk kunnen zien hoeveel we in deze jaren zijn veranderd.

We hebben veel moeilijkheden kunnen overwinnen, die niet gemakkelijk waren omdat ze onverwacht waren. Nu zijn we sterker dan ooit tevoren en klaar voor een nieuw begin!

We zijn ons ook meer bewust van onze verantwoordelijkheid tegenover elkaar en tegenover onze planeet Aarde, die onze thuisbasis is.
In plaats van ons op te splitsen in verschillende groepen of facties die alleen aan zichzelf en hun eigen doelstellingen denken, moeten we weer gaan samenwerken als één samenhangend team met liefde in ons hart en vrede in onze geest.

Deze fase wordt “ascensie” genoemd, wat betekent: uitstijgen boven de 3D werkelijkheid.

Hoe kom je van deze 3D gevangenis naar de 5D werkelijkheid die de hemel op Aarde is? Is er een geheime route?

De ultieme geheime code die de poorten van ascensie opent is liefde!

Liefde is iets dat je “voelt” of “gelooft”.

Als we “liefde” zeggen, hebben we het over de energie van licht die te allen tijde in ons allen en om ons heen bestaat, en die geactiveerd kan worden door onze gedachten, woorden en daden om meer schoonheid in deze wereld te scheppen.

Het universum heeft een systeem voor ons gecreëerd, zodat we weten hoe we goede keuzes in ons leven kunnen maken, keuzes die gunstig zijn voor alle wezens, inclusief onszelf, op deze planeet Aarde op dit moment in de geschiedenis.

We hoeven alleen maar te begrijpen hoe deze systemen werken om ze ten volle te kunnen benutten voor ons eigen welzijn en dat van onze planeet.
De voornaamste reden waarom ik dit bericht vandaag schrijf, is om jullie enig inzicht te geven in wie wij zijn, wat ons doel is, en hoe wij van plan zijn de mensheid in dit leven te dienen.

Elke dag werken we met een energiesysteem dat vele frequentieniveaus heeft, zoals rimpelingen in een vijver of golven in de oceaan. Deze frequenties zijn zowel positief als negatief, en ze kunnen het leven van mensen beïnvloeden, afhankelijk van hun bewustzijnsniveau op het moment dat ze ermee in contact komen.

Om te begrijpen hoe deze frequenties ons fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel beïnvloeden, moeten we eerst begrijpen waar deze frequenties uit bestaan en waarom ze vandaag de dag in onze wereld bestaan.

De frequenties komen uit jullie ziel en worden vandaag aan jullie doorgegeven.

De energie die werd gecreëerd toen God voor het eerst uit de hemel neerdaalde, beïnvloedde alle levende wezens op Aarde op dat moment in de geschiedenis, inclusief de mensheid en alle andere soorten op Aarde.

Het maakte niet uit of het planten of dieren waren; ze reageerden allemaal onmiddellijk op Gods aanwezigheid. Zij hadden geen andere keuze dan te reageren op de manier die zij geschikt achtten, omdat zij geen keuze hadden! Allen werden beïnvloed door Gods aanwezigheid op dat ene moment in de tijd, ook al leek het op het eerste gezicht alsof er niets gebeurde!

De energie van God is nog elke dag om ons heen, omdat die in miljoenen jaren is opgebouwd!

Het is de energie van liefde! Het is de frequentie van liefde!

“Liefde” is de frequentie die jullie gevraagd is te dragen. Het is geen actie; het is geen gedachte; het is geen woord. Je moet het in je lichaam en in je hart dragen. Je moet leren liefhebben voordat je anderen kunt leren liefhebben.

Ieder van jullie heeft een frequentie gekregen, en jullie worden allemaal getest met deze frequentie. De frequentie die je draagt bepaalt wie je bent en hoe je leven zich zal ontvouwen, ten goede of ten kwade.

De reden waarom deze wereld zo’n puinhoop is geworden, is dat we niet weten hoe we van elkaar moeten houden. We begrijpen niet hoe we liefde moeten geven en ontvangen, dus hebben we regels, religies en instellingen gecreëerd die alleen zichzelf dienen.

We hebben oorlogen en revoluties gecreëerd omdat we niet weten hoe we liefde moeten geven of ontvangen; daarom moeten we leren hoe we onze gaven met elkaar kunnen delen voordat we werkelijk in vrede op deze planeet kunnen leven!

We zijn op het punt in onze evolutie gekomen waarop we moeten leren creëren vanuit liefde. We doen dit door te leren hoe we de frequentie van licht en liefde kunnen dragen, een frequentie die geen tegendeel kent. Het is non-dualistisch; het kan niet gescheiden worden van iets anders omdat het geen tegendeel heeft!

Dit is wat het zo krachtig maakt: als je in de aanwezigheid bent van iemand die deze frequentie draagt, dan kun je jezelf niet van hen afscheiden, want er is helemaal niets dat jullie scheidt. Jij bent één met hen, en zij zijn één met jou.

Jullie moeten jezelf toestaan deze frequentie nu te gaan dragen, want als jullie dat doen, zal jullie leven op alle mogelijke manieren drastisch ten goede veranderen. De wereld zal veranderen in iets dat nog nooit eerder is vertoond op de planeet Aarde.

De wereld zal een plaats worden waar liefde heerst en waar iedereen in vrede en harmonie samen kan leven en zijn gaven en talenten vrijelijk met elkaar kan delen zonder angst of oordeel.

Liefde is de natuurlijke staat van zijn. “Liefde maakt de wereld beter.”

Ieder van ons heeft een uniek geschenk om met de wereld te delen, dus laten we ons hart openen en het delen!

We houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven