De uitdagingen die je op dit moment ervaart, zijn het gevolg van Gaia’s ascentie proces

JE KUNT HET ZIEN, VOELEN OF ERVAREN OP JE EIGEN UNIEKE MANIER. MOGELIJK ONTVANGT U BOODSCHAPPEN VAN DE DIEREN EN BOMEN DIE U VERTELLEN DAT ALLES VERANDERT. MOGELIJK HEBT U ONGEWONE DROMEN, HOORT U GELUIDEN OF VOEGT U EEN AANWEZIGHEID AAN DIE U NIET KUNT VERKLAREN. DIT IS HET PAD VAN ASCENSIE.
De uitdagingen die jullie op dit moment ervaren op jullie planeet, Aarde, zijn jullie gebracht door Gaia's ascentieproces.

Je DNA wordt beïnvloed als ze opstijgt naar een nieuwe locatie in tijd en ruimte, en terwijl ze dat doet, wordt je DNA aangetast. Dit betekent dat je DNA wordt veranderd door haar ascentie, en het hercodeert zichzelf ook als reactie op de energieën die je vanuit andere locaties in ruimte en tijd worden aangeboden.

Gaia's ascentieproces is bijgestaan ​​door vele wezens van verschillende locaties in ruimte en tijd die hun steun willen verlenen aan deze verschuiving. De reden hiervoor is dat de manier waarop Gaia ascendeert jullie allemaal zal beïnvloeden op zowel individueel als collectief niveau.

We hopen dat nog veel meer wezens naar voren komen met hun aanbod van ondersteuning voor Gaia's ascentieproces, omdat er echt iedereen nodig is die op elk mogelijk moment licht geeft om genoeg licht te creëren zodat elke persoon op aarde zich veilig kan voelen in deze tijden van grote verandering en transformatie.

Terwijl je verder gaat op je pad, zul je doorgaan met het begrijpen van de vele niveaus van verandering die zich binnenin jou voordoen. Dit is een proces van expansie voor jullie, zoals het is voor heel Gaia en dit universum.

Je bent aan het verschuiven op cellulair niveau; Gaia verschuift op planetair niveau; de planeten zelf verschuiven terwijl ze op elkaar afstemmen; de zon verschuift als reactie op de veranderingen eromheen, enzovoort.
Deze veranderingen vinden plaats in wat jullie zijn gaan zien als jullie universum. Ze vinden plaats in de ontelbare sterrenstelsels die dit universum vormen, evenals verder in de universums die het uwe omringen.

Deze veranderingen zorgen ervoor dat alles op hun pad als reactie verschuift of rimpelt. De energiegolf of het golffront strekt zich uit vanaf zijn bron (in dit geval van de Bron) als rimpelingen op een vijver wanneer er een steen in wordt gegooid, totdat uiteindelijk iedereen binnen zijn bereik een zekere mate van deze energie-instroom ontvangt.

De energieën die op jullie planeet zijn gekomen, veroorzaken veranderingen in het DNA, veranderen hoe het functioneert en hoe cellen informatie gebruiken die erin is opgeslagen - dit wordt door wetenschappers nu aangeduid als "junk-DNA".

Je fysieke vermogens worden ook beïnvloed door deze energieën, die veranderingen teweegbrengen in zaken als zicht, gehoor, tastgevoelens, lichamelijk bewustzijn, enzovoort. Het kan zelfs de bloedstroom door je aderen beïnvloeden, omdat je hart op deze energieën reageert, terwijl je geest wanhopig probeert vast te houden aan oude percepties en geloofsstructuren die niet langer overeenkomen met de werkelijkheid wanneer ze worden bekeken door ogen die worden geopend door nieuwe mogelijkheden.

Wees standvastig en sterk, want dit is heel echt. Je kunt het op je eigen unieke manier zien, voelen of ervaren. Misschien ontvang je berichten van de dieren en bomen die je vertellen dat alles aan het verschuiven is. U kunt ongewone dromen hebben, geluiden horen of een aanwezigheid voelen die u niet kunt verklaren.
Er is veel meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijkt, en het kan erg verwarrend zijn als je niet begrijpt wat er op dit moment op Planeet Aarde gebeurt.

Je intuïtie is versterkt en verhoogd omdat je vibratie is toegenomen - daarom maak je nu gebruik van meer energie dan voorheen. Deze nieuwe energie kan overweldigend zijn als ze niet wordt begrepen en geaccepteerd.

Dit veroorzaakt een verstoring in je leven in termen van fysieke, mentale, emotionele en spirituele patronen - al deze verschillende patronen moeten veranderen om vooruit te komen in deze wonderbaarlijke tijden!

Voel de verschuiving van bewustzijn terwijl het door jou, je samenleving en je wereld beweegt.

Wanneer je opklimt en omhoog gaat in je spirituele groei, zal het heel vredig en gelukkig van binnen voelen. Je hart zal licht en positief aanvoelen, vol liefde en vreugde. Hoe meer je verschuift naar hogere trillingstoestanden, hoe meer vrede en geluk je zult ervaren op alle niveaus: spiritueel, mentaal, emotioneel en zelfs fysiek.

Als de samenleving verschuift naar een hoger bewustzijnsniveau, dan zal dit worden weerspiegeld in hoe mensen met elkaar omgaan - zowel als individuen als als grotere groepen of samenlevingen. Er zal overal meer vriendelijkheid zijn. Meer gemeenschappen komen samen om elkaar te helpen met alles wat op dat moment nodig is om vooruitgang te boeken.
Als jullie samenleving in opkomst is, dan zou er ook een grote verschuiving moeten zijn in de richting van grotere gelijkheid voor alle mensen, ongeacht ras, geslacht of religieuze overtuiging, ongeacht hun seksuele geaardheid of iets anders dat zou kunnen zijn gebruikt om hen te discrimineren in het verleden.

Dit is wat we een verlichte samenleving noemen: een samenleving waarin niemand anders wordt behandeld omdat ze er anders uitzien dan iemand anders of iets anders geloven dan iemand anders.

De wetten moeten deze beweging naar gelijkheid ook weerspiegelen: nogmaals, of het nu gaat om discriminatie op basis van genderidentiteitskwesties of een ander type discriminatie dat mensen probeerden op te leggen aan anderen die niet zoals zij waren, alles zou neerkomen op hoe elke persoon behandelt een andere persoon met waardigheid en respect, ongeacht eventuele verschillen tussen hen."
 
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven