De Tovenaar Mala – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Tovenaar Mala

Deze Mala is bedoeld om alleen diegenen te vinden die klaar zijn voor diepe, zeer transformerende verandering.

Als je op het punt staat over te stappen naar 5D, dan ben je klaar en bereid om deze verandering door te voeren, en het is geen toeval dat deze Mala jou heeft gevonden.

Zoals je waarschijnlijk al weet, hoe meer uitgelijnd je bent en hoe hoger je trilt, hoe meer sommige echt trillingsarme energieën je reis willen saboteren. Dit is de reden waarom deze Mala ook is ontworpen om een ​​krachtige bescherming te bieden tegen al het negatieve dat op je pad kan komen, zelfs echt krachtige entiteiten.

De tovenaar in de Tarot heeft een tweeledig karakter. Het is de meester van transmutatie. Het kan elke set kaarten nemen die het leven besluit om je mee om te gaan en het te transformeren in iets dat veel positiever is dan andere mensen zelfs maar kunnen dromen. Het lijkt ook te begrijpen dat het leven over Alchemie gaat.

Dit is wat deze Mala is, pure Alchemie van het zelf. Het zal je helpen tijdens een periode van ego-dood, zodat een meer bekrachtigde en afgestemde versie van jou op de voorgrond kan komen.

De goochelaar kan echter ook een bedrieger en een bedrieger zijn. Dit is een erkenning van wat deze Mala doet. Het helpt je je schaduwzelf te vinden door middel van Black and Golden Sheen Obsidian en ze te integreren in wie je werkelijk bent. Het dubbele karakter van de naam maakt het passend voor deze ketting.

Een van de kristallen in deze mala is zwarte obsidiaan. Dit is een van de twee belangrijkste beschermende stenen in de Magician Mala, en degene die de meest onaangename aspecten zal brengen van de verandering die je gaat ervaren. De verandering die Black Obsidian aanmoedigt, is echter de sleutel voor 5D-ascensie.

Je moet een aantal diepgewortelde negatieve patronen loslaten om echt in staat te zijn het Goddelijke te kanaliseren en een instrument te worden voor de hogere vibraties. Met Black Obsidian kun je je demonen en innerlijke angsten onder ogen zien, de eerste stap naar echte en volledige genezing. Het kan ook alles uitwissen wat niet in je etherische veld hoort te zijn!

Je vindt ook Golden Sheen Obsidian in de Mala. Naast zijn schijnbare schoonheid, zal het je begeleiden om alle negativiteit die je in je Solar Plexus chakra vasthoudt op te ruimen. Dit chakra is het centrum van je persoonlijke kracht.
Interactie met dit specifieke kristal kan je helpen eventuele egoblokkades los te laten die je persoonlijke kracht belemmeren. Het kan in feite een zeer krachtig hulpmiddel zijn voor je ego-dood. Het kan je ook helpen machtsmisbruik los te laten en, nadat deze vrijlating is voltooid, komen verborgen talenten naar boven waarvan je niet wist dat je ze had.

Naast Jade kan het rijkdom en overvloed brengen. Het kan worden gebruikt voor scrying. Het bevat op zichzelf geen energie, maar het geeft begeleiding en geeft aan waar je moet helen en welke paden voor genezing voor jou beschikbaar zijn.

Jade is het zachtste kristal in deze Mala. Het is erop gericht je te helpen genezen terwijl je droomt. Het kanaliseert ook de wijsheid van het collectief rechtstreeks naar je onderbewustzijn. Als er een trauma is dat je moet aanpakken, zal Jade je de weg wijzen in je dromen. Het kan je ook helpen wonden van Innerlijk Kind aan te pakken terwijl je slaapt, en je waarschuwen voor alles dat je energie probeert te verknoeien.

Je zult je dromen ook kunnen herinneren als je constant met Jade omgaat, dus het is aan te raden om een ​​droomdagboek bij te houden zodra de Mala in je leven komt. Na verloop van tijd kun je ontdekken dat je profetische of anderszins inzichtelijke dromen hebt gehad. Jade is ook gebonden aan rijkdom, en het kan wonderen doen op dit front wanneer het wordt gecombineerd met de rest van de kristallen in de Mala, vooral Gold Sheen Obsidian.
Labradoriet, een behoorlijk populair kristal onder degenen die kennis hebben van de spirituele eigenschappen in de minerale wereld, is een mooie toevoeging die deze Mala echt ondoordringbaar maakt voor laag-vibrerende energieën. Labradoriet helpt je onmiddellijk om eventuele larven in je huis of aura te vinden en te verwijderen, evenals andere parasitaire entiteiten of mensen die proberen je ruimte binnen te komen. Het is ook een zachte steen die je kan helpen toegang te krijgen tot herinneringen uit vorige levens terwijl je slaapt. Jade, Goud Obsidiaan en Labradoriet kunnen op een zeer krachtige manier echt samenkomen in dromen. Maak je droomdagboek klaar! Je staat op het punt wat wijsheid te kanaliseren als nooit tevoren.

Tot slot, wat de Mala echt tot een product van een geniale slag maakt die alleen door het Goddelijke kan worden gefaciliteerd, is het feit dat Nuummite het sluitstuk van deze Mala is.

Wat is Nuummite aka de "Sorcerer's Stone" precies?

Het is het oudste mineraal dat we tot op de dag van vandaag hebben ontdekt, en het is inderdaad zeer zeldzaam. Hoe oud is het? Er wordt geschat dat het ongeveer 3 miljard jaar oud is. In de wereld van kristallen gebruiken we vaak de uitdrukking voorouderlijke wijsheid, maar het is nog nooit zo waar geweest als toen het werd toegepast op Nuummite. Stel je voor wat het allemaal heeft meegemaakt in zijn jarenlange bestaan. De hele essentie van de planeet kan erin zijn ingeschreven, voor zover we weten.

Nuummite is verbonden met de mystieke magie van de aarde en geeft degenen die het dragen toegang tot andere rijken van het bestaan.
Tijdens de middeleeuwen mochten alleen de koningen en de tovenaar van de koning deze krachtige steen dragen. Op het overtreden van deze wet stond de doodstraf.

Het is veelzijdig: het kan subtiel en stil werken terwijl je slaapt of wanneer je moet ontspannen, of het kan een krachtige vonk van energie zijn als je dat echt nodig hebt voor bescherming of om je paranormale krachten te verbeteren. Het is ook een van de beste kristallen die er zijn voor bescherming. Het kan allerlei psychische aanvallen weerstaan.

Wanneer Nuummite in een toverstok wordt gevormd, trekt het negatieve energieën, mentale afdrukken of implantaten naar buiten.

De Mala heeft sterling zilveren afwerkingen, waardoor alle vier de kristallen samenkomen en hun werking orkestreren, waardoor de meest geschikte voor de situatie op de voorgrond komt.

De sterling zilveren kralen die in dit bijzondere sieraad worden gebruikt, zijn voorzien van de boeddhistische mantra Om Mani Padme Hum. Er wordt gezegd dat alle leerstellingen van Boeddha in deze ene zin zijn verpakt.

• Het maakt de geest leeg, waardoor je los kunt komen van het ego
• De woorden helpen karma's los te laten die je misschien tegenhouden
• Deze woorden kunnen een boodschap uitzenden over het soort leven dat je wilt manifesteren
• Het leegt het lichaam van alles behalve een bewustzijn van de binnenkant

Deze mala gaat helemaal over het onthullen van verborgen juweeltjes in jezelf zodra de verschillende lagen van het ego die ze begraven houden, beginnen weg te pellen. Het is een uitdagend proces, maar de beloningen zijn groot.
Het brengt ook geld en rijkdom met zich mee, maar het is geen goedkope truc. Het is de logische conclusie dat je meer verbonden bent met je ware essentie en het goddelijke. Het kan je paranormale krachten ook een upgrade geven waar je niet eens van had gedroomd, vooral door je dromen.

Zijn beschermende eigenschappen maken je aura ondoordringbaar voor alles wat niet puur licht is, en het zal je beschermen in je meest kwetsbare toestand. Ook al kan het worden gebruikt om te slapen, wat deze Mala lijkt te begrijpen, is dat ego-dood een kwetsbare staat kan zijn die van ons kan eisen dat we ons beschermingsspel opvoeren.

Ook al is deze ketting ontworpen om te slapen, het is volkomen acceptabel om er voor korte tijd in een meer bewuste staat mee te communiceren. De Nuummite kan echter de effecten van de Obsidian verzachten, zodat je gemakkelijk kunt rusten terwijl je onbewust door je schaduwen en je demonen werkt.

Kortom, deze Mala is een investering voor je spirituele reis en 5D ascentie. Vanwege zijn kracht verdien je waarschijnlijk heel snel terug wat je erin hebt geïnvesteerd.

Het is echter belangrijk op te merken dat deze ketting niet voor iedereen bedoeld is. Niet iedereen bevindt zich op een punt in hun genezingsreis waar ze de effecten ervan kunnen beheersen. Of sommigen van jullie hebben het werk misschien al gedaan en zullen merken dat deze mala niet zo veel resoneert als andere combinaties.

Nuummite is extreem moeilijk te verkrijgen. We hebben slechts 20 Magician Mala's op voorraad en ze zullen NIET meer verkrijgbaar zijn met een Nuummite-hanger!!! Grijp de jouwe nu voordat we voorgoed uitverkocht zijn!

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2021 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven